• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Acronis Cyber Protect Home Office Advanced

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 1 Apparaat 1 jaar

€ 39,90 * € 49,90 * (20,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 20 keer verkocht
  • BS-11391
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Acronis Cyber Protect Home Office Advanced"

Meer veiligheid in het dagelijks leven dankzij Acronis Cyber Protect Home Office Advanced

Door de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software te gebruiken, profiteer je van een goede bescherming tegen alle gangbare bedreigingen. De populaire softwareoplossing is speciaal ontworpen voor particuliere klanten, maar de functies ervan gaan veel verder dan de mogelijkheden van klassieke beveiligingssoftware. Mis de talrijke hulpmiddelen voor veilig werken op je pc nu niet en koop een licentie voor het populaire programma direct bij ons in de BestSoftware online shop. Wij voorzien je snel en betrouwbaar van de juiste licenties door ze je binnen maximaal 30 minuten per e-mail toe te sturen. Zo kun je met Acronis Cyber Protect Home Office Advanced al na korte tijd profiteren van de uitgebreide bescherming op veel verschillende plaatsen.

Met Acronis Cyber Protect Home Office Advanced ben je goed voorbereid op alle problemen

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software richt zich op veel verschillende gebieden om een goede bescherming te bieden tegen alle veel voorkomende bedreigingen. De focus ligt op echte cyberbescherming. Het gaat dus niet alleen om de eenvoudige verdediging tegen verschillende Trojaanse paarden of malware; ook een hardwaredefect of een gemorst drankje kunnen een gevaar worden voor de moderne technologie in het dagelijks leven. Met effectieve bescherming hoef je je echter geen zorgen meer te maken over de verschillende risico's en gevaren, want de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software biedt direct de juiste oplossingen voor de meeste scenario's.

Natuurlijk bevat de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software ook klassieke anti-malware bescherming. Daarmee krijgen virussen, Trojaanse paarden en andere malware geen kans meer om de verschillende apparaten in je omgeving te infecteren en zo de gegevens in gevaar te brengen. Uiteraard worden de databases voor het opsporen van de verschillende gevaren steeds bijgewerkt. Zo worden ook nieuwe vermeldingen direct gevonden en kunnen ze gebruikt worden. Tegelijkertijd is de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software zelf in staat om voorheen onbekende aanvallen op te sporen en te bestrijden. Hiervoor wordt gedragsanalyse gebruikt. Samen met de enorme kracht van de cloud worden veelvoorkomende bedreigingen direct gedetecteerd en snel verholpen.

Bovendien zijn je gegevens altijd goed beveiligd als je de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software gebruikt. Immers, naast klassieke malware kan ook een defecte harde schijf een groot probleem worden. Hoewel moderne gegevensdragers bijzonder betrouwbaar zijn gebleken, kan zwaar gebruik na enkele maanden of jaren grote problemen veroorzaken. De Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software voert met regelmatige tussenpozen back-ups uit, dus een exacte gegevensback-up. Jij als gebruiker behoudt echter altijd de volledige controle. Of je nu een back-up wilt maken van de hele harde schijf of alleen van afzonderlijke bestanden, je geeft gewoon de gewenste back-ups op. Een verbinding met de Acronis Cloud wordt ook aanbevolen. Dankzij dit worden de gegevens direct online opgeslagen en zijn ze dus ook vanaf meerdere apparaten beschikbaar.

Bij een probleem of een storing van je technologie kun je ook vertrouwen op de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software. Met de geïntegreerde herstelfunctie kun je je systeem eenvoudig en gemakkelijk herstellen. Een paar klikken en een beetje geduld is alles wat nodig is voordat je weer gewoon verder kunt werken. Je kunt dus met een gerust hart de verschillende gevaren van het gebruik van moderne technologie het hoofd bieden als je Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software gebruikt.

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced - eenvoudig en effectief gebruik op verschillende apparaten

Ondanks de vele functies en enorme prestaties van de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software zul je zelfs als beginnende en onervaren gebruiker een goede keuze maken met het programma. De softwareoplossing zal je overtuigen door zijn eenvoudige en overzichtelijke administratie van alle gebieden. De startinterface geeft al een eerste indruk van de vele functies en de belangrijke parameters. Dankzij overzichtelijke menu's en duidelijke etikettering van alle functies moet je snel en gemakkelijk de juiste functies kunnen vinden voor het werk dat je wilt doen. De fabrikant biedt ook vriendelijke en deskundige ondersteuning. Dus mocht je ooit vastlopen of problemen ondervinden tijdens het gebruik van de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software, dan kun je direct contact opnemen met het vriendelijke personeel.

Overigens: Voordat je een licentie voor de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced software aanschaft, kun je gebruik maken van de praktische en gratis proefversie. Dit geeft je een vrijblijvend inzicht in de krachtige software. Als je besluit de software aan te schaffen en permanent te gebruiken, kun je bij ons goedkoop en eenvoudig een sleutel bestellen.

Koop je licentie voor Acronis Cyber Protect Home Office Advanced nu direct bij BestSoftware

Bestel de Acronis Cyber Protect Home Office Advanced licentie tegen ongelooflijk lage prijzen in onze BestSoftware online shop. Ook als je andere artikelen van deze fabrikant nodig hebt, ben je hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om Acronis True Image 2021 Premium of Acronis True Image 2021 Standard, je vindt het juiste product in ons assortiment. Kijk eens rond en laat je overtuigen van onze aantrekkelijke voordelen. We hebben een breed assortiment voor zowel particuliere als commerciële klanten. Als je je bestelling plaatst, ontvang je de levering 30 minuten na ontvangst van de betaling. Als je vragen hebt over licentieactivering of informatie wilt over producten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. Onze deskundige en vriendelijke klantenservice zal je snel helpen zodat je probleem snel wordt opgelost. We heten je welkom in onze winkel en kijken uit naar je bestelling.

Verdere links naar "Acronis Cyber Protect Home Office Advanced"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Acronis Cyber Protect Home Office Advanced"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Acronis Cyber Protect Home Office Advanced"
Laatst bekeken