• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Spaarpakket | Kantoor + Belastingbespaarboek | Office Home and Student 2021 Windows | Wiso Steuer-Sparbuch 2021 Windows

€ 109,90 * € 129,90 * (15,4% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11146
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten

Office Paket:

Steuersparbuch:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Spaarpakket | Kantoor + Belastingbespaarboek"

Ons spaarpakket "Office and Tax Savings Book" is bij BestSoftware voor een speciale prijs verkrijgbaar

Met ons spaarpakket "Kantoor en Belastingspaarboek" combineren we voor jou als consument een populaire software voor digitaal kantoorwerk en voegen aan dit pakket de huidige versie toe van het populaire WISO Belastingspaarboek van Buhl Software. Je krijgt dus direct twee populaire en krachtige programma's die je uitgebreid op je computer kunt gebruiken en in je dagelijks leven kunt integreren. Je kunt rekenen op de gunstige voorwaarden, want de gecombineerde aankoop bespaart jou als consument natuurlijk bijzonder veel geld. Neem nu een kijkje, het is beslist de moeite waard.

Werk vooral veilig en effectief met de nieuwe Office versies

Het praktische spaarpakket "Office en belasting spaarboek" bevat een van de bijzonder populaire Office pakketten van de bekende fabrikant Microsoft. Al vele jaren zijn de praktische individuele toepassingen de eerste keus als het gaat om effectief werken met spreadsheets, documenten of presentaties. Bij de aankoop van het pakket kies je gewoon de gewenste versie en kies je tussen Office Thuis en Student 2021 voor privé-gebruikers of Office Home and Business voor zakelijk gebruik.

De huidige Kantoorpakketten van de fabrikant Microsoft zijn natuurlijk overtuigend met vele mogelijkheden en aantrekkelijke individuele toepassingen die je perfect in je dagelijkse werk kunt integreren. Met Microsoft Word, Excel en PowerPoint de nadruk ligt hier op de klassieken die je in staat stellen effectief te werken. Maak bijvoorbeeld heel gemakkelijk sollicitatiebrieven of brieven door een beroep te doen op honderden sjablonen in Microsoft Word. Als alternatief kun je Microsoft PowerPoint gebruiken om indrukwekkende presentaties te maken. Ook hier kun je rekenen op de verschillende hulpmiddelen en facilitators, die je veel tijd besparen en de inspanning tijdens het werk verminderen, vooral bij complexe projecten. Microsoft Excel, daarentegen, is een bijzonder goede keuze om met veel gegevens om te gaan of om verschillende diagrammen te maken die bijvoorbeeld veel verschillende figuren kunnen illustreren. De spreadsheet is ook een integraal onderdeel van Microsoft Office 2021 en geniet een enorme vraag, vooral bij professionele gebruikers.

Je kunt ook een beroep doen op de twee diensten Microsoft Outlook en OneNote. Terwijl je met OneNote snel en gemakkelijk allerlei soorten notities kunt maken, kun je met Microsoft Outlook je e-mails heel eenvoudig beheren. Meer veiligheid en overzicht in je inbox en, last but not least, de praktische agenda voor het beheren van je afspraken wachten op je bij gebruik van deze praktische enkele toepassing uit de populaire Office pakketten.

Krijg veel geld terug met een actuele versie van het populaire Tax Savings Book

Altijd bij de tijd is ook de software WISO Steuer-Sparbuch. Met deze software kun je veel geld van de staat terugkrijgen als je het goed gebruikt, dus ons spaarpakket "Office and Tax Savings Book" is je dubbel en dwars waard. Het programma is een zeer goede keuze, vooral voor privé-gebruikers, en is dienovereenkomstig ook gericht op beginners. Je kunt er niet alleen op rekenen dat rekening wordt gehouden met alle geldende wetten en voorschriften, maar ook dat de bediening heel eenvoudig en intuïtief is. Met tal van hulpinhoud en een duidelijke interface is ook voor jou aan de slag gaan zeker heel gemakkelijk.

Nadat je de software geïnstalleerd hebt WISO Belastingbesparingsboek 2022 software op je computer, kun je meteen beginnen met het voorbereiden van je eigen belastingaangifte. Je kunt vertrouwen op een volledig begeleid werkproces, je hoeft je niet bezig te houden met de ingewikkelde formuleringen en de vertrouwde taal van de autoriteiten. Veel assistenten nemen je bij de hand en een geïntegreerde belastingcontroleur houdt je gegevens in de gaten. Als er problemen of fouten optreden, geeft het populaire programma je onmiddellijk een hint en laat je zien hoe je het conflict oplost. Je houdt steeds de actuele status van de terugbetaling of extra betaling in de gaten terwijl je werkt, zodat er geen onaangename verrassingen meer zijn. Na het geslaagde werk is het vooral belangrijk dat je je belastingaangifte gemakkelijk kunt indienen. Stuur de talloze bladzijden en documenten rechtstreeks naar je plaatselijke belastingkantoor. Als je niet vertrouwd bent met de ELSTER interface, geeft het populaire programma je natuurlijk de juiste tips en trucs. Dus waarom pak je het nu niet en koop je "Kantoor- en belastingbesparingsboek" spaarpakket voor effectief werken direct van ons in de BestSoftware online winkel.

Koop het nu - koop het spaarpakket "Office and Tax Savings Book" tegen lage prijzen in onze online winkel

Wij bij BestSoftware Online-Shop hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom hebben we de bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen bedacht rond het spaarpakket "Kantoor- en belastingspaarboek", waarmee je bij het boodschappen doen veel tijd en veel geld kunt besparen. Profiteer daarom nu en koop de populaire software oplossingen in een aantrekkelijke staat en overtuig jezelf van onze andere voordelen, bijvoorbeeld de bijzonder snelle levering van de licenties per e-mail. Na maximaal 30 minuten staan de sleutels voor je klaar in je e-mail inbox. Doe er dus nu je voordeel mee en maak gerust gebruik van ons aanbod van een vrijblijvend en persoonlijk consult. Onze ervaren deskundigen staan altijd tot je beschikking en beantwoorden je vragen in een live chat, per e-mail of rechtstreeks op de hotline. We kijken uit naar je aankoop. 

 

Systeemvereisten - Office 2021 x Wiso belasting spaarboekje

Office Thuis en Student 2021 Windows Klik hier
Office Thuis en Bedrijf 2021 Windows
Klik hier om te downloaden
Office Thuis en Student 2021 Mac Klik hier om te downloaden
Office Thuis en Bedrijf 2021 Mac Klik hier om te downloaden
Wiso Belastingbespaarboek 2021 Windows

Klik hier om te downloaden

Wiso belasting spaarboekje 2022 Windows Klik hier om te downloaden
Wiso belasting spaarboekje 2021 Mac Klik hier

 

 

Verdere links naar "Spaarpakket | Kantoor + Belastingbespaarboek"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Spaarpakket | Kantoor + Belastingbespaarboek"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Spaarpakket | Kantoor + Belastingbespaarboek"
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2008 Apparaat Windows Server 2008 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
VMware Fusion 11 Pro MAC VMware Fusion 11 Pro MAC
€ 69,90 * € 138,03 *
TIP!
Windows Server 2012 Standaard Windows Server 2012 Standaard
€ 65,99 * € 124,03 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Access 2019 Windows Microsoft Access 2019 Windows
€ 29,90 * € 106,98 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Laatst bekeken