• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac

€ 94,90 * € 102,48 * (7,4% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 44 keer verkocht
  • BS-10572
  • Meertalig
  • 1 Mac
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac"

Je kunt Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac bij BestSoftware voor een lage prijs krijgen

BestSoftware biedt je bijzonder gunstige voorwaarden voor de beproefde software Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac. Het programma is vooral geschikt voor gebruik op Mac-gebaseerde computers en ondersteunt natuurlijk alle huidige versies. Met tal van mogelijkheden om efficiënt met PDF bestanden te werken, is de goed uitgeruste software niet alleen een zeer goede keuze voor privé occasionele gebruikers, maar wordt ze ook steeds populairder in de professionele omgeving. Wij zijn je partner als je de producten van de fabrikant Kofax wilt kopen, we leveren snel en staan voor je klaar via e-mail, live chat en aan de telefoon.

Belangrijk: Vertrouw op beveiliging voor je dagelijkse werk

PDF bestanden met gevoelige inhoud kom je vaak tegen in het professionele segment. Een goede bescherming is dan ook belangrijk om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de documenten. De fabrikant van de software Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac legt hiervoor al de basis met een basis versleuteling. Wijs een veilig wachtwoord toe en vertrouw dan op bijgewerkte 256-bit encryptie. Pas na het invoeren van het wachtwoord krijg je toegang tot de inhoud. Het programma stelt je ook in staat om individuele permissies toe te kennen. Zo kun je onder andere voorkomen dat het formulier wordt afgedrukt of dat er wijzigingen in worden aangebracht.

Veel bedrijven beperken het gebruik van JavaScript om veiligheidsredenen. Om te voorkomen dat deze beperking een probleem wordt bij het gebruik van Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac, introduceert de firma Kofax nu een controle van het beveiligingscertificaat voor JavaScript. Hiervoor vraag je een geldig en ondertekend certificaat, zodat je alle mogelijkheden en functies zonder beperkingen kunt gebruiken, ondanks de hoge beveiliging.

Een overzicht van de hulpmiddelen van Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac

Met de Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac software verwijst de fabrikant naar uitgebreide hulpmiddelen om effectief met PDF bestanden te werken. In principe zijn er mogelijkheden om de overeenkomstige documenten te maken, te bewerken, te converteren en te delen.

Als je een praktische en interactieve vorm wilt maken, heeft het programma daarvoor de optimale voorwaarden. Begin van nul te werken en maak een project naar je eigen behoeften. Behalve de verplichte velden voor persoonsgegevens zijn ook velden voor handtekeningen en andere bijzonderheden geen enkel probleem. Als je het bestand voltooid en met succes opgeslagen hebt, stuur je het gewoon door. Met de juiste software kunnen klanten of werknemers nu in een paar eenvoudige stappen alle relevante informatie in het interactieve formulier invoeren.

Maar je kunt ook heel efficiënt werken met reeds voltooide documenten, dankzij Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac. Je kunt bijvoorbeeld een beroep doen op een geïntegreerde functie voor het converteren van bestanden. De ondersteuning voor conversie heeft betrekking op de meest voorkomende soorten documenten, bijvoorbeeld uit Microsoft Word of Excel. Zet de overeenkomstige bestanden om in een PDF bestand met slechts één klik. De omzetting werkt echter ook de andere kant op, zodat PDF's snel in een correct opgemaakt Microsoft Office document omgezet kunnen worden. Alle tabellen, kolommen en indelingen zijn ook na deze stap nog beschikbaar. Voltooide documenten kunnen ook aan je eigen behoeften aangepast worden. Je kunt afzonderlijke pagina's verwijderen of bestaande tekst wissen. Je kunt ook nieuwe inhoud toevoegen om het werk tot een goed einde te brengen. De mogelijkheden zijn bij deze stap zeer ruim, niet alleen eenvoudige tekstpassages zijn mogelijk. Je kunt ook een video toevoegen, bijvoorbeeld, maar die moet in MP4 formaat zijn. Je kunt ook diagrammen, foto's of afbeeldingen aan het voltooide PDF bestand toevoegen met slechts een paar klikken. Bij het omzetten van scans profiteer je van verbeterde technieken en algoritmes met Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac. De softwarefabrikant belooft je zeer nauwkeurige herkenning van afzonderlijke letters, tekst en opmerkingen. Bij het bewerken van tekst profiteer je van een andere belangrijke vernieuwing in de huidige softwareversie voor Mac. Hiermee staat niets in de weg om tekst van rechts naar links bij te stellen. Dit voordeel komt goed tot zijn recht bij overeenkomstige talen, bijvoorbeeld Hebreeuws of Arabisch.

Uitgebreide opleiding is met de software niet nodig

De hele gebruikersinterface en de volledige functionaliteit van het Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac programma zijn door de fabrikant zo ontworpen dat ze heel eenvoudig en intuïtief zijn. Dit maakt een uitgebreide opleiding in het begin overbodig. Als gebruiker kun je zelfs de verschillende hulpmiddelen zonder problemen gebruiken. Mochten er zich echter problemen voordoen, dan is er natuurlijk een uitgebreide helpfunctie beschikbaar.

Bovendien heeft Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac veel functies die het dagelijkse werk veel gemakkelijker maken. Bespaar je bijvoorbeeld het tijdrovende typen van lange teksten en gebruik de dicteerfunctie van Dragon Notes om de bijbehorende aantekeningen snel te maken. Als je ook bijzonder efficiënt met je collega's wilt samenwerken, kun je profiteren van een directe cloud interface. Met behulp van deze functie breng je de documenten en wijzigingen onmiddellijk over naar de online opslag en stel je andere gebruikers in staat ze te openen. Natuurlijk ondersteunt Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac veel verschillende dienstverleners en oplossingen, zoals Microsoft's OneDrive of Google Drive. Eenmaal aangesloten is het overbrengen van PDF's bijzonder eenvoudig. Tegelijk kun je dankzij deze functie flexibel werken. Uitgebreide automatismen bij het opslaan van PDF bestanden, bijvoorbeeld voor het maken van een archief, of ook bij het converteren van scans nemen je in het dagelijks leven extra werk uit handen en maken het gebruik van Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac bijzonder intuïtief.

We heten je welkom bij BestSoftware met een aantrekkelijk assortiment producten

Bij BestSoftware bieden we je aantrekkelijke software oplossingen voor je effectieve kantoorwerk op de computer, ook buiten de populaire variant van Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac. Dit geldt vooral voor andere oplossingen van de bekende fabrikant Kofax. Als je de mogelijkheden ook op Windows computers wilt gebruiken, heb je bijvoorbeeld toegang tot Kofax Power PDF Standard 4.0 voor Windows of de beter uitgeruste variant Kofax Power PDF Advanced 4.0. Aan de andere kant beloven de hulpmiddelen Kofax Omnipage Standard of Kofax PaperPort 14 Standard je meer productiviteit bij het werken met documenten. Zelf

natuurlijk bieden we je ook de beter uitgeruste versies voor professionele gebruikers, bijvoorbeeld Kofax PaperPort 14 Professional en Kofax Omnipage Ultimate. Neem dus de tijd om rond te kijken in ons assortiment, koop de nodige licenties voor onbeperkt gebruik en krijg bekwame hulp van ons service team als je vragen of problemen hebt.

Systeemvereisten - Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac
Processor

Een Mac® computer met een Intel® of Apple M1 processor

Besturingssystemen   

Ondersteunt Mac OS 10.14 (Mojave) en nieuwere versies

RAM Minstens 1GB RAM
Harde schijf ruimte  1 GB vrije ruimte op de harde schijf
Weergave Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

 

Wettelijk:
Met het wettelijk bindende arrest van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac"
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 84,90 * € 119,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 102,90 * € 108,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Abbyy Finereader PDF voor Mac Abbyy Finereader PDF voor Mac
vanaf € 59,90 * € 85,90 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2014 gebruiker Microsoft SQL Server 2014 gebruiker
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Windows Server 2008 R2 gebruiker Windows Server 2008 R2 gebruiker
vanaf € 8,90 * € 15,29 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken