• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Photo Optimizer 9 | Windows

Ashampoo Photo Optimizer 9 | Windows

€ 19,90 * € 29,90 * (33,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-11566
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Photo Optimizer 9 | Windows"

Koop Ashampoo Photo Optimizer 9 licenties tegen een lage prijs - koop bij BestSoftware

Als je het maximale uit je persoonlijke foto's wilt halen, maak je een goede keuze met een licentie voor Ashampoo Photo Optimizer 9. De populaire software onderscheidt zich duidelijk van andere programma's voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit, bijvoorbeeld door de eenvoudige bediening en de beginnersvriendelijke bediening. Bovendien zorgen veel functies niet alleen voor goede resultaten in het kader van de optimalisatie, maar garanderen ze ook snel en vlot werken. Dit is vooral belangrijk als je meerdere afbeeldingen direct na elkaar wilt aanpassen en optimaliseren. Bij ons heb je toegang tot laaggeprijsde licenties voor Ashampoo Photo Optimizer 9, die je comfortabel en veilig vanuit huis kunt bestellen. Dankzij onze bijzonder snelle levering van de licentie binnen slechts 30 minuten kun je thuis aan je bureau direct aan de slag. We zien uit naar je bestelling.

Optimaliseer je persoonlijke foto's dankzij talrijke functies met Ashampoo Photo Optimizer 9

De belangrijkste taak van de Ashampoo Photo Optimizer 9 software is het optimaliseren van de beschikbare beeldbestanden op een eenvoudige en tegelijkertijd effectieve manier. Want kiekjes van een vakantie, van een feestje of uit het dagelijks leven laten zelden het optimale zien. Hoewel camera's zelfs in smartphones nu op een zeer hoog technologisch niveau staan, zijn de foto's nog steeds voor verbetering vatbaar. Met de Ashampoo Photo Optimizer 9 software kun je in een paar stappen je foto's optimaliseren.

Hiervoor zijn talloze verschillende hulpmiddelen beschikbaar. Gebruik bijvoorbeeld de mogelijkheid van een eenvoudige en briljante perspectiefcorrectie voor natuurlijke lijnen. Je hebt ook de mogelijkheid om de kleurtemperatuur in de foto's handmatig aan te passen aan je eigen wensen. De klassieke standaardfuncties zijn ook opgenomen in Ashampoo Photo Optimizer 9. Deze omvatten bijsnijden, roteren van de foto's, invoegen van een watermerk of het populaire vervagen. Zo kun je de foto's en plaatjes op de juiste plaatsen aanpassen aan je eigen wensen.

Om de foto's uit je collectie een creatief tintje te geven, biedt de Ashampoo Photo Optimizer 9 software vele andere oplossingen en functies. Je kunt bijvoorbeeld talloze verschillende filters gebruiken die je met één klik op je eigen foto's kunt toepassen. Zo kun je met één klik een heel ander uiterlijk creëren en een individuele indruk achterlaten. Bovendien is het bij gebruik van Ashampoo Photo Optimizer 9 mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het perspectief. De nieuwe perspectiefcorrectie is even gebruiksvriendelijk als anders en stelt je in staat om snel en eenvoudig de belangrijke parameters in de betreffende bestanden aan te passen. Je kunt horizontale en verticale vervormingen met een paar klikken aanpassen en veranderen. Op deze manier kunnen foto's op je computer waarvan je dacht dat ze verloren waren, toch bewaard blijven en een uitstekende indruk achterlaten.

Eenvoudige bediening en hantering staan centraal in Ashampoo Photo Optimizer 9

De Ashampoo Photo Optimizer 9 software is eenvoudig te gebruiken en is daarom zelfs voor onervaren gebruikers een zeer goede keuze. De intuïtieve structuur is daarvoor belangrijk. Als gebruiker kun je in een paar stappen en in één oogopslag de gereedschappen vinden die je zoekt en die belangrijk zijn voor het werken aan je afbeeldingen. Bovendien kun je functies die je steeds weer gebruikt opslaan als favorieten. Deze zijn dan beschikbaar in een speciaal gebied en kunnen met één klik geselecteerd worden. Vooral in het kader van een dagelijks of regelmatig gebruik van de Ashampoo Photo Optimizer 9 software bespaart dit veel geld. Je hoeft echter niet eens zelf actief te worden om je foto's te optimaliseren als je vertrouwt op de populaire Ashampoo Photo Optimizer 9 software. Profiteer van automatische optimalisatie die dankzij intelligente technologie na één klik de beste resultaten garandeert. De fabrikant zelf meldt een bijzonder lange ontwikkelingstijd van twee jaar voor de automatische optimalisatie voordat deze aan de hoge eisen van testers en gebruikers kon voldoen. De automatische aanpassing wordt toegepast op veel verschillende gebieden, zoals helderheid, belichting of een gebrek aan contrast. Zelfs na korte tijd schitteren de foto's daardoor in een nieuw jasje en inspireren ze met een uitstekende kwaliteit.

Maar ook met het handmatig optimaliseren en aanpassen van je foto's met behulp van de Ashampoo Photo Optimizer 9 software blijven er zelfs voor onervaren gebruikers vrijwel geen wensen onvervuld. Je vindt snel het gewenste gebied dankzij de intuïtieve interface en de duidelijke etikettering van alle gereedschappen. En dankzij de slimme back-up technologie kun je zonder risico uitproberen, want de vorige toestand kan met een paar klikken worden hersteld. Overigens werkt de nieuwste versie van Ashampoo Photo Optimizer 9 natuurlijk zonder problemen onder alle huidige Windows versies. Dit geldt dus ook voor de besturingssystemen Windows 10 en Windows 11.

Bespaar veel geld met een aankoop rond Ashampoo Photo Optimizer 9 bij BestSoftware

Met onze aantrekkelijke voordelen en ons brede assortiment hebben we onze klanten de afgelopen jaren weten te overtuigen. Wij bieden je uitsluitend legale en originele licenties tegen gunstige voorwaarden. Zo krijg je de software Ashampoo Photo Optimizer 9 in onze BestSoftware online shop niet alleen tegen lage prijzen, maar ook zeer snel geleverd. Wij leveren je bestelling binnen 30 minuten na je bestelling per e-mail. De voordelen van zo'n verzending zijn niet alleen een snel gebruik op dezelfde dag van de bestelling, maar ook een veilige aankomst van je product. Snuffel gerust door onze winkel en laat je overtuigen van onze talrijke aanbiedingen. Als je vragen hebt over de activering van de productsleutel of als je advies nodig hebt over een van onze producten, neem dan contact op met onze vriendelijke en deskundige klantenservice. Je kunt ons niet alleen per e-mail en telefoon bereiken, maar we bieden onze klanten ook een live chat.

Verdere links naar "Ashampoo Photo Optimizer 9 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Photo Optimizer 9 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Optimizer 9 | Windows"
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Laatst bekeken