• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

CorelDRAW Technical Suite 2020 | Windows

€ 997,90 * € 1.100,90 * (9,36% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 3 keer verkocht
  • BS-10666
  • DE | EN | FR
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CorelDRAW Technical Suite 2020 | Windows"

Gebruik CorelDRAW Technical Suite 2020 in je dagelijks leven en koop je licentie goedkoop

Voor technische illustraties en het effectief maken van tekeningen is de software van deze bekende fabrikant een populaire oplossing CorelDRAW Technical Suite 2020 van de bekende fabrikant is een populaire oplossing. Het programma in de versie 2020 overtuigt met basisinstrumenten, optimale mogelijkheden voor het doeltreffend gebruik van verschillende middelen en is, uiteraard, gericht op de modernste normen van allemaal wat steun betreft. Voor professionele gebruikers is het populaire programma CorelDRAW Technical Suite 2020 daarom een heel goede keuze. Krijg het nu in handen en koop een goedkope licentie voor de permanente activering en het gebruik van de software hier bij ons, we helpen je graag.

Maak technische illustraties van hoge kwaliteit met CorelDRAW Technical Suite 2020

CorelDRAW Technical Suite 2020 software voldoet moeiteloos aan hoge eisen en maakt technische illustraties en tekeningen op een zeer hoog niveau. Dit is vooral te danken aan de speciaal voor dit gebied ontwikkelde instrumenten, die een integrerend deel van het programma uitmaken. Deze zijn ontworpen om met gemak een zeer hoge precisie mogelijk te maken en kunnen daardoor voldoen aan de behoeften van het professionele segment. De talrijke gereedschappen van CorelDRAW Technical Suite 2020 vallen onmiddellijk op bij het maken van axonometrische tekeningen, maar de precisie van de gereedschappen en mogelijkheden is ook duidelijk merkbaar bij gedetailleerd labelen en geavanceerd dimensioneren. Tegelijk zijn de functies van de software zo ontworpen dat ze niet alleen heel nauwkeurig zijn, maar ook absoluut effectief. Dankzij het doordachte ontwerp bespaar je dus kostbare tijd en haal je de deadlines van je professionele segmenten met gemak. De talrijke hulpmiddelen voor geprojecteerde vormen dragen daar zeker voor een groot deel toe bij. Gebruik het gereedschap voor bijvoorbeeld schroefdraad, prisma's, boringen of cilinders. Je kunt ze in een paar stappen invoegen, veel tijd besparen en toch profiteren van een zeer hoge mate van detail in je technische illustraties. Innovatieve en nieuwe hulpmiddelen voor effectieve visuele communicatie zijn daarom vrij beschikbaar in CorelDRAW Technical Suite 2020 en maken je dagelijkse werk veel gemakkelijker.

Als de mogelijkheden van CorelDRAW Technical Suite 2020 niet voldoende zijn voor je ex-werken, kun je profiteren van optionele uitbreidingen. Deze maken het gemakkelijk om belangrijke bronnen te hergebruiken. Je kunt onder andere de geïntegreerde uitbreidingsmodule XVL Studio Corel Edition gebruiken als je bestaande 3D modellen gemakkelijk wilt hergebruiken. Als alternatief kun je de optionele XVL Studio 3D CAD Corel Edition module gebruiken. Dit biedt uitgebreide ondersteuning voor geavanceerde 3D CAD assemblage formaten. Tenslotte spelen ook de 3D virtualisatie mogelijkheden een centrale rol bij effectief dagelijks werk. Gebruik deze functie om 3D modellen gemakkelijk als gelinkte of ingesloten objecten in je Corel DESIGNER bestanden in te voegen.

Om nog effectiever met de CorelDRAW Technical Suite 2020 software te kunnen werken en kostbare tijd te besparen, wordt het programma ook geleverd met een zogenaamd vertaalbeheersysteem. Je vindt dit onder de afkorting "TMS". Met behulp van moderne technologie kun je illustraties met beschrijvende tekst maken, niet alleen in het Duits, maar ook in andere talen. Met deze functie kun je globale technische publicaties maken. Voer de tekst eenvoudig uit naar TMS, laat de inhoud vertalen en verwerk de resultaten dan gemakkelijk in Corel DESIGNER. Tenslotte speelt de integratie van CorelDRAW Technical Suite 2020 met SharePoint CMS een sleutelrol bij effectief werken in het professionele segment. Hier profiteer je vooral van aanzienlijk betere samenwerking met collega's. Corel DESIGNER en CorelDRAW verbind je gemakkelijk met overeenkomstige Microsoft SharePoint sites. Maak je werk dan direct beschikbaar voor je collega's, werk effectief samen en krijg direct vanuit deze toepassingen toegang tot het document management systeem van je eigen bedrijf om nog meer tijd en moeite te besparen bij het dagelijkse werk.

Profiteer van volledige bestandscompatibiliteit met CorelDRAW Technical Suite 2020

CorelDRAW Technical Suite 2020 software is op zijn best als het gaat om compatibiliteit en ondersteunt op dit gebied talloze formaten. De fabrikant Corel zelf spreekt van ondersteuning voor meer dan 100 verschillende formaten. Maak gebruik van deze uitgebreide mogelijkheden om je technische documenten individueel en volgens je behoeften te publiceren, of ze gewoon te delen. Natuurlijk voldoen de verschillende formaten met het grootste gemak aan de hoge normen en eisen van technische publicaties. Een cross-media distributie en publicatie functie is ook opgenomen in CorelDRAW Technical Suite 2020. Het programma ondersteunt o.a. GM, WebCGM (inclusief S1000D 5.0), SVG en PDF. Met deze formaten en technieken maak je bestanden in een leesbaar formaat beschikbaar voor belangstellenden.

De uitgebreide compatibiliteit voor effectief werken met CorelDRAW Technical Suite 2020 omvat ook conformiteit met de nieuwste normen. De software is bij de tijd en werkt goed met alle huidige standaarden voor technische publicaties. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk S1000D (inclusief Issue 5.0) of ATA iSpec 2200-conforme IETP's publiceren of technische projecten uitvoeren op basis van o.a. 3D PDF en PDF/A ondersteuning. Daardoor biedt CorelDRAW Technical Suite 2020 optimale voorwaarden en mogelijkheden voor effectief dagelijks werk.

Gebruik CorelDRAW Technical Suite 2020 zelfs op de nieuwste besturingssystemen zonder problemen

Om je te helpen nog effectiever met CorelDRAW Technical Suite 2020 te werken, profiteren gebruikers van uitgebreide ondersteuning voor het besturingssysteem en de hardware die ze gebruiken. Zo kun je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat je alle functies en mogelijkheden van CorelDRAW Technical Suite 2020 kunt gebruiken op de nieuwste versies van Windows en Windows 11. Installeer het programma dus in een paar stappen en begin meteen effectief te werken dankzij de talrijke functies. Op de professionele werkplek zijn echter niet alleen klassieke computers en monitoren in gebruik; veel gebruikers nemen hun toevlucht tot een praktisch aanraakscherm voor snelle invoer. CorelDRAW Technical Suite 2020 ondersteunt zulke technieken natuurlijk met het grootste gemak. Praktische inhoud en tips over de talrijke hulpmiddelen van de software van Corel zijn trouwens ook op het Internet te vinden. Heb je vragen of problemen met de toepassing in het dagelijks leven, dan ben je welkom om ze op je gemak te lezen. Door regelmatige updates verzekert de fabrikant ondersteuning voor alle nieuwere Windows versies. Omdat de licentie die je voor CorelDRAW Technical Suite 2020 gekocht hebt voor onbeperkte tijd gebruikt kan worden, zijn regelmatige updates een zeer belangrijk voordeel.

Bestel je licentie voor CorelDRAW Technical Suite 2020 nu bij BestSoftware

Voor betaalbare, directe aankoop van een licentie voor CorelDRAW Technical Suite 2020 zijn we hier bij BestSoftware om je te helpen. In ons assortiment kun je met een paar eenvoudige stappen de sleutels kopen tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Bespaar dus geld met een handige aankoop van thuis uit en verminder zo je kosten aanzienlijk. Natuurlijk overtuigen we je ook met een aantrekkelijke selectie die veel verder gaat dan CorelDRAW Technical Suite 2020. Dit geeft je de kans om creatieve software tegen lage prijzen te bestellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor CorelDRAW Essentials 2021, voor Corel Photo Mirage of voor Corel Painter Essentials 7. Bovendien kun je profiteren van speciale softwareproducten voor productief dagelijks werk. Je kunt vertrouwen op CAD 2021 van Corel, bijvoorbeeld, of Corel PDF Fusion. Als je vragen of verzoeken hebt over ons assortiment, helpen we je graag verder. Schrijf ons een e-mail, bel ons direct of chat met een expert.

 

Systeemvereisten - CorelDRAW Technical Suite 2020
Processor

Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC

Graphics

OpenCL 1.2 bekwame videokaart (aanbevolen)

Besturingssystemen
Windows 10 | Windows 11 (versie 21H1 of nieuwer), 64 bit met de nieuwste updates
RAM
8 GB RAM aanbevolen
Harde schijf ruimte 9 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassing en installatiebestanden
Weergave
minstens 1280 x 720 bij 100 % (96 dpi)
(neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie).

 

CorelDRAW Technical Suite 2020

Verdere links naar "CorelDRAW Technical Suite 2020 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CorelDRAW Technical Suite 2020 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CorelDRAW Technical Suite 2020 | Windows"
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 259,90 * € 899,99 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Groupy | Windows Groupy | Windows
€ 18,90 * € 29,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Laatst bekeken