• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Voordelig pakket | Windows + Systeemoptimalisatie

Voordelig pakket | Windows + Systeemoptimalisatie | Windows 10 Pro | AVG TuneUp 1 Gerät / 1 Jahr

€ 22,90 * € 28,80 * (20,49% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10968
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten

Betriebssystem:

Systemoptimierung:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Voordelig pakket | Windows + Systeemoptimalisatie"

Bespaar geld en koop het spaarpakket met Windows + Systeemoptimalisatie direct bij BestSoftware

Bij ons in de BestSoftware online shop profiteer je van het praktische spaarpakket"Windows + Systeem Optimalisatie". Deze overtuigt met twee componenten, namelijk enerzijds een gangbaar besturingssysteem van de fabrikant Microsoft en anderzijds praktische software voor de optimalisatie van de computer. De basis voor het gebruik van technologie en de mogelijkheden om de prestaties aanzienlijk te verbeteren gaan hier hand in hand. Bovendien geven we financiële stimulansen, want door beide licenties direct bij één bestelling te kopen, bespaar je natuurlijk geld bij ons. Doe er nu je voordeel mee en gebruik je technologie nog effectiever dankzij BestSoftware.

Vertrouw op eenvoudige bediening voor aanzienlijk betere computerprestaties

In de loop der jaren hopen zich op je computer veel verschillende bestanden en overgebleven programma's op, die uiteindelijk niet meer nodig zijn. Ook een onlogische ordening van informatie of ongewenste vermeldingen op verschillende plaatsen kunnen steeds weer voorkomen. Na verloop van tijd leiden die tot sterk verminderde prestaties. Programma's starten duurt veel langer en hetzelfde geldt voor opstarten en afsluiten.

Met behulp van moderne software voor systeemoptimalisatie profiteer je van een eenvoudige mogelijkheid om de prestaties van je computer weer aanzienlijk te verhogen. Veel bekende fabrikanten hebben zich toegelegd op de ontwikkeling van overeenkomstige oplossingen en stellen die ter beschikking van de gebruikers. Vooral voor privé computers, notebooks en gebruikers zijn programma's voor systeemoptimalisatie een zeer goede keuze. Profiteer van een heel eenvoudige handeling om je systeem bij de tijd te brengen. Veel van de versies op de markt bieden een z.g. 1-klik optimalisatie. Met slechts één klik controleert de software de belangrijke parameters en gebieden op de computer en detecteert of er mogelijkheden voor optimalisatie zijn. Als dit het geval is, wordt de optimalisatie direct daarna uitgevoerd en profiteer je van een aanzienlijk betere prestatie van je computer.

Als klant kun je natuurlijk de bekendste en populairste producten voor systeemoptimalisatie rechtstreeks bij ons verkrijgen. Kies bijvoorbeeld Ashampoo WinOptimizer 19 of AVG TuneUp in een voordelig spaarpakket met een looptijd van een jaar om je computer te helpen de snelheid terug te krijgen die hij nodig heeft om effectief te werken.

Kies het juiste Windows besturingssysteem in ons voordelige spaarpakket

Ons praktische en goedkope spaarpakket uit de BestSoftware online winkel bevat echter altijd een praktisch besturingssysteem van de fabrikant Microsoft. Profiteer van de vernieuwende technologieën van de huidige generaties en profiteer van bijvoorbeeld Windows 10 of Windows 11, en overtuig jezelf van een aantrekkelijk totaalpakket.

Want beide varianten bieden je een aantrekkelijk totaalpakket en overtuigen je met veel afzonderlijke onderdelen die belangrijk zijn bij het gebruik van de computer. Zo introduceerde Microsoft met Windows 10 een geheel nieuw ontwikkelde browser, die verkrijgbaar is onder de naam Microsoft Edge. Met de nieuwe Chromium basis en de mogelijkheid om veel add-ons voor individueel gebruik toe te voegen, heeft Microsoft Edge zich al een plaats op de markt veroverd en wordt het vaak gebruikt.

De besturingssystemen van Microsoft hebben ook een moderne vormgeving. Profiteer van een eenvoudige en intuïtieve bediening, onder Windows 10 en Windows 11 vind je zeker heel snel je weg terug. Natuurlijk mogen ook de andere onderdelen niet ontbreken, bijvoorbeeld bij de Microsoft Store, waarin je veel verschillende apps en programma's vindt. Download ze met een praktische Microsoft account en installeer ze met een paar eenvoudige stappen. Dankzij de aantrekkelijke selectie vind je ook de juiste versie van het besturingssysteem voor elke behoefte in ons spaarpakket. Kies bijvoorbeeld voor Windows 10 Home als je op zoek bent naar een goedkope instapversie. Voor aanzienlijk hogere eisen in het professionele segment raden we je aan Windows 10 Pro te kopen. Hier blijven dus geen wensen onvervuld.

Koop het nu - verminder kosten en bespaar tijd met ons spaarpakket "Windows + Systeemoptimalisatie

Door ons voordelige spaarpakket"Windows + Systeemoptimalisatie" te kopen, kies je als consument voor veel verschillende voordelen. Natuurlijk is het pakket al de moeite waard vanwege de financiële situatie. Met een succesvolle combinatie van gewilde software in verschillende versies verlaag je je kosten bij het bestellen in de BestSoftware online shop en werk je toch bijzonder effectief. Maar natuurlijk kun je ook rekenen op de gebruikelijke voordelen uit onze winkel met de spaarpakketten. Zo profiteer je van de beste service, die altijd voor je klaar staat in geval van open vragen of wensen. Gebruik onze live chat, onze hotline of de contactmogelijkheid per e-mail om uitgebreid advies te krijgen over alle aspecten van de aanbiedingen. Doe er nu je voordeel mee, het is de moeite waard  

Systeemeisen - Windows x Systeemoptimalisatie
Windows 10 Thuis Klik hier
Windows 10 Pro Klik hier
Windows 11 Home Klik hier
Windows 11 Pro Klik hier
AVG TuneUp 2021 Klik hier
Ashampoo WinOptimizer 19 Klik hier
Verdere links naar "Voordelig pakket | Windows + Systeemoptimalisatie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Voordelig pakket | Windows + Systeemoptimalisatie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Voordelig pakket | Windows + Systeemoptimalisatie"
Laatst bekeken