• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Bitdefender Internet Security 2023 | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 32,90 * € 44,90 * (26,73% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 115 keer verkocht
  • BS-11460
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Internet Security 2023 | Windows"

Bestel je licentie voor Bitdefender Internet Security 2023 in slechts enkele minuten bij BestSoftware

BestSoftware heet je welkom en raadt je aan de nieuwste versie van de populaire Bitdefender Internet Security 2023 software nu handig en goedkoop online te kopen. Vertrouw op het gebruikelijke hoge detectiepercentage en een zeer grondige bescherming van je apparaten. Daarnaast heeft de fabrikant op de juiste plaatsen verbeteringen aangebracht en bijvoorbeeld de real-time bescherming tegen alle bedreigingen opnieuw verbeterd. Bovendien zijn de kwetsbaarheidsbeoordeling en ook de Bitdefender VPN in de nieuwste versie extra geoptimaliseerd om nog beter te functioneren in het dagelijks leven. Koop dus nu je sleutel en begin direct met het gebruik van de populaire, krachtige beveiligingssoftware Bitdefender Internet Security 2023. Krijg nu toegang, we kijken uit naar je aankoop bij ons in de BestSoftware online shop.

Reken op de onovertroffen bescherming op meerdere niveaus van de ontwikkelaars van Bitdefender

De fabrikant zelf verwijst graag naar de onovertroffen en uitstekende bescherming van de Bitdefender Internet Security 2023 software, die zich uitstrekt over verschillende stadia en niveaus. Zo combineert de fabrikant verschillende maatregelen om de verschillende gevaren gemakkelijk op te sporen en te bestrijden. Want criminelen zijn uit op je gegevens en informatie met virussen, Trojaanse paarden en vele andere pogingen. Zogenaamde exploits en zero-day aanvallen vormen ook een grote uitdaging, maar daar staat tegenover dat ze in het dagelijks leven steeds weer plaatsvinden en slechts met moeite door beveiligingssoftware kunnen worden opgespoord. De Bitdefender Internet Security 2023 software beheert dit echter ook met gemak door gebruik te maken van actuele hulpmiddelen en talrijke functies in combinatie.

Natuurlijk bevat de Bitdefender Internet Security 2023 software ook een klassieke virusscanner. Dit is een belangrijk onderdeel en van groot belang, vooral om reeds bekende malware snel en effectief op te sporen. Hiervoor zijn databanken van groot belang, die enorm groot zijn en steeds weer worden bijgewerkt. Na installatie van de Bitdefender Internet Security 2023 software is de virusscanner altijd op de achtergrond actief en houdt je computer in de gaten. Vertrouw op een direct bericht als er een gevaarlijk bestand of infectie is gevonden. Het programma kan deze bedreiging dan direct verplaatsen naar de quarantaineruimte om snel gevaren van je computer te verwijderen.

Maar zoals gezegd werkt de Bitdefender Internet Security 2023 software op vele andere plaatsen en met nog meer technologie om een uitstekende bescherming te garanderen. Vertrouw onder meer op de kracht van Kunstmatige Intelligentie en de kracht van de cloud om altijd veilig en effectief te zijn. Als een bestand bijvoorbeeld potentieel gevaarlijk lijkt, maar niet goed kan worden toegeschreven, wordt het naar de cloud geüpload. Hier voert de moderne technologie dan een gedragsanalyse uit en kan de digitale vingerafdruk onder de loep nemen. Op deze manier is dan een foutloze opdracht mogelijk en kan het gevaar zo nodig direct van de computer worden gewist.

Tenslotte is een geïntegreerde firewall erg belangrijk. Ook voor dit belangrijke punt kun je vertrouwen op de Bitdefender Internet Security 2023 software. Als gebruiker heb je baat bij constante controle van inkomende en uitgaande netwerkverbindingen op je computer om effectief en goed beschermd te kunnen werken. Want de criminelen gebruiken de beveiligingslekken die in veel gevallen bestaan om toegang te krijgen tot de gegevens of je apparaten. Maak je geen zorgen meer als je de Bitdefender Internet Security 2023 software in je dagelijks leven gebruikt. Bij ons kun je gemakkelijk en goedkoop de benodigde licenties kopen.

