• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate | Windows

€ 79,90 * € 89,90 * (11,12% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 11 keer verkocht
  • BS-10645
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate | Windows"

Koop Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate voor alledaagse professionele fotobewerking

Professionele beeldbewerking kan met weinig moeite, dankzij de vele gereedschappen en functies in Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate. Tegelijk beloven de moderne technologie en uitgebreide functies uitstekende resultaten bij elke toepassing. Doe er nu je voordeel mee en bestel een goedkope licentie voor Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate in onze online winkel. Bij BestSoftware ontvang je de sleutel niet alleen snel per e-mail, maar het is ook een permanente activering voor onbeperkt gebruik. Niets staat een effectieve bewerking van je beelden op de professionele werkplaats in de weg.

Veel hulpmiddelen voor professionele gebruikers met de hoogste eisen

Het hart van de Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate software is de immense keuze aan verschillende gereedschappen en functies. Dankzij deze eigenschappen is het programma een zeer goede keuze voor professionele gebruikers met de hoogste eisen.

In het dagelijks gebruik hoeft het programma Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate zich nauwelijks te verstoppen voor zijn grote concurrenten, de gewone gereedschappen zijn overtuigend. Je kunt bijvoorbeeld het formaat van je foto's in een paar stappen aanpassen, of nieuwe effecten toevoegen om schitterende foto's uit alle omgevingen mogelijk te maken. Je kunt de foto's ook eenvoudig bijsnijden om de focus op een ander gebied te richten. De bekende Gulden Snede en Regel van Derden functies zijn hiervoor aan boord in Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate. Het programma is ook de juiste keuze voor het werken met oudere beelden. Gebruik de functies "Image Error Removal" en "Correct Faded Colours" om je oude bestanden weer te laten schitteren.

Natuurlijk kun je, dankzij Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate, je beelden op alle gebieden en in slechts een paar stappen bijwerken. Je kunt de helderheid, het contrast of het invullicht met een paar klikken bijstellen om de kwaliteit van de foto's aanzienlijk te verhogen. In Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate zijn extra selectie- en correctiegereedschappen opgenomen, zodat je ook op deze gebieden heel effectief en uitgebreid kunt werken. Gebruik bijvoorbeeld het verfijningspenseel om gebieden die al geïsoleerd zijn te optimaliseren. Dienovereenkomstig kan bijzonder fijn werk aan bestanden met gemak gedaan worden. Als er vervormingen, lichtafval of kleurafwijkingen in de bestanden zitten, kun je die met een paar eenvoudige stappen en weinig moeite corrigeren. Het gereedschap "Straighten" helpt om de scheve horizon opnieuw uit te lijnen. Tenslotte is de functie "Perspectiefcorrectie" ook beschikbaar in het Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate portfolio. Gebruik dit om te laten lijken dat de foto in werkelijkheid vanuit een andere hoek genomen is. Natuurlijk is dit ook achteraf mogelijk.

De Ultimate versie biedt in principe alle mogelijkheden van de gewone versie, maar heeft een speciale interface voor foto's met veel lucht en water. Dus als je vaak met zulke afbeeldingen werkt, is Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate beslist een goede keuze. Ook al lijkt de werking van deze interface heel vertrouwd, althans op het eerste gezicht, bij nadere beschouwing komen toch enkele verschillen aan het licht. Met de speciale functies, bijvoorbeeld, kun je beduidend meer effecten uit je vakantiefoto's halen, zonder dat je daarvoor een heel eenvoudige bewerking hoeft uit te voeren. Vooral voor het snel en regelmatig optimaliseren van vakantiefoto's is dit speciale gebied een heel goede keuze.

Intelligente functies besparen je veel tijd bij het dagelijkse gebruik van de software

Als je professioneel wilt werken met de Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate software, heb je heel wat optimalisatiemogelijkheden binnen handbereik. De fabrikant Corel heeft juist deze doelgroep voor ogen en optimaliseert de mogelijkheden en de hulpmiddelen met het oog op dagelijks gebruik. Hier spelen de zogenaamde scripts een centrale rol. Deze zijn ideaal om enorm veel tijd te besparen bij het dagelijkse gebruik van het programma.

Want het is vooral de regelmatige herhaling van kleine taken en stappen die veel tijd kosten. Natuurlijk hoef je het niet zonder deze stappen te doen om effectief en snel met het programma Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate te kunnen werken. Liever gebruik je de scripts om deze stappen bijna als vanzelf te laten uitvoeren. Zoals reeds gezegd, is deze functie vooral geschikt voor regelmatige routines. Als je wilt, kun je ook meerdere bewerkingen achter elkaar in het script plaatsen om nog meer tijd te besparen en effectiever te werken. Natuurlijk pas je als gebruiker de scripts met een paar eenvoudige stappen aan je individuele behoeften aan en profiteer zo van een uniek en snel gebruik van de software.

Wil je hetzelfde effect op meerdere bestanden toepassen, dan biedt de Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate software je een andere mogelijkheid voor uitgebreide tijdsbesparing. Voorheen moest je de effecten altijd afzonderlijk toepassen, maar nu kun je dat veel sneller doen met de zogenaamde batch processing. Het programma voegt bijvoorbeeld een watermerk toe of kadreert de beelden zonder veel werk. Vooral met grote hoeveelheden bestanden en beelden is batchverwerking een echte werk-bespaarder in het dagelijks leven.

Uitstekend voor beginners en moderne systemen

Hoewel de software Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate aan de ene kant overtuigt met een enorm aantal gereedschappen en vooral geschikt is voor professionele gebruikers, biedt het ook goede mogelijkheden voor beginners. Zo zijn er bijvoorbeeld ondersteuningsmogelijkheden voor HDR en RAW technieken. Gebruik de gereedschappen in een paar stappen en bewerk je foto's in een indrukwekkende kwaliteit, zelfs achter je bureau thuis. Pas overbelichte delen aan of voeg verschillende opnamen van dezelfde scène samen tot een indrukwekkende en individuele opname. Tenslotte bevat de nieuwste versie van Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate zelfs compatibiliteit met 360-graden camera's. Als je met zulke technologie foto's gemaakt hebt, kunnen die ook bewerkt en aangepast worden met vele hulpmiddelen en functies. Als je wilt, kun je bijvoorbeeld het statief verwijderen of rechtop zetten, zodat alle inhoud meteen in het voordeel komt.

Om direct met alle complexe mogelijkheden en functies te kunnen werken, wordt de Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate software geleverd met zogenaamde video tutorials. Deze video's staan onmiddellijk voor je klaar in het helpgebied en brengen de functies op een begrijpelijke manier over voor jou als gebruiker. Profiteer van dit aanbod, zodat je meteen je weg kunt vinden in Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate en effectief aan je afbeeldingen kunt gaan werken.

Overigens: Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate kan natuurlijk ook op nieuwere systemen geïnstalleerd worden. Het programma is compatibel met de nieuwste versies van Windows 10 en Windows 11.

Koopgoedkoopen profiteer van voordelen - je vindt Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate bij ons

Werk veel effectiever met de juiste software en koop nu je licentie voor Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate. Met het aanbod in de BestSoftware online winkel bieden we je aantrekkelijke, verschillende voordelen. Dat blijkt al uit de zeer gunstige prijzen en ook met de snelle levering van de sleutel binnen 30 minuten kunnen we onze klanten overtuigen. Kijk ook eens naar de andere software producten van Corel in ons assortiment om je efficiëntie te verhogen. Wij bevelen bijvoorbeeld aan CorelDRAW Standaard 2021 voor maximale creativiteit of Corel PDF Fusion voor eenvoudig werken met PDF bestanden. De andere producten die in onze winkel worden aangeboden zijn o.a Corel Painter Essentials 7, Corel PhotoMirage of Corel AfterShop Pro 3. Ook voor CorelCAD 2021 en CorelDRAW Technical Suite 2020, die geschikt zijn voor speciale doelgroepen, vind je bij ons gunstige vergunningen. Bestel nu gerust, we kijken uit naar je aankoop.

Systeemvereisten - Corel PaintShop Ultimate 2021
Processor Intel® Celeron G-serie of AMD® Phenom II en hoger (Intel® i5 of AMD® Ryzen serie en hoger aanbevolen om AI functies te ondersteunen)
Besturingssystemen   

Windows 11 of Windows 10, 64 bit, met de nieuwste updates
Microsoft Windows Server 2012 R2Windows Server 2016Windows Server 2019

RAM 4 GB RAM (8 GB aanbevolen om AI functies te ondersteunen)
Harde schijf ruimte

3GB beschikbare ruimte op de harde schijf (4GB aanbevolen)

Scherm Schermresolutie van 1366 x 768 (aanbevolen schermresolutie is 1920 x 1080 bij 100 dpi). Tot 250 dpi wordt ondersteund op schermen met de juiste resolutie.
Andere DirectX 10 (of hoger) compatibele videoadapter met nieuwste stuurprogramma (DirectX 12 compatibele discrete VGA kaart aanbevolen voor GPU versnelling)
(neem contact op met de fabrikant voor meer informatie) https://www.paintshoppro.com
Verdere links naar "Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel PaintShop Pro 2021 Ultimate | Windows"
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
Corel Painter 2022 | Windows / Mac Corel Painter 2022 | Windows / Mac
vanaf € 149,90 * € 424,95 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
NEAT projects 2 | Windows NEAT projects 2 | Windows
€ 49,90 * € 69,90 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken