• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Backup Pro 17

Ashampoo Backup Pro 17

€ 17,90 * € 49,90 * (64,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 97 keer verkocht
  • BS-11512
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Backup Pro 17"

Meer gegevensbeveiliging in het dagelijks leven dankzij Ashampoo Backup Pro 17 - koop nu licenties

Hoewel steeds meer gegevens rechtstreeks naar de cloud worden geback-upt, speelt een effectieve gegevensback-up op de computer vandaag de dag nog steeds een centrale rol. Maar in plaats van een tijdrovende back-up met de eigen tools van Windows, is het raadzaam om actuele, geavanceerde software te gebruiken. We raden je daarom aan de software Ashampoo Backup Pro 17 te gebruiken, die al vele versies door klanten wordt gebruikt en met talloze tools kan overtuigen. De nieuwste versie is hier bij BestSoftware voor je beschikbaar en kun je gemakkelijk thuis kopen. Het duurt dan maximaal 30 minuten tot de licentie vrij beschikbaar is. Levering van de aankoop per e-mail maakt het je mogelijk.

Maak handig en veilig een back-up van je gegevens dankzij Ashampoo Backup Pro 17

Zoals reeds gezegd is een regelmatige en effectieve gegevensback-up nog steeds van groot belang. Want bij een internetstoring of een hardwaredefect van de geïntegreerde harde schijf gaan belangrijke gegevens snel verloren zonder back-up. Een regelmatige back-up is daarom bijzonder belangrijk, zowel in een particuliere als in een professionele omgeving.

Het tijdrovende werk kan veel gemakkelijker worden gemaakt door de Ashampoo Backup Pro 17 software te gebruiken. Talrijke functies en eenvoudige bediening ontmoeten uitstekende prestaties in de huidige versie. Bovendien profiteer je bij het gebruik van het programma van uitgebreide ondersteuning voor veel verschillende gegevensdragers. Dit betekent dat je niet alleen een back-up kunt maken op een eenvoudige harde schijf of USB-stick, zelfs het gebruik van huidige netwerkschijven of opslag in de cloud zijn zonder problemen mogelijk bij gebruik van Ashampoo Backup Pro 17. Zo kun je snel de individueel geschikte variant voor jouw behoeften kiezen.

Als je eenmaal met succes een back-up van je bestanden en systeem hebt gemaakt, kun je de hele lijn vertrouwen op de krachtige hulpmiddelen van de Ashampoo Backup Pro 17 software. Er is ook een speciaal noodprogramma aan boord. Dit biedt veel verschillende voordelen en een gemakkelijk herstel, bijvoorbeeld bij een malware-aanval. Zelfs in het geval van een defecte harde schijf, diefstal van het apparaat of enorme fouten in het besturingssysteem kun je snel een functionerende omgeving herstellen met behulp van de Ashampoo Backup Pro 17 software.

Bovendien overtuigt het programma Ashampoo Backup Pro 17 met de nieuwste technologie en talrijke functies die veel verder gaan dan alleen het maken van een back-up van je gegevens. Je kunt bijvoorbeeld de praktische realtime back-up gebruiken. Hiermee worden mappen met gevoelige gegevens en informatie gecontroleerd. Zo worden veranderingen direct herkend, zoals de toevoeging van nieuwe gegevens. In dit geval worden de gegevens onmiddellijk geback-upt, zodat zelfs gegevens die net geback-upt zijn niet verloren gaan.

Als je Ashampoo Backup Pro 17 gebruikt, profiteer je van een regelmatige back-up van je gegevens in de cloud. Vooral in de nieuwe versies legt de fabrikant grote nadruk op ondersteuning van de huidige diensten en de vele aanbieders op de markt. Hiermee kun je een directe verbinding maken met alle gangbare fabrikanten en dienstverleners. Dankzij de bijzonder snelle en betrouwbare verbinding is het werk gemakkelijk en hoef je je geen zorgen te maken over verloren gegevens. Gebruik ook de praktische functie voor schema's en automatische back-ups. Zo hoef je bij het gebruik van de Ashampoo Backup Pro 17 software niet meer zelf na te denken over de back-ups, ze worden automatisch op de achtergrond uitgevoerd op het ingestelde tijdstip.

Overigens: De Ashampoo Backup Pro 17 software gaat ook bijzonder spaarzaam te werk om geen onnodige opslagruimte in beslag te nemen. Zo worden oude back-ups van je bestanden die niet meer nodig zijn direct verwijderd.

Ook geschikt voor beginners - gebruik de praktische wizard van Ashampoo Backup Pro 17

De software Ashampoo Backup Pro 17 is ook geschikt voor beginners en onervaren gebruikers. De programma's van de bekende fabrikant staan al jaren bekend om hun gebruiksgemak, de ontwikkelaars richten zich op een duidelijke en intuïtieve interface. Zo zou je, zelfs gezien de vele functies en krachtige hulpmiddelen, alle gewenste gebieden snel moeten kunnen vinden. Bovendien leidt het programma je met een geïntegreerde wizard door de noodzakelijke stappen om snel een geschikte back-up te maken. Je kunt ook gemakkelijk schema's en automatische back-ups instellen. Je hoeft je na aanschaf van een licentie voor Ashampoo Backup Pro 17 geen zorgen te maken over ingewikkeld gebruik. Bovendien kun je een goed doordachte en duidelijke helpsectie verwachten die je waardevolle informatie kan geven over alle aspecten van het gebruik.

Natuurlijk hebben de ontwikkelaars de Ashampoo Backup Pro 17 software met de nieuwe versie 17 naar de huidige stand van de techniek gebracht. Daarom profiteer je ook van ondersteuning voor Windows 11, zodat het nieuwe besturingssysteem van Microsoft in combinatie met dit product gebruikt kan worden. Bovendien heeft de ontwikkelaar de prestaties opnieuw aanzienlijk verbeterd, zodat je in het dagelijks leven kostbare tijd bespaart.

 Beveilig goedkope licenties voor Ashampoo Backup Pro 17 gemakkelijk online

Als je op zoek bent naar Ashampoo Backup Pro 17 licenties, dan ben je in onze BestSoftware online shop aan het juiste adres. Elke licentie die je van ons krijgt is origineel en ook legaal. Als je op zoek bent naar andere licenties van Ashampoo of andere fabrikanten, dan vind je die in onze uitgebreide winkel. Gebruik de waardevolle functies van onze verschillende software en vereenvoudig je dagelijkse werk, bijvoorbeeld. Kijk eens rond in onze online shop en overtuig jezelf van onze aantrekkelijke voordelen. Als je je product bij ons online hebt besteld, ontvang je je bestelling bijzonder snel. We leveren je goederen binnen 30 minuten na je aankoop. Als je vragen hebt over de aangeboden producten 

Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 17"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 17"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 17"
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Laatst bekeken