• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Spaarpakket | Windows + PDF

Spaarpakket | Windows + PDF | Windows 10 Pro Ashampoo PDF Pro 3

€ 39,90 * € 47,89 * (16,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10966
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten

Betriebssystem:

PDF:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Spaarpakket | Windows + PDF"

Bespaar veel geld met het spaarpakket - koop Windows en PDF software samen voor een lage prijs

Als je geld wilt besparen en toch effectief wilt werken in het dagelijkse leven, doe je het bijzonder goed met onze spaarpakketten van BestSoftware. Met de combinatie van een up-to-date Windows besturingssysteem en krachtige software voor het werken met PDF's is dit spaarpakket gericht op productieve gebruikers die een gecombineerde, eenvoudige en goedkope aanschaf wensen. Je kunt het beste nu grijpen en je spaarpakket voor effectief werk bij ons kopen in de BestSoftware online winkel. Natuurlijk helpen we je snel met alle open vragen of verzoeken over onze producten of aanbiedingen.

Gebruik je computer bijzonder effectief met de huidige besturingssystemen van Microsoft

Het Windows + PDF spaarpakket bevat altijd een actueel en krachtig besturingssysteem van Microsoft. Met de populaire versies biedt de fabrikant je een aantrekkelijk totaalpakket. Je profiteert niet alleen van de basis om je computer aan de praat te krijgen, maar er zijn ook veel andere componenten bij inbegrepen. Gebruik bijvoorbeeld de praktische en nieuwe Internet browser Microsoft Edge, die je kan overtuigen met zijn snelle snelheid en geoptimaliseerd gebruik van add-ons. De fabrikant Microsoft introduceerde de nieuwe browser pas met het Windows 10 systeem en hij is nu al erg populair. Je kunt ook op elk moment van de nieuwe Microsoft Store genieten door het "Windows + PDF" spaarpakket te kopen, waarmee je veel verschillende programma's en toepassingen krijgt. Tenslotte mag het spaarpakket met een up-to-date besturingssysteem niet ontbreken aan een modern uiterlijk. De aangepaste, nieuw ontworpen interface overtuigt op het eerste gezicht en zorgt voor een aantrekkelijke eerste indruk en intuïtief gebruik.

Bespaar veel geld en combineer je individuele spaarpakket voor dagelijks gebruik

Als klant kun je het spaarpakket met Windows besturingssysteem en PDF software gemakkelijk aan je individuele behoeften aanpassen. Hier zijn dus verschillende combinaties mogelijk. Profiteer er dus van om het pakket bij ons in de BestSoftware online shop te bestellen volgens je behoeften. Vertrouw altijd op de nieuwste en populaire versies in ons aanbod, te beginnen met het Windows besturingssysteem, bijvoorbeeld. Je kunt hier zowel Windows 10 als Windows 11 krijgen. Als gebruiker kun je ook kiezen tussen de Home of de Pro versie en dan precies het juiste programma voor je individuele dagelijkse werk gebruiken.

Je hebt ook een vrije keuze bij het gebruik van de PDF software. Met de gangbare versies van bekende en populaire fabrikanten, voorzien we moeiteloos in veel verschillende behoeften van onze klanten. Gebruik bijvoorbeeld Ashampoo PDF Pro 3, een moderne en krachtige software met veel verschillende functies. Maar ook alternatieve programma's kunnen gecombineerd worden in een voordelig spaarpakket, waaronder PDF programma's van Nuance. Met deze ruime keuze maken we het "Windows + PDF" spaarpakket tot een bijzonder aantrekkelijke keuze voor veel klanten. Heb je nog vragen over de aanbiedingen? Gebruik onze live chat, onze hotline of neem contact met ons op via e-mail en we geven je graag advies.

Profiteer van alle voordelen van krachtige PDF software met de juiste keuze bij BestSoftware

PDF's genieten grote populariteit in zowel de particuliere als de professionele sector. Met behulp van moderne software oplossingen kun je nog doeltreffender werken in het dagelijks leven en profiteren van vele functies. Je kunt onder andere rekenen op de eenvoudige creatie van interactieve formulieren, die je met een paar eenvoudige stappen naar de gewenste plaatsen kunt sturen. Je collega's kunnen ze dan gemakkelijk invullen als dat nodig is. Het verwijderen of toevoegen van nieuwe inhoud is ook een van de gemakkelijkste taken als je bijgewerkte en krachtige PDF software gebruikt. De markt biedt veel verschillende oplossingen voor je werk met PDF's, onder andere in de vorm van Ashampoo PDF Pro 3 of Nuance Power PDF 2.1. Met ons aantrekkelijke spaarpakket bespaar je kostbare tijd en geld, koop de populaire combinatie nu bij ons in de BestSoftware online shop.

Systeemeisen - Windows x PDF programma's
Windows 10 Thuis Klik hier
Windows 10 Pro Klik hier
Windows 11 Home Klik hier
Windows 11 Pro Klik hier
Ashampoo PDF Pro 3 Klik hier
Nuance Power PDF 2.1 Klik hier
Nuance Converter 8 Professinal Klik hier
Verdere links naar "Spaarpakket | Windows + PDF"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Spaarpakket | Windows + PDF"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Spaarpakket | Windows + PDF"
Laatst bekeken