• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Roxio Toast 19 Titanium | MAC

€ 64,90 * € 79,90 * (18,77% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 15 keer verkocht
  • BS-10650
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Roxio Toast 19 Titanium | MAC"

Koop Roxio Toast 19 Titanium en begin meteen met het maken van je schijven

Ook al wordt het streamen van muziek en andere inhoud steeds populairder, toch spelen fysieke media in veel omgevingen een centrale rol. Met de juiste hardware kun je ze met een paar eenvoudige stappen zelf maken in je eigen vier muren. Voor dit doel biedt de software Roxio Toast 19 Titanium gratis de juiste hulpmiddelen en mogelijkheden. Installeer het programma op je thuiscomputer of notebook en profiteer ook van de uitgebreide ervaring van de fabrikant. Een zeer eenvoudige bediening en veel functies laten vrijwel niets te wensen over. Bestel je licentie voor Roxio Toast 19 Titanium nu direct in onze winkel, we kijken uit naar je bezoek.

Brand alle inhoud die je wilt betrouwbaar en snel met Roxio Toast 19 Titanium

Met de Roxio Toast 19 Titanium software, brand je in de eerste plaats alle inhoud snel en in schitterende kwaliteit op een gegevensdrager naar keuze. Maar terwijl de klassieke Windows on-board gereedschappen ook eenvoudig branden aankunnen, gaan de mogelijkheden met Roxio Toast 19 Titanium nog verder. Zo kun je bijvoorbeeld individuele schijven maken en je creativiteit de vrije loop laten met talloze hulpmiddelen.

Dit geldt bijvoorbeeld voor door de gebruiker te definiëren menu's en hoofdstukken. Je kunt deze gemakkelijk maken en ze dan direct op de gegevensdrager branden als dat nodig is. Natuurlijk zijn de creatieve mogelijkheden langs de hele lijn overtuigend en kun je er je individualiteit mee ontwikkelen. Natuurlijk kun je video's, muziek en andere inhoud van veel verschillende bronnen gebruiken. Of ze nu op de laptop, op de smartphone of zelfs op externe gegevensdragers staan, gebruik bestanden van alle plaatsen voor je eigen creaties en indrukwekkende video's. Met veel meer dan 20 thema sjablonen die al af fabriek in Roxio Toast 19 Titanium zitten en de individuele aanpassing van de submenu's, hoofdstukpunten en tekstelementen, maak je je eigen kunstwerk, dat je dan in een paar stappen op de gewenste gegevensdrager brandt.

Natuurlijk gaan de mogelijkheden bij het gebruik van de Roxio Toast 19 Titanium software duidelijk verder dan het eenvoudig branden van films of muziek-CD's. Als het nodig is kun je bestaande bestanden rippen en converteren in slechts een paar stappen. Zet je liedjes of video's dus in een digitale vorm op je eigen harde schijf of zet bestaande bestanden gewoon om in een ander formaat. Zelfs als je veel bestanden of grote hoeveelheden hebt, kun je dit in een paar stappen doen. Tijdens het daaropvolgende brandproces, dat natuurlijk alle gangbare formaten en zowel CD's als DVD's evenzeer ondersteunt, heb je toegang tot veel verschillende instelmogelijkheden, die dan bij elk gebruik van het programma een perfect resultaat beloven.

Roxio Toast 19 Titanium biedt eenvoudige bediening op je Mac

Maar wie misschien al bekend is met het gebruik van Toast uit het huis van Roxio uit de eerdere versies, zal na de eerste start van Roxio Toast 19 Titanium een belangrijke vernieuwing ontdekken. Een geheel nieuwe gebruikersinterface maakt het mogelijk de software gemakkelijk en individueel te gebruiken. Hiermee wil de fabrikant de toepassing nog gemakkelijker maken en gebruikers in staat stellen veel tijd te besparen bij regelmatig gebruik. Je hebt de keuze uit een intuïtieve interface met een modern uiterlijk. Om het gebruik van Roxio Toast 19 Titanium nog gemakkelijker te maken, kun je ook rekenen op praktische mogelijkheden voor aanpassing. Rangschik bijvoorbeeld de hulpmiddelen die je in het dagelijks leven steeds weer nodig hebt op de startpagina en heb er direct toegang toe zonder lang te hoeven zoeken. In het algemeen overtuigt Roxio Toast 19 Titanium met een zeer eenvoudige en effectieve bediening op de Mac. Zelfs als beginner kun je dus indrukwekkende en creatieve projecten maken of de bijbehorende gegevensdragers voor verschillende gebieden produceren. En als je vragen of problemen hebt, staat een help-gedeelte vrij voor je ter beschikking, met praktische tips en trucs voor de toepassing.

Maak gebruik van de andere functies van Roxio Toast 19 Titanium in het dagelijks leven

Als je besluit Roxio Toast 19 Titanium als gebruiker te gebruiken, profiteer je van veel andere mogelijkheden en functies. Dit is dus een aantrekkelijk totaalpakket met veel verschillende hulpmiddelen. Gebruik bijvoorbeeld de Roxio Secure Burn functie voor meer veiligheid en effectieve bescherming van je persoonlijke gegevens. Veel schijven of zelfs afzonderlijke schijven bevatten immers gevoelige bestanden, foto's of zelfs documenten die niet geschikt zijn voor toegang door derden. Met behulp van de eerder genoemde functie van Roxio Toast 19 Titanium kun je deze gegevens effectief beschermen met de allernieuwste versleuteling. Alleen met het juiste wachtwoord kunnen jij of derden toegang krijgen tot de inhoud. Encryptie werkt op veel verschillende plaatsen en kan bijvoorbeeld direct bij het branden toegepast worden. Maar je kunt ook je externe harde schijven of USB sticks, die vaak in gebruik zijn en belangrijke documenten of foto's bevatten, heel effectief beschermen met behulp van versleuteling en een veilig wachtwoord.

Het MultiCam Capture Lite gereedschap maakt ook deel uit van het aantrekkelijke totaalpakket van Roxio Toast 19 Titanium. Hiermee kun je de inhoud van je webcam opnemen of als alternatief de inhoud van het scherm om overeenkomstige projecten te maken. Dit is een goede optie bij het maken van handleidingen, bijvoorbeeld. Desgewenst kan zelfs van verschillende bronnen tegelijk worden opgenomen, om de inhoud te combineren. Tenslotte is de Roxio Akrilic functie ook beschikbaar als je een licentie voor Roxio Toast 19 Titanium gebruikt. Dit is een krachtig hulpmiddel voor fotostyling en fotokunst. De geweldige eigenschap: dankzij de ondersteuning van kunstmatige intelligentie kunnen met heel weinig moeite zeer goede effecten in je eigen inhoud bereikt worden. Overigens kosten de genoemde mogelijkheden geen extra, maar zijn ze automatisch inbegrepen bij de aanschaf van de licentie voor Roxio Toast 19 Titanium.

Lage prijzen voor Roxio Toast 19 Titanium wachten op je hier bij BestSoftware

Brand gemakkelijk CD's en gegevensdragers door te vertrouwen op de praktische mogelijkheden van Roxio Toast 19 Titanium en nu de juiste licentie bij ons te kopen. Want in de online winkel van BestSoftware overtuigen we je met aantrekkelijke voordelen. Dat geldt al voor de aantrekkelijke voorwaarden, want we helpen je in het dagelijks leven geld te besparen. Behalve de gunstige kosten bieden we je nog vele andere voordelen en overtuigen je met een zeer snelle levering. Binnen maximaal 30 minuten heb je de sleutel voor de activering van de Roxio Toast 19 Titanium software bij de hand en vind je die in je e-mail postvak. Mochten er, tegen de verwachting in, problemen ontstaan met de bestelling of met de activering van de software, dan zal BestSoftware je de beste service bieden. Dit omvat verschillende contactmogelijkheden, bijvoorbeeld per e-mail, per telefoon of via een live chat. Natuurlijk overtuigen we je van een praktisch onderhoud op afstand, zodat we actief kunnen helpen.

Systeemeisen - Roxio Toast 19 Titanium
Processor Mac computer met een Apple M1 chip of een Intel processor
Besturingssystemen    macOS 11.0, macOS 10.15, en macOS 10.14 (64 Bit)
RAM 2 GB RAM aanbevolen
Harde schijf ruimte 1 GB vrije schijfruimte voor de installatie van alle onderdelen
Andere Een Internet verbinding is nodig om de software te installeren, te registreren en bij te werken.
Het product moet geregistreerd zijn om het te kunnen gebruiken.
Verdere links naar "Roxio Toast 19 Titanium | MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Roxio Toast 19 Titanium | MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Roxio Toast 19 Titanium | MAC"
Groupy | Windows Groupy | Windows
€ 18,90 * € 29,90 *
Start 10 | Windows Start 10 | Windows
€ 25,90 * € 39,78 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
€ 25,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2021 | Mac AVG TuneUp 2021 | Mac
€ 13,90 * € 19,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 79,90 * € 99,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 54,90 * € 79,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 44,90 * € 69,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken