• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

NATUUR Projecten | Vensters

€ 34,90 * € 59,90 * (41,74% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10873
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "NATUUR Projecten | Vensters"

Winkel voor goedkope Nature Projects software bij BestSoftware

Voeg indrukwekkende weerseffecten toe aan je persoonlijke foto's, profiteer van de zeer gemakkelijke bediening en de uitgebreide ervaring van de fabrikant Franzis in de produktie van moderne software produkten. Van al deze voordelen kun je genieten met het programma Natuurprojecten voor Windows in je werk. Voor de creatieve inslag en realisatie bij de thuiscomputer is dit hulpje de optimale keuze. Bij een volgende aankoop profiteer je van onze aantrekkelijke mogelijkheden en voordelen, zoals zeer gunstige prijzen en snelle levering. Je bent dus op de juiste plaats voor je aankoop van Nature Projects, we kijken uit naar je aankoop.

Beïnvloed het weer met Natuurprojecten van Franzis

De functies en eigenschappen van Natuurprojecten van Franzis zijn vooral bezig met het weer in foto's. Want of het nu van een vakantie, een recente reis of zelfs een bijzondere viering is, het actuele weer van de opname past niet altijd bij de stemming of je eigen smaak. In zo'n geval kun je gewoon vertrouwen op de software van Franzis en met Nature Projects veranderingen aanbrengen in het weer, de belichting en vele andere details.

De keuze uit verschillende weerseffecten is heel ruim als je op de software van de fabrikant Franzis vertrouwt. Je kunt onder andere kiezen tussen het tijdstip van de dag. Of het nu 's morgens of 's avonds is, als gebruiker heb je de vrije keus. Je kunt ook je creativiteit de vrije loop laten als het gaat om de algemene stemming. Kies tussen een sombere stemming of een zonnige dag om je foto een passend effect te geven. Ook andere weereffecten en speciale functies zijn geen enkel probleem voor creatief gebruik. Je kunt bijvoorbeeld sneeuw- of regenbuien gebruiken of zelfs een onweersbui met geweldige kwaliteit aan je eigen foto toevoegen. Afzonderlijke seizoenen, zoals lente of herfst, en effecten voor mist of wind ronden het uitgebreide totaalpakket succesvol af.

Om een goed effect in de toepassing te bereiken, steunt Nature Projects van Franzis op talrijke moderne technieken en algoritmen. Bijgevolg past het programma niet alleen een eenvoudig effect toe op de bestaande voorwerpen, maar voert complexe berekeningen uit. Met behulp van een nauwkeurige wiskundige berekening bereikt Nature Projects uitstekende resultaten, zelfs met complexe opgaven, die bedrieglijk reële voorstellingen mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat de weerseffecten in je foto's echt tot hun recht komen, zijn de complexe weerseffecten op alle gebieden geoptimaliseerd. Dit is bijvoorbeeld te zien bij een ingezet onweer. Hier toont de Nature Projects software niet alleen een eenvoudige bliksemschicht, maar past met een paar eenvoudige stappen de lichteffecten en de stemming op alle gebieden aan. Zo nodig kun je met schuifregelaars verdere aanpassingen doen om de effecten aan je eigen smaak aan te passen.

Gemakkelijk en intuïtief gebruik van alle kenmerken en functies

Dankzij de huidige algoritmen en talrijke complexe berekeningen overtuigt de Nature Projects software met indrukwekkende effecten en professionele resultaten als het gaat om het optimaliseren van je eigen foto's. Tegelijk is het programma van Franzis Verlag een heel goede keuze voor particuliere en onervaren gebruikers, dus het totaalpakket is niet alleen gericht op professionals en fotografen. De fabrikant van de software besteedt bijzondere aandacht aan een zeer eenvoudige en intuïtieve bediening, die vrijwel geen vragen onbeantwoord laat, zelfs niet bij langdurig gebruik. En mochten er tijdens het gebruik problemen of vragen opduiken, dan is dat geen enkel probleem. Nature Projects wordt geleverd met een uitgebreid help-gedeelte dat je gratis belangrijke informatie verschaft. Dus als je vragen of problemen met de software hebt, kun je hier je tijd nemen om de feiten te verzamelen die je nodig hebt.

De talrijke hulpmiddelen en de uitgebreide functies zijn gemakkelijk te gebruiken, de intuïtieve opzet van de menu's maakt de oriëntatie gemakkelijk. Je kunt belangrijke parameters rond de effecten, de belichting en het uiterlijk gemakkelijk instellen via een bijbehorende schuifregelaar en het algoritme inclusief uitgebreide berekeningen neemt de eigenlijke stappen voor je over. Als je in het dagelijks leven ook met de software oplossingen Adobe Photoshop of Lightroom werkt, bijvoorbeeld in het professionele segment, dan is Nature Projects van Franzis een goede keuze voor je. Met de aankoop van de licentie profiteer je als praktische aanvulling van speciale plug-ins voor de hierboven genoemde software oplossingen van Adobe. Het gebruik van de plug-ins is voor jou als gebruiker geheel gratis en zonder verplichting. Ook de ondersteuning voor de gebruikte besturingssystemen is bij Nature Projects veelzijdig, zodat een toepassing onder het populaire besturingssysteem Windows 10 bijvoorbeeld geen probleem is. Ondersteuning voor de update naar Windows 11 is ook inbegrepen.

Meer creativiteit met de juiste software - wij hebben wat je nodig hebt

Bij het werken met foto's en beelden uit je persoonlijke bibliotheek gaan de mogelijkheden veel verder dan de weereffecten van Nature Projects, vooral met de juiste software. Hiervoor kun je een kijkje nemen bij de andere producten van Franzis, de bekende en populaire gespecialiseerde uitgeverij. Bij de aanbiedingen van de fabrikant vind je, naast andere dingen, PhotoZoom Classic 7 van Franzis als aanvulling, waarmee je bijvoorbeeld fijne details van een foto tot 800 procent kunt vergroten. Dit is een belangrijke functie, vooral voor het maken van indrukwekkende en mooie posters. Tegelijk kun je ook een beroep doen op CutOut 8 voor Windows. Dit is ook een software van de Franzis Verlag rond het professioneel en tegelijk heel eenvoudig werken met foto's. Je kunt afzonderlijke voorwerpen uit de foto's knippen om ze op een andere foto over te brengen. Natuurlijk kun je ook andere producten kopen, bijvoorbeeld de klassieke versies Adobe Photoshop Elements 2021 of CorelDRAW Standard 2021 voor eenvoudige en doeltreffende beeldbewerking.

Voor de aankoop van je softwarelicenties heten we je hier bij ons welkom in de BestSoftware online winkel. Profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden om je sleutels comfortabel van thuis uit te kopen. Je kunt je verheugen op een praktische, handige levering per e-mail, die uiterlijk binnen 30 minuten na je aankoop plaatsvindt. Tegelijk kun je ook rekenen op de zeer gunstige prijzen en de beste service. Wij helpen je persoonlijk aan de telefoon, beantwoorden snel al je e-mails en inspireren je met competente ondersteuning, inclusief onderhoud op afstand in de praktische live chat.

 

Verdere links naar "NATUUR Projecten | Vensters"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "NATUUR Projecten | Vensters"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "NATUUR Projecten | Vensters"
Laatst bekeken