Bescherm je hardware bijzonder effectief met de andere functies van Bitdefender Internet Security 2023

Daarnaast biedt de Bitdefender Internet Security 2023 software je vele andere voordelen en onderdelen die je zeker heel goed kunt gebruiken in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld de Bitdefender VPN is inbegrepen. Hiermee kun je de verzonden gegevens in je netwerk beschermen en bovendien versleutelen om effectief te voorkomen dat ze worden uitgelezen. Met tot 200 megabyte datavolume per dag en per apparaat staat niets een regelmatig gebruik in de weg. Als je wilt, kan de software ook je hele systeem onder de loep nemen om eventuele zwakke punten te vinden en je tips geven hoe je het beveiligingsniveau van je computer of notebook kunt verbeteren. Dit komt omdat er vaak vele en uiteenlopende beveiligingsleemten zijn die een groot gevaar vormen voor de technologie. Met behulp van de Bitdefender Internet Security 2023 software kun je deze problemen snel en efficiënt opsporen, en krijg je ook direct tips en advies over hoe je de hiaten op je systeem kunt verhelpen.

Maar gebruik ook de praktische bescherming voor je geïnstalleerde hardware. Want in veel gevallen krijgen criminelen zonder toestemming toegang tot bijvoorbeeld de microfoon of de camera in een notebook. Maar met de effectieve bescherming die Bitdefender Internet Security 2023 biedt, wordt ook dit risico heel eenvoudig en effectief geëlimineerd. Gebruik in dezelfde adem ook de WLAN beveiligingsadviseur. Dit controleert de verbonden netwerken en laat je zien of het een veilige verbinding is die je kunt vertrouwen bij het overbrengen van gegevens. Tot slot moet je ook de functionaliteit van de gegevensvernietiger nader bekijken. Hiermee kun je de gegevens en bestanden op je computer die je niet meer nodig hebt op een bijzonder veilige manier verwijderen. Omdat eenvoudig verwijderen via de prullenbak in de meeste gevallen niet voldoende is om de veiligheid te waarborgen.

Profiteer van de bijzonder goede optimalisatie van de krachtige software

Naast een zeer hoge detectiegraad en vele andere functies besteden de fabrikanten vooral aandacht aan zeer goede prestaties op je computer of notebook. Dit maakt de Bitdefender Internet Security 2023 software tot een zeer goede keuze, vooral voor oudere apparaten, met veel overtuigende voordelen. Installeer het programma in slechts een paar stappen en laat je op de achtergrond uitgebreid beschermen zonder dat je compromissen hoeft te accepteren in de prestaties. In veel gevallen zijn de optimalisaties van de beveiligingssoftware op de markt niet bijzonder goed, waardoor er vaak problemen optreden als de notebook op de batterij draait of bij het spelen van spelletjes.

Om voor alle omgevingen met één klik de juiste functies en instellingen te bieden, biedt de Bitdefender Internet Security 2023 software je veel verschillende profielen, die desgewenst ook automatisch geactiveerd kunnen worden. Zo zijn de noodzakelijke systeemprestaties altijd beschikbaar, terwijl middelen kunnen worden gespaard en effectief verdeeld.

Overigens: Natuurlijk werkt de nieuwe versie van de Bitdefender Internet Security 2023 software ook uitstekend onder de bijzonder nieuwe Windows versies. Gebruik bijvoorbeeld Windows 10 of Windows 11 in gelijke mate om te profiteren van alle functies en volledige ondersteuning.

BestSoftware online shop - je one-stop shop voor het kopen van je Bitdefender Internet Security 2023 licentie

Bij BestSoftware zetten we ons onvermoeibaar in om je bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen te doen voor de aankoop van de nieuwste softwareproducten. Deze passie en betrokkenheid is duidelijk zichtbaar in het Bitdefender Internet Security 2023 programma. Koop dit binnen enkele minuten tegen bijzonder gunstige prijzen en profiteer van alle mogelijkheden en functies gedurende een passend gekozen periode. Direct na je aankoop sturen we je een downloadlink voor de benodigde bestanden, die je alvast kunt downloaden en installeren op je computer. Je ontvangt dan binnen maximaal 30 minuten de sleutel voor de noodzakelijke activering. Overigens helpen we je graag als er zich tijdens het activeringsproces problemen voordoen. In dat geval staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor je klaar en zullen ze je zo goed mogelijk ondersteunen. We bieden onze klanten niet alleen een hotline en een contactmogelijkheid via e-mail, maar ook een zeer praktische live chat. Hier kun je rechtstreeks met een medewerker communiceren om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Systeemvereisten - Bitdefender Internet Security 2023
Processor Intel Core 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
Besturingssystemen    Windows 7 | Windows 8.1 | Windows 10 | Windows 11
Geheugen 2 GB RAM
Ruimte op de harde schijf 2.5 GB RAM
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

 

Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2023 | Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2023 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2023 | Windows"
TIP!
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Laatst bekeken