• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Acronis Cyber Protect Home Office Essentials

Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 1 Apparaat 1 jaar

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 67 keer verkocht
  • BS-11390
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Acronis Cyber Protect Home Office Essentials"

Acronis Cyber Protect Home Office Essentials kopen - zo eenvoudig is beveiliging in het dagelijks leven

Bedreigingen zijn alomtegenwoordig, vooral bij het gebruik van moderne technologie in het dagelijks leven. Met behulp van moderne software kun je toch zorgen voor een goed beveiligingsniveau op je verschillende apparaten. Met de laaggeprijsde licentie voor Acronis Cyber Protect Home Office Essentials maak je daarom een heel goede keuze. De software, die al jaren beproefd is en eerder werd aangeboden onder de naam Acronis True Image, is direct gericht op particuliere klanten en maakt indruk met zijn vele functies, geavanceerde technologie en hoge beveiligingsniveau voor alle werkzaamheden en processen op je computer. Bestel dus vandaag nog een licentie voor het populaire programma Acronis Cyber Protect Home Office Essentials om te profiteren van de jarenlange ervaring van de fabrikant en een competente oplossing die bijzonder geschikt is voor particuliere gebruikers.

Acronis Cyber Protect Home Office Essentials biedt meer veiligheid op alle gebieden

Bedreigingen voor je gegevens en persoonlijke veiligheid zijn alomtegenwoordig in het dagelijks leven. Daarom is het belangrijk up-to-date software te gebruiken. Deze moet je direct op je computer of notebook installeren, zodat je veel voorkomende bedreigingen effectief kunt bestrijden. Hoewel veel beveiligingsoplossingen vooral actief zijn in de strijd tegen malware of kwaadaardige software, pakt het populaire programma Acronis Cyber Protect Home Office Essentials veel verschillende gebieden aan.

Maar ook hier mag de oplossing voor de bestrijding van malware, virussen of Trojaanse paarden natuurlijk niet ontbreken. Acronis Cyber Protect Home Office Essentials is state-of-the-art en gebruikt krachtige anti-malwaretechnologie om alle gangbare bedreigingen onmiddellijk te detecteren en effectief te bestrijden. Maar Acronis Cyber Protect Home Office Essentials detecteert dankzij de nieuwste technologie ook gemakkelijk nieuwe bedreigingen die niet eerder in databases werden gevonden of bekend waren. Zo wordt het gedrag van potentiële malware nauwkeurig geanalyseerd in de cloud. Dankzij de terugkerende gedragspatronen kan het programma de gevaren opsporen, elimineren en zo in real time het gewenste beveiligingsniveau op je computer garanderen.

Bij gebruik van de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials software gaan de functies natuurlijk veel verder. Je kunt effectief een back-up maken van persoonlijke gegevens. Met een geïntegreerde back-upfunctie zit je aan de veilige kant, bijvoorbeeld als je geïnstalleerde harde schijf het begeeft. De back-ups worden automatisch en met regelmatige tussenpozen rechtstreeks door de software uitgevoerd. Je hoeft dus niet meer voor het werk te zorgen, dat doet de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials software voor je. Desgewenst kun je ook de directe verbinding met de Acronis Cloud gebruiken. Hier kunnen je gegevens en je back-ups bijzonder grondig worden opgeslagen en zijn dan vrij beschikbaar voor je, mocht het ergste gebeuren. Als alternatief is een lokale back-up van de gegevens natuurlijk geen enkel probleem. Gebruik bijvoorbeeld netwerkschijven of een externe harde schijf, zodat de back-ups altijd beschikbaar zijn.

Als het ergste gebeurt, bijvoorbeeld als een harde schijf in je computer het begeeft, laat de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials software zich van zijn beste kant zien. Je kunt gemakkelijk een gegevensherstel uitvoeren. Je hoeft alleen maar het gewenste tijdstip te selecteren, de invoer met een paar klikken te bevestigen en na korte tijd kun je weer gewoon op je computer verder werken.

Effectief beheer van alle functies via de overzichtelijke en modern vormgegeven interface

Met een eenvoudige en intuïtieve interface maakt de fabrikant Acronis het je gemakkelijk om aan de slag te gaan met de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials software. Zelfs als je een beginner bent en veel belang hecht aan de bescherming van je eigen apparaten, maak je een zeer goede keuze door de licentie aan te schaffen. Het programma is met een paar klikken ingesteld, en je kunt alle belangrijke functies en mogelijkheden handig beheren via de overzichtelijke interface. Bovendien zorgt de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials software automatisch voor veel belangrijke taken die regelmatig uitgevoerd moeten worden. Je hoeft het maar één keer in te stellen en scans en back-ups worden volledig automatisch voor je gemaakt. En mocht je ooit problemen of vragen hebben over de softwareoplossingen, dan overtuigt de fabrikant je met deskundige service.

Overigens: dankzij de gratis proefversie kun je op je gemak een overzicht krijgen van de functies van de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials software. Download het gemakkelijk op je computer en ervaar dan de vele voordelen die het programma je kan bieden.

Natuurlijk kun je bij BestSoftware goedkope licenties voor Acronis Cyber Protect Home Office Essentials vinden

Haal de Acronis Cyber Protect Home Office Essentials licentie vandaag nog in onze online winkel. Je krijgt het product tegen zeer goede voorwaarden en je profiteert bovendien van uitstekende bestelvoordelen. Natuurlijk hebben we ook andere producten van deze fabrikant. Als je op zoek bent naar Acronis Cyber Protect Home Office Advanced of Acronis True Image 2021 Advanced licenties, dan vind je deze producten in onze winkel. Heb je vragen over het bestellen of heb je hulp nodig bij het activeren van je licentie? Dan helpt onze vriendelijke en deskundige klantenservice je graag. Je kunt onze medewerkers van de klantenservice bereiken van maandag tot en met vrijdag tijdens onze openingstijden. Je bent welkom om op de traditionele manier contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail, of je kunt onze live chat uitproberen. Wij helpen je snel en vooral oplossingsgericht. We bezorgen je bestelling per e-mail. Zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen, sturen we je 30 minuten later de productsleutel.  

Verdere links naar "Acronis Cyber Protect Home Office Essentials"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Acronis Cyber Protect Home Office Essentials"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Acronis Cyber Protect Home Office Essentials"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
TIP!
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced
vanaf € 99,90 * € 119,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2017 Apparaat Microsoft SQL Server 2017 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
Laatst bekeken