• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

CutOut 8 | Windows

€ 34,90 * € 99,90 * (65,07% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 20 keer verkocht
  • BS-10865
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CutOut 8 | Windows"

Koop CutOut 8 voor Windows in de BestSoftware Online Shop

Met het programma CutOut 8 voor Windows computers biedt de bekende Franzis Verlag een praktische optie voor efficiënte beeldbewerking, gratis. Als je regelmatig het beste uit je foto's wilt halen, is deze software beslist een goede keuze. We bieden je de licentie voor CutOut 8 tegen een zeer gunstige prijs en overtuigen je met een gemakkelijke aankoop. Gebruik het programma om scherp te stellen op afzonderlijke details of een bepaald deel van de beelden en profiteer ook van een zeer gemakkelijke bediening.

Creatief werken met CutOut 8 en talrijke hulpmiddelen

Eenvoudig gezegd is CutOut 8 voor Windows een software programma waarmee je fijne details en afzonderlijke delen uit je persoonlijke afbeeldingen kunt knippen. De fabrikant belooft een bijzonder efficiënte en eenvoudige herkenning van de benodigde contouren, bijvoorbeeld door middel van moderne technieken en uitgebreide algoritmen. Dit bespaart de gebruiker veel tijd en veel werk, vooral als de software regelmatig gebruikt wordt.

Maar natuurlijk gaan de mogelijkheden met CutOut 8 voor Windows nog verder. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de mogelijkheid om verschillende achtergronden over elkaar te leggen en te verwisselen. Hiermee kun je je foto's een individueel uiterlijk geven. Bij al je werk en taken behoud je echter nog steeds de volledige controle en steeds een overzicht, want je kunt gebruik maken van een verbeterde voorbeeldmodus. Als je aan de achtergrond van de foto werkt, kun je zelfs de afzonderlijke lagen apart vervangen. Met een gesegmenteerde micro-snijrand brengt CutOut 8 dan ook de optimale condities voor een witte achtergrond. Voor een bijzonder nauwkeurige, eenvoudige en snelle selectie van voorwerpen, gebruik je het contour-gereedschap.

Met behulp van de moderne technologie en de talrijke gereedschappen van CutOut 8 kun je niet alleen grotere objecten uit je eigen beelden knippen, de overeenkomstige functionaliteit is zelfs beschikbaar voor fijne en filigrane details. Of het nu haar of de vacht van een dier is, je kunt al deze inhoud in een paar stappen vrijmaken. Afhankelijk van je behoeften kun je met behulp van de software drie fijn afgestemde matteermethoden gebruiken, waarmee je voor elke taak precies de juiste bijsnijdtechniek kunt gebruiken.

Als je het gewenste voorwerp uit de basis hebt bijgesneden, kun je het natuurlijk in een ander bestand gebruiken als dat nodig is. Dit is een groot voordeel, vooral als je creatieve en uitgebreide beeldmontages wilt maken. Je kunt een enkele scène in een bestand volledig veranderen en zo het beeld een nieuw uiterlijk geven. Maar abstracte kunst of creatieve ideeën kunnen ook heel gemakkelijk gerealiseerd worden met de talrijke mogelijkheden van de CutOut 8 software van Franzis Verlag. De intelligente hulpmiddelen van het programma ronden het aantrekkelijke totaalpakket af; zo kun je bijvoorbeeld een beroep doen op een "slimme gum" of een "foto fout penseel". Met deze functies kun je kleine onvolkomenheden corrigeren en de laatste hand aan je foto's leggen.

De software is vooral geschikt voor beginners

De software CutOut 8 is een goede keuze, vooral voor beginners en privégebruikers, hoewel de talrijke hulpmiddelen en uitgebreide functies zelfs in het professionele segment overtuigen. De ontwikkelaar of uitgever in de vorm van Franzis Verlag past de mogelijkheden en de interface van de software echter zo aan, dat je er zelfs als onervaren gebruiker meteen mee aan de slag kunt. Alle gereedschappen zijn intuïtief te bedienen en zijn steeds voorzien van een korte beschrijving, zodat je altijd precies weet welke functie je gebruikt. Bovendien maakt het reeds genoemde algoritme het bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Omdat de software in veel gevallen helemaal vanzelf herkent welk voorwerp bijgesneden moet worden en waar de contouren lopen, hoef je nauwelijks tussen de afzonderlijke gereedschappen te wisselen. Selecteer eenvoudig het gewenste voorwerp met een klik en de software neemt de rest van het werk voor je over. Maar indien nodig kunnen natuurlijk ook achteraf aanpassingen en veranderingen worden aangebracht.

Voor een individuele en eenvoudige bediening kun je ook de gebruikersinterface met een paar klikken aan je smaak aanpassen. In dit geval heb je de keuze tussen een lichte of een donkere weergave. Een goed gesorteerd en uitgebreid opgezet help-gedeelte staat ook tot je beschikking en helpt je als je problemen mocht ondervinden bij het gebruik van CutOut 8. Overigens kan de software alleen onder Windows gebruikt worden, maar de huidige versie ondersteunt ook het nieuwste besturingssysteem Windows 10 of Windows 11.

Meer creativiteit met de andere software oplossingen

Franzis Verlag, als bekende leverancier van software, biedt veel verschillende software oplossingen om je te helpen je creatieve inslag te ontwikkelen. Je kunt dus niet alleen op CutOut 8 vertrouwen, andere opties zijn ook een heel goede keus. Koop bijvoorbeeld PhotoZoom Klassiek 7om afzonderlijke delen van je eigen beelden aanzienlijk te vergroten in een schitterende kwaliteit. Tot 800 procent vergroting is met gemak mogelijk. Je kunt Nature Projects ook uitgebreid gebruiken, bijvoorbeeld om weereffecten aan je werk toe te voegen. Je kunt het weer individueel in je foto's bepalen en ze aan je eigen smaak aanpassen. Natuurlijk kun je de benodigde licenties ook bij BestSoftware verkrijgen. Video projects professional en DENOISE projects 3 professional van Franzis kun je ook goedkoop en gemakkelijk kopen.

We kijken uit naar uw gunstige aankoop bij BestSoftware

Met een gunstige en zeer eenvoudige aankoop van je software zit je bij BestSoftware precies goed en profiteer je van aantrekkelijke voordelen. We leveren de licentie voor de software CutOut 8 en vele andere producten altijd bijzonder snel, met een levertijd van maximaal 30 minuten hoef je niet lang te wachten. Je kunt beginnen met het downloaden van je creatieve software uit de Franzis Kun je direct na je aankoop beginnen met het downloaden van je creatieve software. Natuurlijk helpen we altijd bij vragen, problemen of verzoeken, want bij BestSoftware hechten we veel belang aan een persoonlijke en beste service. We beantwoorden je vragen bijvoorbeeld direct aan de telefoon, dus bel ons direct. Je kunt ons ook een e-mail schrijven, we zullen je binnen korte tijd antwoorden. Ook de live chat is praktisch, zodat je snel hulp kunt krijgen bij eventuele problemen. Je kunt ook gebruik maken van ons onderhoud op afstand, zodat we je onmiddellijk kunnen helpen bij eventuele problemen. We kijken uit naar je aankoop hier in de online winkel van BestSoftware.

Verdere links naar "CutOut 8 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CutOut 8 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CutOut 8 | Windows"
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
TIP!
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken