• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Foto Herstel | Windows

€ 19,90 * € 39,90 * (50,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 11 keer verkocht
  • BS-10912
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Foto Herstel | Windows"

Herstel verwijderde afbeeldingen - Koop Ashampoo Foto Herstel

Vooral door de toenemende verspreiding van moderne camera's met een bijzonder hoge resolutie, maken mensen steeds opnieuw foto's in slechts een paar stappen. Of het nu gaat om een uitstapje met het gezin op vakantie of gewoon van een uitstapje, herinneringen kunnen met weinig moeite gemaakt worden, in wat nu een heel goede kwaliteit is. Maar vooral bij het sorteren van de bestandenverzamelingen en foto's op de computer gebeurt het in de hectiek van alledag heel snel dat afzonderlijke foto's gewist worden die er toch nog zouden moeten zijn. In zo'n geval denken veel mensen dat de foto's en bestanden echt verloren zijn, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Want zelfs na verwijdering en zelfs na het legen van de prullenbak profiteer je van moderne technologie waarmee je de bestanden kunt redden en ze dan eenvoudig weer kunt terugzetten. Om dit te doen, koop je, naast andere dingen, het programma Ashampoo Foto Herstel en vertrouw op de aantrekkelijke voorwaarden, goede service en snelle levering binnen maximaal 30 minuten.

Bij per ongeluk wissen blijkt Ashampoo Photo Recovery een snelle hulp te zijn

Zoals al gezegd gebeurt het per ongeluk wissen van foto's of bestanden veel sneller en veel vaker dan verwacht. Dit is zowel in de privé- als in de beroepsomgeving het geval. Om je in staat te stellen je bestanden zo effectief en gemakkelijk mogelijk te herstellen, levert de bekende fabrikant Ashampoo je de geschikte software. Het Ashampoo Foto Herstel programma is hypermodern, biedt vele voordelen en kan in alle omgevingen gebruikt worden. Maar voor je het voor de eerste keer gebruikt, moet je de algemene instructies volgen om de kans op succes aanzienlijk te vergroten. Vermijd bijvoorbeeld verder schrijven naar de computer, want dit kan de kansen op herstel aanzienlijk beïnvloeden.

Als je per ongeluk foto's van je harde schijf hebt gewist, start je indien mogelijk onmiddellijk het Ashampoo Photo Recovery programma. Activeer dan het scanproces. De software doorzoekt dan je computer en harde schijven op alle beelden die mogelijk teruggevonden kunnen worden. Natuurlijk krijg je een uitgebreid overzicht van de beschikbare foto's of bestanden die bij het herstelproces kunnen worden teruggehaald. Kies dan, na een snelle blik, de gewenste beelden, activeer ze met een klik en laat de Ashampoo Photo Recovery software de rest doen. Na een paar seconden kunnen de voltooide en geredde bestanden weer op de harde schijf worden opgeslagen. Het is echter ook belangrijk dat je al in één oogopslag kunt zien of en wat de vooruitzichten op succes zijn. Je weet dus al vóór het eigenlijke werk of je de beelden echt weer als vanouds kunt gebruiken.

Overigens werkt de Ashampoo Photo Recovery software niet alleen heel succesvol als je per ongeluk een bestand of foto hebt gewist, maar ook in veel andere gevallen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een defect in de geheugentechnologie, zoals een kapotte geheugenkaart van de camera of de smartphone. Een geformatteerde USB stick wordt natuurlijk ook volledig ondersteund, en hetzelfde geldt voor een defect bestandssysteem. Het is dus al duidelijk: je gebruikt Ashampoo Photo Recovery niet alleen voor de geïnstalleerde harde schijven en gegevensdragers in je computer, ook externe opslagmedia zijn geen enkel probleem. Geheugenkaarten, externe harde schijven of USB sticks, als je wilt, kun je met weinig moeite bestanden en foto's van alle verschillende technologieën herstellen.

Vertrouw op een innovatieve zoekfunctie en een heel eenvoudige bediening

De Ashampoo Photo Recovery software is gericht op zowel particuliere als professionele gebruikers, dus een heel eenvoudige bediening speelt een centrale rol. Een intuïtieve interface is de basis voor effectief werken. De vele functies en hulpmiddelen zijn met een paar klikken te vinden. Natuurlijk zijn de afzonderlijke gereedschappen en de knoppen in het Ashampoo Photo Recovery programma nauwkeurig gelabeld en geven je zo verdere oriëntatie. Als je als onervaren gebruiker of beginner vragen hebt, is er ook een praktisch hulpgedeelte waar je verdere tips en weetjes voor het gebruik kunt vinden.

Een centrale kracht van de Ashampoo Photo Recovery software is het effectief en intuïtief zoeken naar verloren foto's. Je kunt onder andere eenvoudig instellen naar welk formaat gezocht moet worden, zodat je een overzicht krijgt van een groot aantal resultaten. Maar je kunt ook met weinig moeite andere parameters opslaan als je dat wilt, dit geldt bijvoorbeeld voor de grootte van het bestand of zelfs de resolutie. Zeer fijne en exacte resultaten zijn beslist geen probleem meer bij het zoeken met de Ashampoo Photo Recovery software en je bespaart veel tijd en moeite met deze vernieuwende oplossing, vooral bij grote gegevensdragers.

Tip: De fabrikant geeft je een gratis proefversie van de Ashampoo Photo Recovery software. Gebruik het om een eerste indruk te krijgen en een niet-bindend inzicht in de mogelijkheden, functies en hulpmiddelen. Je kunt dan de tijd nemen om te beslissen of het totaalpakket van het programma aan je eisen voldoet. Nadat de proefversie verlopen is, staan wij bij BestSoftware voor je klaar met onze goed gesorteerde online winkel en stellen je dan in staat om de licentie voor Ashampoo Photo Recovery gemakkelijk en goedkoop te kopen.

Je kunt de Ashampoo Photo Recovery software bij BestSoftware voor een bijzonder lage prijs krijgen

Bij BestSoftware is de Ashampoo Photo Recovery software voor een bijzonder lage prijs verkrijgbaar voor je veilige en gemakkelijke aankoop van thuis uit. Vertrouw op de aantrekkelijke voorwaarden en de vele andere voordelen die je bij ons kunt krijgen. We besteden onder meer aandacht aan een zeer goede service, want bij vragen of problemen willen we graag aan je zijde staan en de juiste hulp bieden. Je kunt onze deskundigen bereiken via de praktische live chat, onder andere, maar we staan ook voor je klaar op de hotline en per e-mail. Natuurlijk omvat ons assortiment ook het enorme aanbod van de bekende fabrikant Ashampoo van de bekende fabrikant. Daarom worden, onder andere, de verdere producten Ashampoo PDF Pro 3 en Ashampoo Backup Pro 16 bij BestSoftware staan gratis tot je beschikking, die je vrij eenvoudig kunt gebruiken en

 

Systeemeisen - Ashampoo Photo Recovery
Besturingssystemen  Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-Bit )
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Werkgeheugen Minstens 2 GB vrij RAM
Andere

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant.

 

Verdere links naar "Ashampoo Foto Herstel | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Foto Herstel | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Foto Herstel | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
NIEUW
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
NIEUW
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Laatst bekeken