• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Roxio Toast 19 Titanium | MAC
Roxio Toast 19 Titanium | MAC
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 17 keer verkocht
  € 64,90 * € 79,90 *
  Productdetails

  Producten van Roxio

  Roxio

  Koop Roxio Software nu bij BestSoftware

  De fabrikant Roxio is bekend voor het werken met gegevensdragers en multimediabestanden op de thuiscomputer. Met een lange ervaring en een aantrekkelijk, breed assortiment producten, ondersteunt de software je bij allerlei taken en werk in het dagelijks leven. Als ook jij wilt vertrouwen op de talrijke mogelijkheden en regelmatige updates, dan ben je op de juiste plaats. Profiteer van onze snelle levering en aantrekkelijke voorwaarden bij BestSoftware, zodat je bestelling echt de moeite waard is. We stellen de mogelijkheden en de belangrijke producten van de fabrikant graag meer gedetailleerd aan je voor in het volgende overzicht.

  Een kort overzicht van de geschiedenis van de fabrikant

  De fabrikant Roxio overtuigt al vele jaren klanten en gebruikers, dus hier profiteer je van een lange en uitgebreide ervaring. Het bedrijf werd in september 2000 opgericht als gevolg van een spin-off. Roxio splitste zich als software afdeling af van Adaptec, een bekende fabrikant van adapter oplossingen. Kort na de oprichting werd de onderneming omgezet in een naamloze vennootschap. De fabrikant herkende de tekenen van de tijd al vroeg en zorgde voor snelle groei met passende investeringen op de juiste plaatsen. De fabrikant nam onder andere de bedrijven MGI Software over en de restanten van de bekende dienst Napster in 2002 en tenslotte Pressplay in 2003. Met deze investeringen positioneerde Roxio zich vroeg op het gebied van legale muziek downloads en leverde geschikte software producten. Maar het gewenste succes bleef helaas uit in de daaropvolgende maanden en de waarde op de beurs daalde in korte tijd aanzienlijk. Daarom werd in 2004 de software divisie van de fabrikant Roxio verkocht aan Sonic Solutions, de muziek divisie werd afgesplitst en aan de beurs genoteerd onder de naam Napster Inc.

  In 2012 vond een andere belangrijke verkoop in de onderneming plaats. De bekende fabrikant Corel Corporation nam alle Roxio programma's over, evenals de firma "Rovi Corporation", die achter de ontwikkeling van de producten zit. Intussen werken meer dan 500 medewerkers voor de firma Roxio en houden zich bezig met klantenondersteuning of de ontwikkeling en administratie van de eigen programma's. Een groot deel van de sterk toegenomen populariteit van Roxio software is te danken aan het brede distributienetwerk. Je kunt de bijbehorende producten kopen via een wereldwijd netwerk van detailhandelaars, online winkels, rechtstreeks bij de fabrikant of ook bij bekende en gevestigde OEM partners. Ook bij BestSoftware staan we tot je beschikking met een goed gesorteerde reeks producten en helpen je als je de bekende Roxio software wilt kopen.

  Roxio software maakt het dagelijkse werk veel eenvoudiger

  Een van de bekendste software oplossingen uit het huis van Roxio is het Creator NXT-9 aanbod. Met het programma kun je creatief werken met media, maar ook CD's en DVD's branden. De fabrikant wijst vooral op de vele verschillende functies en talrijke hulpmiddelen die zelfs bij veelvuldig gebruik vrijwel niets te wensen overlaten. Je kunt al veel functies gebruiken met de klassieke versie voor beginners, bijvoorbeeld een praktische bestandsconvertor. Met behulp van deze functie kun je je media gemakkelijk in een paar stappen in een ander formaat omzetten. Ook het branden, kopiëren of authoren van CD's, DVD's en Blu-ray discs gaat heel eenvoudig met Roxio Creator NXT 9. Met een geïntegreerde sjabloonontwerper kun je gemakkelijk je eigen DVD menu's maken, de keuze uit verschillende creaties is zeer groot. Andere functies en hulpmiddelen van de software zijn bijvoorbeeld praktische schermopnamen, want de MultiCam Capture functie is inbegrepen. Tenslotte kun je in de standaardversie ook rekenen op uitgebreide mogelijkheden voor het opnemen en bewerken van video-, foto- en audiobestanden. Wil je gebruik maken van nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld door professioneel gebruik van de software, dan maak je een heel goede keuze met de Pro versie van Creator NXT. Hier profiteer je van de mogelijkheden van PaintShop Pro 2021 en PhotoMirage Express, bijvoorbeeld. Hiermee kun je geavanceerde opties gebruiken voor beeldbewerking of het maken van grafieken.

  De Toast 20 software is ook een goede keuze en een vaste waarde in het programma van de fabrikant Roxio. Het programma is ontworpen voor gebruik op de Mac en overtuigt ook met vele mogelijkheden. Je kunt DVD's en CD's afzonderlijk en in een paar stappen branden. Deze software richt zich ook op de creativiteit van de gebruiker. Er zijn bijvoorbeeld meer dan 20 sjablonen beschikbaar voor het maken van DVD's. Je kunt deze gebruiken voor de menu's, hoofdstukken en titels en individuele aanpassing van deze sjablonen is op veel gebieden geen enkel probleem. Zo kun je je individuele smaak tot zijn recht laten komen. Je kunt de CD's en DVD's dan met Toast 20 Titanium of Pro in korte tijd branden, in zeer goede kwaliteit. Je kunt bestaande gegevensdragers gemakkelijk rippen en zelfs het omzetten van bestaande bestanden is geen probleem voor het goed uitgeruste en bijgewerkte programma. Maar omdat dit een goed uitgerust programmapakket is, zijn er veel meer functies inbegrepen. Je kunt bijvoorbeeld een opnamefunctie gebruiken, die beschikbaar is met Toast 20 van Roxio. Of je nu het hele scherm wilt opnemen, afzonderlijke video's of zelfs alleen het geluidsspoor van de computer, je zult er heel gemakkelijk en efficiënt in slagen op te nemen. Met maximale dagelijkse beveiliging profiteer je ook van een ander groot voordeel op je Mac. Met de functie "Roxio Secure Burn" kun je schijven en USB drives coderen. Je kunt dan alleen met het juiste wachtwoord bij de afzonderlijke inhoud komen. Nog meer functies zijn opgenomen in Roxio Toast 20 als je de "Pro Versie" kiest en de bijbehorende toeslag betaalt. Dit is vooral de moeite waard voor dagelijks gebruik. In dit geval zit er bijvoorbeeld WinZip voor Mac bij. Bovendien zijn meer dan 100 sjablonen voor de reeds genoemde disc menu's inbegrepen, zodat je van nog meer keuze profiteert. Als je je afbeeldingen in één adem met mediabeheer wilt aanpassen en optimaliseren, is Roxio Toast 20 Pro ook de juiste oplossing voor je. Geschikte gereedschappen zijn hier opgenomen, het zijn de software oplossingen Corel AfterShot 3 en Corel Painter Essentials 8. De samenwerking en de verbondenheid met de bekende fabrikant Corel Corporation doen zich hier gelden.

  Overtuig jezelf van onze gunstige aankoopmogelijkheden

  We raden je gewoon aan direct en vrijblijvend te kijken naar de gunstige aanbiedingen rond de Roxio software in onze online winkel. Neem dus gerust een kijkje bij de talrijke en praktische mogelijkheden en besluit tot aankoop vanuit het comfort van je eigen huis. Als je vragen of verzoeken hebt, staat onze competente klantendienst tot je beschikking. In dat geval bel je ons gewoon, schrijf je ons een e-mail of chat je rechtstreeks met ons ervaren en vriendelijke personeel tijdens de geschikte tijden. De gunstige kosten zijn ook een groot voordeel voor je bestelling. Je kunt rekenen op uitgebreide besparingen in directe vergelijking met kopen bij de fabrikant. De licenties staan je toe de software voor onbeperkte tijd te gebruiken, dus er zijn geen extra kosten. Bestel dus nu de populaire versies, bijvoorbeeld Roxio Toast 19 Titanium of Creator NXT Pro 9 voor je uitgebreide en efficiënte dagelijkse werk. Onze directe levering is een groot voordeel, je ontvangt je sleutel voor de licentie of activering van de software per post binnen een paar minuten na je aankoop. We kijken uit naar je bestelling bij BestSoftware.

  Laatst bekeken