• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kofax Power PDF Standaard 4.0

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax Power PDF Standaard 4.0"

Koop Kofax Power PDF Standard 4.0 - hier ben je precies goed

Als je op zoek bent naar een actuele en gemakkelijk te gebruiken software voor het werken met PDF bestanden in het dagelijks leven, dan maak je met Kofax Power PDF Standard 4.0 een heel goede keus. Het programma van Kofax biedt je talrijke mogelijkheden en hulpmiddelen en laat je het zelfs in het professionele segment gebruiken. De licenties voor het gebruik van de software Kofax Power PDF Standaard 4.0 bestSoftware levert je binnen korte tijd de bijbehorende sleutels en helpt je graag bij vragen of problemen. We kijken uit naar je aankoop in onze online winkel.

Converteren, bewerken, commentaar geven - profiteer van vele hulpmiddelen

In het algemeen kun je met de Kofax Power PDF Standard 4.0 software de bijbehorende PDF bestanden gemakkelijk converteren, bewerken, becommentariëren en delen. De software biedt talrijke hulpmiddelen voor uitgebreid gebruik. Je kunt met de basis beginnen en een nieuw bestand van de grond af aan maken. Als je bijvoorbeeld een nieuw formulier voor klanten moet maken, biedt het Kofax programma daarvoor de optimale voorwaarden. Tegelijk zijn interactieve formulieren en bestanden geen enkel probleem. De PDF's die je met Kofax Power PDF Standard 4.0 hebt gemaakt, kunnen dan gemakkelijk door de gebruiker worden ingevuld met een geschikte software. Dit kan met een paar klikken en intuïtieve bediening, zelfs met ingewikkelde formulieren.

Je kunt ook bestaande documenten gemakkelijk bewerken en aanpassen met Kofax Power PDF Standard 4.0. Afhankelijk van je behoeften kun je bijvoorbeeld met weinig moeite tekst verwijderen, nieuwe diagrammen toevoegen of complete bladzijden uit een groter bestand wissen. Overigens is het verwerken en bewerken van teksten nu veel gemakkelijker met behulp van het programma, o.a. door een speciale bewerkingsmodus. Behalve eenvoudige PDF documenten met tekst en andere inhoud, kun je ook complexe constructies maken. Sluit bijvoorbeeld videobestanden in MP4 formaat in om nog meer informatie over te brengen. Als je ook web-inhoud in het formaat wilt omzetten, biedt de Kofax Power PDF Standard 4.0 software daarvoor ook de optimale mogelijkheden. Zet bijvoorbeeld een hele pagina om in het formaat, inclusief direct ingebedde hyperlinks. Hetzelfde geldt voor afzonderlijke delen van de pagina. Met de huidige versie van Kofax Power PDF Standard 4.0 ondersteunt het programma ook het bewerken van tekst van rechts naar links. Dit maakt het mogelijk om uitgebreid met andere talen te werken, zoals Arabisch of Hebreeuws.

Het programma biedt ook veel hulpmiddelen en optimale voorwaarden om afgewerkte bestanden op te slaan en binnen documenten te zoeken. Wie vaak lange en grote documenten met veel gegevens heeft moeten doorzoeken is zeker bekend met de soms enorme inspanning die dat kost. Met de slimme zoekfunctie "Looks Like Search" vind je niet alleen heel precies alle gewenste inhoud, maar ook binnen een bijzonder korte tijd. Of het nu gaat om telefoonnummers of lange reeksen cijfers, met de effectieve zoekfunctie van Kofax Power PDF Standard 4.0 blijven vrijwel geen wensen onvervuld. Natuurlijk kun je ook met behulp van de talrijke functies van de software in een paar eenvoudige stappen verschillende documenten vergelijken. Daartoe stelt de fabrikant het programma een hulpmiddel ter beschikking voor bladzijde-voor-bladzijde vergelijking en maakt zo het direct vinden van verschillende tekstpassages of veranderingen mogelijk. Als gebruiker krijg je dan een duidelijk rapport over alle gevonden veranderingen.

