• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Nuance Dragon Professional Individual 15 | Voll Updatefähig

€ 669,90 * € 830,90 * (19,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 44 keer verkocht
  • BS-10939
  • Duits/Engels
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Voll Updatefähig"

Werk efficiënter met Nuance Dragon 15 Individual Professional

Het klassieke toetsenbord wordt meestal gebruikt om tekst en andere inhoud in te voeren. De ontwikkelaar Nuance streeft echter een ander concept na voor het invoeren van inhoud in Outlook, Word en vele andere programma's onder Windows 10 en andere besturingssystemen. Met de Nuance Dragon 15 Individual Professional software gebruik je je stem in plaats van het klassieke toetsenbord. Samen met een goede microfoon en moderne technologie belooft de ontwikkelaar aanzienlijk meer efficiëntie en een verbeterde werkstroom. Overtuig jezelf van de mogelijkheden van de software en koop hem nu voor een lage prijs hier bij Best Software. Wij ondersteunen je bij je dagelijkse werk en leveren de gewenste licenties snel en direct, zodat niets het onmiddellijke gebruik in de weg staat.

De functies van de software zijn overtuigend voor dagelijks gebruik

Talrijke eigenschappen en functies zijn direct vanuit de fabriek in de Dragon 15 Individual Professional software opgenomen en ondersteunen je bij je dagelijkse werk. Je kunt spraakherkenning heel efficiënt gebruiken op Windows 10 of in combinatie met Microsoft Office. Zoals reeds gezegd, is dit in de eerste plaats een spraakherkenningsprogramma. De mogelijkheden gaan echter duidelijk verder dan de voordelen van de gewone producten van de smartphone of tablet. Daaronder valt onder andere het zogenaamde Deep Learning. In de loop van de toepassing oriënteert de software zich zo op je eigen stem en wordt bij elk gebruik aanmerkelijk beter. Bovendien is de herkenningsgraad van Dragon 15 Individual Professional al zeer hoog af fabriek. Dankzij de ruime ervaring van de ontwikkelaars zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid en complexe zinnen of technische termen zijn zelfs bij het eerste gebruik geen enkel probleem.

Het voordeel van Dragon 15 Individual Professional is dus een aanzienlijke tijdsbesparing. Zelfs in vergelijking met een snelle typiste belooft de ontwikkelaar een verhoogde werksnelheid, die na verloop van tijd nog meer toeneemt. Dus als je regelmatig lange teksten of uitgebreide e-mails moet schrijven, zul je veel tijd besparen door het te gebruiken. Door de technische mogelijkheden belooft de ontwikkelaar een zeer hoog herkenningspercentage in het algemeen, onafhankelijk van de omgeving of de gebruiker. Dit wordt verondersteld te werken, zelfs met een accent of met gepast achtergrondlawaai, bijvoorbeeld wanneer je Dragon 15 Individual Professional in een kantoor gebruikt. Zelfs eenvoudige opmaak in de opgenomen en getoonde tekst is geen enkel probleem, dit gaat gemakkelijk met behulp van je stem. Zoals al eerder gezegd, is de Dragon 15 Individual Professional software altijd aan het leren. Dit geldt niet alleen voor gewone uitdrukkingen en zinnen, maar ook voor opmaakvoorkeuren. De zogenaamde SmartFormat regels maken dit gemakkelijk. Afkortingen, informatie over datums of telefoonnummers kunnen bijzonder gemakkelijk ingevoerd worden met de krachtige software.

De Dragon 15 Individual Professionalsoftware werkt uitstekend samen met de gebruikelijke Office programma's. Dit geldt bijvoorbeeld voor Outlook, waarmee je bijzonder gemakkelijk en efficiënt e-mails kunt maken. Zelfs uitgebreide en lange teksten in Word zijn geen probleem. Bovendien blijft de ontwikkelaar de ondersteuning voor gangbare bedrijfstoepassingen uitbreiden, zodat je de software in alle omgevingen uitgebreid kunt gebruiken.

Tip: Als aanvulling op de klassieke functionaliteit van de Nuance Dragon 15 Individual Professional software is ook een abonnement verkrijgbaar. Hiermee profiteer je van nog meer functies, zoals op formulieren gebaseerde sjablonen, eenvoudig importeren en exporteren en directe synchronisatie van belangrijke gegevens. Mobiel werken is ook mogelijk met het abonnement, je kunt de spraakherkenning niet alleen op Windows 10 gebruiken. Met je Android of iOS toestellen is de ondersteuning heel breed en verhoogt de productiviteit nog meer.

Regelmatige updates brengen je altijd op de hoogte

Als je Dragon 15 Individual Professional koopt, profiteer je van een eenvoudige en geïntegreerde upgrade functie. De ontwikkelaar brengt het programma steeds op de nieuwste stand en breidt de functionaliteit ervan aanzienlijk uit. Betere herkenningspercentages, ondersteuning voor extra hardware en software of een herziene gebruikersinterface voor een nog gemakkelijkere bediening onder Windows 10, de mogelijkheden die de regelmatige updates bieden laten vrijwel niets te wensen over. Als je kiest voor de upgradebare versie hier bij Best-software.nl, staat niets je in de weg om je software regelmatig bij te werken. Je kunt Dragon 15 Individual Professional op elk moment bij de tijd brengen.

Praktisch: Als je nog een oudere versie gebruikt, is dit aanbod ook precies goed. Met deze versie kun je het programma bijwerken naar de nieuwste stand van de techniek en profiteren van alle nieuwe mogelijkheden. Tegelijk worden alle relevante informatie en instellingen bewaard, zodat je de configuratie niet opnieuw hoeft uit te voeren. De software is dus ideaal voor naadloos en vertrouwd verder gebruik in je dagelijks leven.

Koop Nuance Dragon 15 Individual Professional bij ons tegen een lage prijs

Je kunt de verfijnde en praktische spraakherkenningssoftware voor je dagelijkse werk bijzonder goedkoop en gemakkelijk bij ons kopen. Je kunt een bestelling plaatsen in de Best Software online winkel met maar een paar klikken en handelingen. Overtuig jezelf van de gunstige prijzen als je ons bezoekt, want de bestelling is ook voor jou financieel lonend. Bovendien zorgen we er ook voor dat je de gekochte Nuance spraakherkenning direct kunt gebruiken. Een onmiddellijke download ondersteunt je hierbij. Tegelijk zijn ook de andere programma's voor efficiënt kantoorwerk vrij verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld Microsoft Office. Microsoft Office is een uitstekende match voor Nuance Dragon 15 Individual Professional en is bij ons te koop. Outlook, Word of het hele Microsoft Office pakket, hier bij Best Software blijven geen wensen onvervuld.

 

Systeemeisen - Nuance Dragon Professional Individual 15 | Volledig updatebaar
Processor Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD processor - snellere processors, betere prestaties
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

RAM Minstens 2 - 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  8 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden.
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 11 of hoger of de nieuwste versie van Chrome of Firefox

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en  gebruiken zonder enige beperkingen.

Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Voll Updatefähig"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Voll Updatefähig"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Voll Updatefähig"
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 980,90 * € 1.390,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken