• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Bitdefender VPN Premium

€ 37,90 * € 49,90 * (24,05% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 232 keer verkocht
  • BS-10480
  • Meertalig
  • 10 Geräte
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender VPN Premium"

Surf veilig en koop Bitdefender VPN Premium nu voor een lage prijs in de BestSoftware online winkel

Koop je licentie voor Bitdefender VPN Premium goedkoop in onze winkel en profiteer van veilig en gemakkelijk surfen op het internet. Profiteer van een krachtige technologie, die op de achtergrond voor optimale prestaties zorgt, en van een zeer eenvoudige bediening, die zelfs voor beginners en onervaren gebruikers gemakkelijk onder de knie moet te krijgen zijn. Natuurlijk overtuigen we je ook met vele en aantrekkelijke voordelen, bijvoorbeeld een zeer goede klantenservice of aantrekkelijke, gunstige prijzen die je geld besparen als je Bitdefender VPN Premium koopt.

Meer veiligheid en privacy bij het surfen op het Internet met Bitdefender VPN Premium

Bij het surfen op het Internet zijn er altijd gevaren of mogelijk schadelijk gedrag. Dit wordt gemakkelijk aangetoond door de uitgebreide tracking die veel sites en aanbieders doen. Je kunt je als gebruiker met normale middelen nauwelijks tegen dit gedrag verdedigen. Uit technisch oogpunt is het gebruik van een VPN dienst voor dit probleem aan te bevelen. Een VPN is een virtueel privé netwerk. Dit neemt al het gegevensverkeer over dat zich voordoet, bijvoorbeeld bij het werken of surfen op het Internet. Door basisversleuteling profiteer je als gebruiker van aanzienlijk hogere beveiliging en is traceren niet meer mogelijk.

Boek je graag reizen via internet en gebruik je daarvoor handige portaalsites? Veel mensen denken dat ze zo van de bijzonder gunstige prijs kunnen profiteren. Dit is echter niet waar, want de exploitanten vertrouwen op een zogenaamd dynamisch prijsmechanisme. Deze worden gebruikt om de aanbiedingen afzonderlijk aan te passen. Dit werkt echter niet altijd in het voordeel van de gebruiker; vaak betaal je, vooral als klant uit Duitsland, beduidend meer geld. Deze procedure is maar één voorbeeld van hoe de respectieve plaatsbepaling en het gemakkelijk volgen via het internet in je nadeel kunnen werken. Door Bitdefender VPN Premium te gebruiken, kun je dus als gebruiker veel geld besparen door de echt goedkope prijzen met een andere locatie te zoeken.

Maar ook bij verblijf in het buitenland, bijvoorbeeld op vakantie, blijkt Bitdefender VPN Premium een bijzonder goede en praktische oplossing te zijn. Want ook al is in veel hotels en de meeste logiesverblijven nu een snelle internetverbinding beschikbaar, zelfs op vrije dagen kun je als vakantieganger vaak geen toegang krijgen tot de gewenste inhoud en bijvoorbeeld naar je favoriete serie kijken. De reden hiervoor is dat je je account vanuit een andere plaats moet benaderen; vaak zijn de bijbehorende films of series echt alleen in Duitsland voor je beschikbaar. Dus als je merkt dat je de diensten die je wilt op reis niet kunt gebruiken, raden we je aan Bitdefender VPN Premium te gebruiken. Zo krijg je in elk geval virtueel een andere plaats, die je zelfs zelf kunt kiezen. Je hebt dan direct toegang tot alle gewenste en verschillende inhoud.

Tenslotte biedt Bitdefender VPN Premium je ook effectieve bescherming tegen gerichte aanvallen die zich richten op je eigen netwerk of de bijbehorende verbinding. Vooral zogenaamde DDOS aanvallen worden hiervoor heel vaak gebruikt. Bitdefender VPN Premium biedt je effectieve bescherming tegen zulke gevaren, die echt hinderlijk kunnen zijn bij bijvoorbeeld online gamen. Surf dus niet langer onbeschermd over het Internet, maar vertrouw op maximale veiligheid door beproefde, hoogwaardige technologie.

Vertrouw op optimale voorwaarden voor het gebruik van Bitdefender VPN Premium in het dagelijks leven

Verschillende factoren spelen een centrale rol om ervoor te zorgen dat een VPN dienst over de hele linie kan overtuigen in het dagelijks leven. Het gaat onder andere om maximale snelheid bij het surfen. Hoewel de uitbreiding van het Internet in Duitsland in veel streken achterblijft, worden snelle verbindingen steeds gebruikelijker. Dienovereenkomstig is het vervelend als het surfen op het internet beperkt wordt door een VPN verbinding. Met moderne technieken en een effectieve infrastructuur biedt het Bitdefender VPN Premium programma je de optimale voorwaarden om snel te surfen. Volgens zijn eigen informatie zijn er ruim 1000 servers beschikbaar, die gebaseerd zijn op de nieuwste technieken en een zeer hoge snelheid bij het surfen mogelijk maken. Er wordt ook steeds een zeer hoge reactiesnelheid gegeven, wat vooral belangrijk is bij het spelen van online spelletjes, bijvoorbeeld.

Tussen haakjes: Er zijn geen beperkingen bij het gebruik van Bitdefender VPN Premium. Vergeleken met andere aanbieders is het aanbod bijzonder overtuigend met een onbeperkt datavolume. Zelfs grote downloads zijn in zo'n geval geen probleem en niets staat uitgebreid streamen op de dienst van je keuze en met maximale veiligheid in de weg.

De bediening van Bitdefender VPN Premium overtuigt met een heel eenvoudige en duidelijke structuur

Hoewel het Bitdefender VPN Premium programma overtuigt met veel voordelen en functies en een hoog praktisch voordeel, biedt het je ook een heel eenvoudige en effectieve bediening. Bijgevolg is de oplossing een heel goede keuze voor privé gebruikers die veilig op het Internet willen zijn maar niet erg vertrouwd zijn met de moderne technologie. De fabrikant Bitdefender hecht veel waarde aan een intuïtieve interface voor zijn eigen VPN dienst. Je vindt er meteen alle nodige instellingen en functies en kunt het programma aan je eigen behoeften aanpassen. Je kunt ook in een paar stappen de verbinding met de gewenste server tot stand brengen. Kies de gewenste plaats van de server, bijvoorbeeld als je een gewenste herkomst wilt opgeven om toegang te krijgen tot speciale inhoud. Als de herkomst van de server niet belangrijk is, zorgt het Bitdefender VPN Premium programma voor de toewijzing. Dankzij Bitdefender VPN Premium kun je altijd een oogje houden op belangrijke parameters wat betreft het gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld vertrouwen op het praktische overzicht van de reeds overgedragen gegevens.

Overigens: Voor maximale veiligheid belooft de fabrikant Bitdefender je meer transparantie en verzekert de gebruiker dat het geen gegevens verzamelt of de gebruikte diensten logt.

Je kunt je licentie voor Bitdefender VPN Premium bij BestSoftware voor een aanzienlijk lagere prijs krijgen

Als je een goedkope en tegelijk gemakkelijke manier zoekt om een licentie voor Bitdefender VPN Premium te kopen, dan ben je in onze BestSoftware online winkel precies op de juiste plaats. We bezorgen het je direct per e-mail binnen maximaal 30 minuten en helpen je altijd direct met vragen, verzoeken of zelfs problemen. Want bij ons in de winkel profiteer je niet alleen van aantrekkelijke aanbiedingen, maar ook van de beste service. Neem dus de tijd om nu in ons assortiment rond te kijken en andere producten te bestellen, bijvoorbeeld van Bitdefender. Met Bitdefender Internet Security 2021, Bitdefender Antivirus 2021 of Bitdefender Total Security 2021 bijvoorbeeld, bieden we je krachtige en praktische software die je computer aanzienlijk beter kan beveiligen. Als je vragen hebt, helpen we je graag. We zijn voor je bereikbaar via live chat, per e-mail of zelfs per hotline.

Verdere links naar "Bitdefender VPN Premium"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender VPN Premium"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender VPN Premium"
TIP!
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken