• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Acronis True Image 2021 Advanced | 250 GB cloud-opslag | 1 apparaat | 1 jaar

Acronis True Image 2021 Advanced | 250 GB cloud-opslag | 1 apparaat | 1 jaar

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Acronis True Image 2021 Advanced | 250 GB cloud-opslag | 1 apparaat | 1 jaar"

Koop Acronis True Image 2021 Advanced tegen een lage prijs in onze online winkel

Als je je effectief tegen hardwarefouten wilt beschermen met een regelmatige back-up van je harde schijven of partities, speelt de juiste software een centrale rol. Het kan je van veel taken ontlasten en uitgebreide verlichting geven. Je kunt bijvoorbeeld Acronis True Image 2021 Advanced gebruiken om te profiteren van de talrijke mogelijkheden. Natuurlijk kun je de benodigde vergunning voor het gebruik van het programma hier bij ons krijgen, overtuig jezelf van onze aantrekkelijke voorwaarden, snelle levering en top service voor alle vragen.

Veel functies voor het effectief back-uppen van je bestanden

De mogelijkheden met de Acronis True Image 2021 Advanced software gaan veel verder dan het eenvoudig maken van back-ups en reservekopieën. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om actieve schijven of zelfs afzonderlijke partities te klonen met een paar eenvoudige stappen. Ook worden meer veiligheid en effectieve bescherming tegen talrijke bedreigingen geboden. Samenwerking met de cloud en andere cloud functies zijn ook vrij beschikbaar als je op de software vertrouwt Acronis True Image 2021 Advanced vertrouwen op.

Als het ergste gebeurt en een harde schijf een defect vertoont, heb je snel een groot probleem zonder een passende back-up. Alle gegevens, installaties en programma's zijn niet langer beschikbaar. Dit is precies waarom alle vooraanstaande deskundigen een regelmatige back-up van je bestanden en gegevens aanraden. Met de software Acronis True Image 2021 Advanced gaat dit gemakkelijk en bijna vanzelf. Want behalve de handmatige back-up, bijvoorbeeld vóór een belangrijke nieuwe installatie, kun je met het programma ook een automatisch schema voor je back-ups bijhouden. Het maakt dan een back-up op het gewenste tijdstip en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vergeten van de juiste technieken. Natuurlijk heb je altijd een vrije keuze als het om back-ups gaat. Of het nu op de klassieke externe harde schijf is, op NAS apparaten of zelfs direct in de cloud voor directe toegang, hier blijven geen wensen open. Als gebruiker heb je altijd een overzicht van de afzonderlijke backups, want de afzonderlijke bestandstypen, bijvoorbeeld, worden met behulp van gekleurde codes weergegeven. Je ziet ook in een oogopslag de grootte, de datum van ontstaan of de snelheid.

Als je op het punt staat je bestaande hardware te vervangen door nieuwe harde schijven, hoef je je geen zorgen te maken over het verplaatsen van je belangrijke programma's, gegevens en foto's. Met de kloonfunctie blijkt de Acronis True Image 2021 Advanced software bijzonder praktisch te zijn. Je kunt er een 1-op-1 kopie mee maken van je hele harde schijf of zelfs van een enkele partitie. Na het succesvolle proces stop je het nieuwe opslagmedium gewoon in je computer en werk je verder zoals gewoonlijk. Dankzij de uitstekende optimalisatie werkt het klonen van bestanden, programma's en het systeem zelfs tijdens normale werking. In dit geval kun je je computer gewoon blijven gebruiken.

In het ergste geval kun je de met Acronis True Image 2021 Advanced gemaakte back-ups gebruiken om het systeem gemakkelijk te herstellen. Dit is zelfs mogelijk direct vanuit de cloud met de goed uitgeruste Advanced versie. Dus als je PC ermee ophoudt of je om een andere reden een back-up wilt terugzetten, kun je dat direct vanuit de cloud doen. Het aantrekkelijke aanbod uit de BestSoftware online winkel combineert Acronis True Image 2021 Advanced met cloud opslag, tot 250 gigabyte aan gegevensvolume is hier beschikbaar.

Meer veiligheid in het dagelijks leven dankzij Acronis True Image 2021 Advanced

Dankzij Acronis True Image 2021 Advanced sta je ook altijd aan de veilige kant bij het gebruik van je computer. Dit programma biedt een goede bescherming tegen de nieuwste bedreigingen, die tegenwoordig complexer en tegelijk gevarieerder zijn dan ooit tevoren. Je kunt rekenen op een zeer goede bescherming tegen de gevreesde ransomware, die helaas op veel computers wordt aangetroffen. Zelfs crypto-mijnen, dat de laatste jaren steeds populairder wordt, is geen probleem meer voor je met Acronis True Image 2021 Advanced. De populaire software herkent zulke activiteiten onmiddellijk en stopt deze projecten direct. Als er een dreiging of een echt gevaar is, krijg je als gebruiker altijd een gedetailleerd rapport met belangrijke informatie.

De fabrikant Acronis is ook altijd bezorgd over de veiligheid van de back-ups zelf. In veel gevallen gaat het immers om belangrijke en gevoelige informatie die een centrale rol speelt in o.a. het beroepssegment. Met de back-ups van Acronis True Image 2021 Advanced profiteer je van zeer goede state-of-the-art versleuteling. Zelfs als de bijbehorende externe gegevensdrager gestolen wordt, hoef je je geen zorgen te maken bij het back-uppen van de bestanden.

Geschikt voor veel verschillende toestellen en platforms

De gekochte licentie van Acronis True Image 2021 Advanced is een runtime licentie. Hiermee kun je alle hulpmiddelen gedurende 365 dagen gebruiken. Als je de functies daarna wilt blijven gebruiken, moet je een nieuwe sleutel kopen en die gebruiken voor activering. Binnen de termijn van een jaar ontvang je alle updates en nieuwe versies van de software gratis en automatisch.

Acronis True Image 2021 Advanced kan ook uitstekend gebruikt worden op veel verschillende eindapparaten. Want de dagen van individuele computers of notebooks in een huishouden of zelfs op kantoor zijn al lang voorbij. Steeds meer gebruikers combineren de afzonderlijke toestellen en maken zo gebruik van de voordelen van de verschillende gebieden. Gebruik bijvoorbeeld Acronis True Image 2021 Advanced op een huidige Windows computer. Dankzij compatibiliteit met Windows 10 of Windows 11 is de ondersteuning uitgebreid. Hetzelfde geldt voor Mac. Met veel speciale functies voor het populaire besturingssysteem overtuigt de fabrikant ook de talrijke gebruikers met deze technologie. Je kunt bijvoorbeeld de populaire aanraakbalk gebruiken, die direct geïntegreerd is. Ondersteuning voor Parallels Desktop, een erg populaire software op de Mac, ontbreekt ook niet. Zelfs op Windows Home Server 2011 kan Acronis True Image 2021 Advanced uitstekend en met alle mogelijkheden gebruikt worden. Tenslotte mag natuurlijk de ondersteuning voor mobiele toestellen niet ontbreken. Smartphones en tablets nemen in het dagelijks leven steeds meer belangrijke taken op zich, en daarom moeten ook hier regelmatig gegevensback-ups gemaakt worden. Met Acronis True Image 2021 Advanced kun je deze belangrijke stap in korte tijd en met een paar eenvoudige stappen voltooien. Het is gemakkelijk te gebruiken met zowel iOS als Android.

Koop Acronis True Image 2021 Advanced - bespaar veel geld dankzij BestSoftware

Met een eenvoudige aankoop van je Acronis True Image 2021 Advanced software hier in de BestSoftware online winkel, profiteer je van effectieve besparingen. De gunstige kosten zijn al merkbaar als je voor het eerst de juiste producten zoekt. Je ontvangt de licenties ook heel snel, je kunt het programma direct na je aankoop downloaden en dan activeren. De sleutel ontvang je in je e-mail box binnen 30 minuten na je aankoop. Natuurlijk krijg je niet alleen de Acronis True Image 2021 Advanced versie, maar ook andere betaalbare software oplossingen van Acronis. Je kunt bijvoorbeeld gebruiken Acronis True Image 2021 Standaard of Acronis True Image 2021 Premium voor gebruikers met bijzonder hoge eisen. Bovendien profiteer je van de optimale en vriendelijke klantenservice. Wij hechten veel belang aan competente service. Als je vragen of problemen hebt, stuur ons dan gerust een kort bericht per e-mail, praat met een medewerker of spreek met een deskundige op de hotline. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar.

 

 

Systeemeisen - Acronis True Image 2021 Advanced
Processor Intel CORE 2 Duo (2GHz) of hoger
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1

RAM 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 7 GB aanbevolen
Ondersteunde bestandstypen

NTFS, Ext2/Ext3/Ext4, ReiserFS(3) *, Linux SWAP *, HFS+**/HFSX** en FAT16/32/exFAT **

* Bestandssystemen worden alleen ondersteund voor backup en restore operaties van harde schijven of partities.
** Harde schijf herstel, partitie herstel en kloon operaties worden ondersteund zonder de grootte aan te passen.

Schermresolutie

Minstens 1024 x 768 aanbevolen

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Advanced | 250 GB cloud-opslag | 1 apparaat | 1 jaar"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Advanced | 250 GB cloud-opslag | 1 apparaat | 1 jaar"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Advanced | 250 GB cloud-opslag | 1 apparaat | 1 jaar"
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced
vanaf € 99,90 * € 119,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken