• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows

Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 23,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 42 keer verkocht
  • BS-11459
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows"

Koop Bitdefender Antivirus Plus 2023 - bij BestSoftware vind je de nieuwste versie

Ook in 2023 biedt de bekende fabrikant Bitdefender met de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software een actueel beveiligingsprogramma voor alle computers en notebooks met een Windows besturingssysteem. Je profiteert van basisbescherming voor alle activiteiten op je computer. Vertrouw op grondige bescherming bij het werken, surfen en spelen. Bovendien kun je profiteren van nog meer voordelen en hulpmiddelen, zodat de aanschaf van een licentie voor jou bijzonder de moeite waard is. Bij BestSoftware kun je de licentie voor Bitdefender Antivirus Plus 2023 al bestellen en dus na korte tijd op je computer gaan gebruiken.

Goede bescherming tijdens het werken, surfen en spelen met Bitdefender Antivirus Plus 2023

Als het gaat om de gegevens van computergebruikers worden criminelen steeds creatiever en inventiever. Eenvoudige virussen, Trojaanse paarden of malware zijn in veel gevallen niet meer voldoende, dankzij ook de vele beveiligingsprogramma's en -apparaten op de computer of notebook. Met zogenaamde exploits of met zero-day aanvallen blijken de aanvallen op de apparaten steeds gevaarlijker te worden, dus zonder de juiste bescherming wordt het al snel duur voor je. Daarom moet je de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software gebruiken, die dankzij de nieuwste technologie uitstekende bescherming biedt tegen alle gangbare bedreigingen.

Het hart van de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software is een virusscanner. Deze houdt de gegevens op de harde schijf en alle andere gegevensdragers nauwlettend in de gaten en kan zo snel malware opsporen dankzij een uitgebreide vergelijking met enorme databanken. De databases worden met regelmatige tussenpozen bijgewerkt om een goede bescherming te garanderen. Deze procedure werkt echter alleen als de malware of kwaadaardige software al bekend is.

Zodat ook nieuwe gevaren en risico's bij het gebruik van de computer of notebook kunnen worden opgespoord, is de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software daarom al lang niet meer een eenvoudige virusscanner. De bescherming op meerdere niveaus berust onder meer op gedragsanalyse en de enorme kracht van de cloud. Als de criminelen malware op de computer proberen te smokkelen die niet direct en perfect geïdentificeerd kan worden, wordt die vervolgens naar de cloud geüpload. Hier wordt het gedrag van de potentieel kwaadaardige software in detail geanalyseerd. Omdat de meeste malware zich op vergelijkbare wijze gedraagt, kan deze zelfs bij complexe aanvallen correct worden geïdentificeerd en kan de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software snel reageren.

De meeste computers en notebooks hebben tegenwoordig een constante en min of meer snelle verbinding met internet. Veel criminelen gebruiken dit om toegang te krijgen tot de gegevens of om de volledige controle over de betreffende apparaten veilig te stellen. Met het gebruik van Bitdefender Antivirus Plus 2023 software hoef je je echter geen zorgen te maken over dit risico. De firewall waakt over je apparaten en houdt inkomende en uitgaande verbindingen nauwlettend in de gaten. Als verdacht gedrag wordt opgemerkt, kan de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software snel ingrijpen en de verbindingen verbreken of blokkeren. Zo zit je altijd aan de veilige kant met je eindapparaten.

Verzeker je nu van de multi-level bescherming van het Bitdefender Antivirus Plus 2023 programma en koop een licentie bij ons in de BestSoftware online shop om effectief te profiteren van de huidige bescherming.

Profiteer van de uitstekende prestaties en grondige optimalisatie

De Bitdefender Antivirus Plus 2023 software beveiligt je echter niet alleen effectief, maar biedt ook uitstekende optimalisatie voor dagelijks gebruik. Zelfs op een oudere computer hoef je je geen zorgen te maken of het programma wel goed werkt en veel functies kan bieden. Dat komt omdat de ontwikkelaars zich in de loop der jaren voortdurend hebben ingespannen en het programma Bitdefender Antivirus Plus 2023 hebben aangepast. Je profiteert dus enerzijds van de effectieve bescherming op de achtergrond, anderzijds kun je je computer of notebook zonder beperkingen blijven gebruiken.

Overigens profiteer je in de nieuwste versie van de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software van effectieve ondersteuning voor alle verschillende Windows versies. Dit betekent dat je de effectieve bescherming ook kunt gebruiken onder de nieuwste versies van Windows 10 en Windows 11. Installeer het programma Bitdefender Antivirus Plus 2023 om van alle voordelen te profiteren. Voor een effectief gebruik van de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software op je computer of notebook integreert de bekende fabrikant verschillende profielen die je naar behoefte kunt activeren. Er is bijvoorbeeld een praktische batterijstand en profielen voor werken of spelen op de computer, die vervolgens de prestaties en functionaliteit op je computer optimaliseren.

De fabrikant geeft de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software extra functies mee

De Bitdefender Antivirus Plus 2023 software kan je computer effectief beveiligen en goede bescherming bieden tegen virussen en Trojaanse paarden, maar de bekende fabrikant biedt ook veel andere functies voor dagelijks gebruik. Dit betekent dat je profiteert van een bijzonder aantrekkelijk totaalpakket, dat je hier bij ons kunt kopen. Er is onder andere een VPN-dienst inbegrepen, waarmee je veilig kunt surfen op je eindapparaten. Want de bescherming is niet bijzonder goed, vooral in WLAN-netwerken als je onderweg bent. Maak daarom vóór het surfen verbinding met de Bitdefender VPN-dienst en profiteer onmiddellijk van een grondige versleuteling van de verzonden gegevens. Met maximaal 200 megabyte aan datavolume per apparaat is er zeker niets dat je tegenhoudt om het te gebruiken, althans voor de belangrijke diensten.

Maar zodat je op internet en bij het surfen in de browser altijd aan de veilige kant bent, is het ook de moeite waard om de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software aan te schaffen. De fabrikant integreert veel extra functies, bijvoorbeeld voor bijzonder goed beveiligd online bankieren. Dit komt omdat criminelen vaak proberen de gegevens van klanten te bemachtigen met valse sites. De Bitdefender Antivirus Plus 2023 software registreert zo'n poging onmiddellijk en leidt je terug naar de oorspronkelijke en veilige site. Gebruik ook de WLAN beveiligingsadviseur of de bescherming in sociale netwerken om veel voorkomende gevaren effectief te vermijden. Met de geïntegreerde bestandsvernietiger van de Bitdefender Antivirus Plus 2023 software kun je bestanden die niet meer nodig zijn bijzonder grondig en veilig van je computer verwijderen. Daarnaast biedt het programma je een algemene kwetsbaarheidzoeker. Op deze manier kun je met een paar klikken gaten in de beveiliging van je computer vinden en ze ook in bijzonder korte tijd dichten om het beveiligingsniveau op je computer aanzienlijk te verhogen.

Lage prijzen voor beproefde licenties - koop Bitdefender Antivirus Plus 2023 online

Als je zonder geschikte bescherming op het Internet werkt en surft, kunnen virussen gemakkelijk op je computer komen. Cybercriminelen hebben ook heel gemakkelijk toegang tot je gegevens. Om te voorkomen dat deze negatieve problemen je overkomen, speelt het juiste antivirusprogramma een belangrijke rol. In onze BestSoftware online shop kun je eenvoudig de originele Bitdefender Antivirus Plus 2023 licentie kopen. Winkelen in onze winkel is beslist de moeite waard, want we bieden je een zeer breed assortiment. De fabrikant Bitdefender biedt ook andere producten aan voor 2023. Op Bitdefender Internet Security 2023 of bij Bitdefender Totaalbeveiliging 2023 kun je profiteren van verdere functies. Je vindt deze licenties ook in onze winkel en ze zijn voor jou beschikbaar. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je na 30 minuten een e-mail met de benodigde productsleutel. Met deze sleutel kun je het programma installeren. Als je hulp nodig hebt bij het activeren van je licentie of als je vragen hebt over een product, zal onze vriendelijke en deskundige klantenservice je graag helpen. Je kunt ons bereiken per e-mail, per telefoon of, als je wilt, per live chat. We zien uit naar je bestelling.

 

Systeemvereisten - Bitdefender Antivirus 2023
Processor Intel Core 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
Besturingssystemen    Windows7 | Windows 8.1 | Windows 10 | Windows 11
RAM 2 GB RAM
Ruimte op de harde schijf 2,5 GB
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

 

Verdere links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2023 | Windows"
TIP!
TIP!
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 34,90 * € 39,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
Laatst bekeken