De software overtuigt met een hoge mate van beveiliging van je gegevens

De software KofaxPower PDF Standard 4.0 is zeer geschikt voor professionele gebruikers en wordt daarom vaak in de bedrijfsomgeving gebruikt. In dit segment speelt de beveiliging van documenten en persoonlijke gegevens een bijzonder belangrijke rol. Het programma biedt optimale voorwaarden voor veilig werk. Zo kun je er bijvoorbeeld op vertrouwen dat je je documenten kunt beschermen. Je versleutelt ze eenvoudig met een veilig wachtwoord en vertrouwt op een zeer hoge veiligheidsstandaard via 256-bit encryptie. Bovendien kun je gemakkelijk verdere permissies toekennen, bijvoorbeeld met betrekking tot afdrukmogelijkheden of wijzigen. Nieuw in de Kofax Power PDF Standard 4.0 software is ook een controle van het veiligheidscertificaat voor JavaScript. Wie, bijvoorbeeld, het gebruik van JavaScript deactiveert of beperkt wegens algemene veiligheidsrisico's, kan toch gebruik maken van de mogelijkheden van de software. Hiervoor vraag je een geldig en ondertekend certificaat.

Compatibel met huidige systemen en gemakkelijk te gebruiken

Je kunt de software Kofax Power PDF Standard 4.0 gemakkelijk installeren op de huidige computers en het met alle functies gebruiken. De steun voor Windows 10 of zelfs Windows 11 is natuurlijk inbegrepen als je besluit de licentie van ons te kopen. Behalve uitgebreide compatibiliteit met de meest gangbare besturingssystemen, is de software ook heel gemakkelijk te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de gebruikersinterface in een afzonderlijke presentatie laten verschijnen, zodat je nog beter je weg kunt vinden. Intuïtieve menu's en goed gesorteerde hulpmiddelen dragen ook veel bij tot efficiënt werken in het dagelijks leven. Overigens, als je in het dagelijks gebruik kostbare tijd wilt besparen, kun je een beroep doen op verschillende technieken om je werk te vergemakkelijken. Gebruik de functie bijvoorbeeld om binnen korte tijd nog langere teksten in te voeren met behulp van de praktische spraakherkenning van Dragon Notes. Samen met een zeer flexibele werkwijze en de mogelijkheid om bestaande bestanden in korte tijd in het gewenste formaat om te zetten, laat de software Kofax Power PDF Standard 4.0 vrijwel niets te wensen over.

Bij ons koop je Kofax Power PDF Standard 4.0 zeer voordelig

We geven je bij BestSoftware gratis de aantrekkelijke software van het huis van Kofax en maken het je heel gemakkelijk om die te kopen. Als je bijvoorbeeld de Kofax Power PDF Standard 4.0 variant wilt, krijg je de licentie die nodig is voor gebruik tegen een lage prijs. De zeer snelle levering van het rijbewijs per e-mail bespaart je ook kostbare tijd in het dagelijkse leven. Want na je aankoop in onze winkel gaan er maar ongeveer 30 minuten voorbij en kun je het programma activeren en er uitgebreid gebruik van maken. Bovendien zijn er nog veel meer producten en programma's in ons assortiment die je dagelijkse werk veel gemakkelijker zullen maken. Je kunt bijvoorbeeld gebruiken Kofax Omnipage Ultimate of met PaperPort 14 Standaard en ook Kofax PaperPort 14 Professional en. Onze tip: je kunt ook bestellen Kofax Power PDF Standard 4.0 voor Mac of bestel de uitgebreid uitgeruste versie van Kofax Power PDF Advanced. Als alternatief kun je veel goedkoper werken met de voorganger Kofax Power PDF Standard 3.1 voor Windows.

Systeemvereisten - Kofax Power PDF Standard 4.0
Processor Processor met minstens 1.5 GHz
Besturingssystemen   

Windows, 11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7
Windows Server 2016, Windows Server 2012/R2, Windows Server 2008 R2

Geheugen Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  1 GB vrije ruimte op de harde schijf
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 11, Firefox (ESR) of Chrome

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax Power PDF Standaard 4.0"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax Power PDF Standaard 4.0"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax Power PDF Standaard 4.0"
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 99,90 * € 108,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 139,90 * € 174,29 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Laatst bekeken