• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Nuance Dragon Legal Individueel 15

Nuance Dragon Legal Individueel 15

€ 1.100,90 * € 1.259,90 * (12,62% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 7 keer verkocht
  • BS-11406
  • Duits
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Dragon Legal Individueel 15"

Praktisch voor advocaten - Nuance Dragon 15 Individueel juridisch

Of het nu is voor regelmatige correspondentie met cliënten of gewoon om belangrijke processen in het advocatenkantoor te documenteren, in de juridische omgeving is er veel papierwerk dat regelmatig en snel gedaan moet worden. Deze taken nemen veel tijd in beslag, zelfs voor opgeleid personeel. Met de Dragon 15 Individual Legal software belooft de ontwikkelaar Nuance een praktisch hulpmiddel waarmee je in je advocatenkantoor veel tijd en moeite kunt besparen. Dit programma is een praktische spraakherkenningssoftware die je bijvoorbeeld gebruikt op Windows 10 computers en in combinatie met de gangbare programma's voor efficiënt kantoorwerk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het hele Microsoft Office pakket.

 

Vertrouw op de speciale mogelijkheden van de software

Zoals reeds gezegd is Dragon 15 Individual Legal een spraakherkenningsprogramma. De ontwikkelaar belooft directe tijdwinst door een zeer hoge herkenningsgraad. Dit wordt mogelijk gemaakt door de moderne technologie. Je bent misschien bekend met eenvoudige spraakherkenningsprogramma's van je smartphone, tablet of auto, maar de mogelijkheden zijn niet te vergelijken met Dragon 15 Individual Legal. Vooral in samenwerking met de juiste software en een goede microfoon belooft de ontwikkelaar een zeer goede herkenning, dit geldt ook onder moeilijke omstandigheden. Wie het programma wil gebruiken, bijvoorbeeld in een groot kantoor met een bijbehorend achtergrondlawaai, kan nog steeds rekenen op een goede functionaliteit en een betrouwbare toepassing. Hetzelfde geldt ook voor een gebruiker met een accent; ook hier moet de spraakherkenning vlekkeloos werken.

 

De voordelen voor de gebruiker met Dragon 15 Individual Legal zijn dus zeer uiteenlopend. Eerst en vooral bespaar je veel tijd en uiteindelijk geld. Documentatie speelt een centrale rol, vooral op juridisch gebied, en mag niet naar de achtergrond worden verdrongen. Dankzij Dragon 15 Individual Legal kun je dit in korte tijd doen, zelfs met beperkte middelen. Spreek gewoon en de software zet je taal om in geschreven woorden. Natuurlijk werkt dit perfect op alle gangbare systemen, bijvoorbeeld Windows 10 of het huidige Windows 11. Bovendien is ook de compatibiliteit met gangbare kantoorsoftware verzekerd. Je gebruikt dus Outlook, Word of de andere Microsoft Office diensten zoals gewoonlijk, maar bespaart je het tijdrovende en regelmatige typen op het toetsenbord. Zelfs in vergelijking met een echte snelle typiste overtuigt de software met beduidend meer snelheid en efficiëntie bij het werken.

 

De Dragon 15 Individual Legal software is natuurlijk direct afgestemd op de behoeften van juristen en herkent daarom veel speciale termen uit dit vakgebied. Het programma herkent dus met absoluut gemak technische termen en overeenkomstige formuleringen uit het segment. Een geweldige eigenschap van de software is de Deep Learning technologie. Dit betekent: hoe vaker je het programma gebruikt, hoe beter het wordt en zich aanpast aan je individuele behoeften. Na verloop van tijd leert het programma ook je opmaak of wensen rond vaak gebruikte telefoonnummers. Voor nog productiever werken met het individuele juridische programma Dragon 15 biedt de ontwikkelaar je de mogelijkheid je eigen korte commando's op te slaan. Je kunt tekstpassages invoegen die met de juiste commando's en alleen je eigen stem gebruikt worden, of diverse routinetaken met weinig moeite uitvoeren.

 

Bij ons koop je Nuance Dragon 15 Individual Legal heel voordelig

Als je advocaat bent en je wilt jezelf overtuigen van de talrijke voordelen van de Nuance Dragon 15 Individual Legal software, dan ben je in de online winkel van Best-Software op de juiste plaats. De populaire spraakherkenning voor het speciale veld is bij ons ook tegen gunstige voorwaarden gratis verkrijgbaar. Gebruik het programma in samenwerking met Outlook, Word of andere Microsoft Office apps en maak je dagelijkse leven veel efficiënter. Met de juiste software bespaar je veel tijd en kun je je aan belangrijke taken wijden, terwijl documentatie nog steeds snel kan worden voltooid. Met behulp van de uitgebreide en aantrekkelijke voordelen is elke aankoop over de hele lijn de moeite waard voor je. Zo kun je rekenen op gunstige prijzen die je geld besparen. Je hoeft niet lang te wachten op de software die je wilt, want we garanderen directe beschikbaarheid van de geselecteerde producten bij elke aankoop. Dit geldt natuurlijk ook voor Nuance Dragon 15 Individual Legal.

 

Overtuig jezelf van naadloos mobiel werken

Mobiel werken met verschillende eindtoestellen komt steeds meer centraal te staan, dit strekt zich uit tot vele gebieden en geldt dus ook voor advocaten. Met de Dragon Anywhere app bieden de ontwikkelaars een cloud-gebaseerde en praktische oplossing die je veel tijd en moeite bespaart en je in staat stelt onderweg efficiënt te werken. Hoewel een bijbehorend abonnement extra moet worden afgesloten, is het overtuigend met zijn uitgebreide voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een onbeperkte dicteerlengte. Zelfs vele pagina's met duizenden woorden zijn geen probleem dankzij de bijbehorende technologie en kunnen snel voltooid worden. Op formulieren gebaseerde sjablonen bieden extra ondersteuning en maken het eenvoudiger om rapporten te maken. Om niet alleen overal te kunnen werken, maar ook op elk moment bij de gewenste informatie te kunnen, kun je met Dragon Anywhere gemakkelijk importeren en exporteren. De ondersteuning strekt zich uit tot alle gangbare cloud systemen, bijvoorbeeld Dropbox. De ondersteuning voor de gebruikte software gaat ook veel verder dan Windows 10 of Microsoft Office en geldt bijvoorbeeld ook voor bekende notitie-apps als Evernote. De software is geoptimaliseerd om het beste te werken op toestellen met aanraakscherm. Je kunt de praktische spraakherkenning niet alleen op Windows 10 gebruiken, maar ook op je smartphone of tablet. Eenvoudige bediening van alle centrale kenmerken en functies is natuurlijk inbegrepen.

 

Systeemeisen - Nuance Dragon Legal Individual 15 
Processor Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD processor. Snellere processors zullen beter presteren.
Besturingssystemen  Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7
Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2
Werkgeheugen minstens 4GB 
Harde schijf ruimte minstens 8 GB beschikbare schijfruimte
Andere Geluidskaart voor 16-bit opnamen
 Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant.
Verdere links naar "Nuance Dragon Legal Individueel 15"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Dragon Legal Individueel 15"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Dragon Legal Individueel 15"
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 99,90 * € 108,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 980,90 * € 1.390,90 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Abbyy Finereader PDF voor Mac Abbyy Finereader PDF voor Mac
vanaf € 49,90 * € 85,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Laatst bekeken