• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Burning Studio 24 | Windows

€ 19,90 * € 29,90 * (33,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 34 keer verkocht
  • BS-11523
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 24 | Windows"

Brand gemakkelijk en effectief met een goedkope licentie voor Ashampoo Burning Studio 24

De software Ashampoo Burning Studio 24 is al vele jaren beschikbaar voor gebruikers en kan onder andere inspireren met tal van functies. De nieuwe versie 24 richt zich op herziene functies, verbeterde prestaties en intelligente technologie. Bestel nu bij ons in de BestSoftware online shop een licentie voor het populaire programma Ashampoo Burning Studio 24 om direct op je computer of notebook aan de slag te gaan. Omdat we de licenties uitsluitend per e-mail leveren, hoef je niet lang te wachten op de benodigde sleutel voor activering. Binnen maximaal 30 minuten is de licentie vrij beschikbaar.

Veel krachtige tools voor branden met Ashampoo Burning Studio 24

De software Ashampoo Burning Studio 24 kan langs de hele lijn overtuigen met vele individuele functies en krachtige gereedschappen. In het algemeen gaat het bij de functies van het programma om het branden van verschillende gegevensdragers. Want hoewel het streamen van talrijke inhouden blijft toenemen, blijven klassieke gegevensmedia een grote vraag genieten. Veiligheid, eenvoudige bediening en ondersteuning voor veel verschillende bestandstypen staan centraal bij het gebruik van Ashampoo Burning Studio 24.

Als gebruiker kun je al profiteren van de ondersteuning van veel verschillende gegevensdragers. Hieronder vallen ook CD's, DVD's of Blu-ray discs. Dit betekent dat zelfs bijzonder hoge resoluties geen enkel probleem vormen en veilig gebrand kunnen worden. Plaats gewoon de juiste gegevensdrager en je kunt de bestanden en inhoud branden. Dit wordt bereikt met uitstekende prestaties en een overtuigende kwaliteit.

Bovendien vertrouwt de fabrikant op een brede selectie van actuele multimediafuncties en versies voor de Ashampoo Burning Studio 24 software. Als je de voltooide gegevensdragers een persoonlijk tintje wilt geven of ze wilt voorbereiden op het opruimen van je collectie, kun je met het programma in een paar stappen precies de juiste omslagen maken. Het creatieve werk wordt geenszins verwaarloosd bij het gebruik van Ashampoo Burning Studio 24.

Ook als je bestanden van een gegevensdrager terug wilt zetten naar je harde schijf, is dat geen probleem dankzij Ashampoo Burning Studio 24. Hiervoor is een praktische scheurfunctie beschikbaar. Met een paar eenvoudige stappen kun je de gegevensdragers rippen om ze goed gesorteerd over te zetten en op te slaan op de harde schijf.

Bovendien ondersteunt de Ashampoo Burning Studio 24 software je bij het effectief maken van back-ups van je gegevens. Als je individuele gegevens of een complete back-up wilt maken, is dat bijzonder eenvoudig met de Ashampoo Burning Studio 24 software. Je kunt de afzonderlijke bestanden gemakkelijk overbrengen naar een USB-stick, een externe harde schijf of een DVD. De beveiliging wordt helemaal niet verwaarloosd. Je kunt bijvoorbeeld de optie gebruiken om een wachtwoord toe te kennen aan de gegevensdrager om een goede bescherming te garanderen. Zo kunnen de bestanden pas worden bekeken of gebruikt nadat het wachtwoord is ingevoerd.

Overigens: dankzij de slimme back-up functie hoef je je geen zorgen meer te maken over verloren bestanden. De noodzakelijke back-ups van je bestanden worden automatisch gemaakt en je hoeft de afzonderlijke data niet meer te onthouden. Bovendien zijn bij gebruik van de Ashampoo Burning Studio 24 software enkele opties en gereedschappen beschikbaar voor het bewerken van bestanden, foto's en video's. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenvoudig snijden. Zo kun je de delen die je niet meer nodig hebt uit de bestanden verwijderen. Je kunt ook in een paar stappen geschikte diavoorstellingen maken om je opnamen direct en in uitstekende kwaliteit te presenteren, bijvoorbeeld op een familiereünie.

Veel vernieuwingen, eenvoudige bediening - Ashampoo Burning Studio 24 is overtuigend

De software Ashampoo Burning Studio 24 is al vele jaren een constante op de markt als het gaat om branden en werken met verschillende gegevensdragers. Niet voor niets is de oplossing al in versie 24 beschikbaar voor alle gebruikers. In de huidige versie introduceert de bekende fabrikant opnieuw aantrekkelijke vernieuwingen en revisies. Als gebruiker profiteer je van volledige ondersteuning voor de nieuwe besturingssystemen van Microsoft. Als je Windows 11 en Ashampoo Burning Studio 24 tegelijk wilt gebruiken, is dat met de nieuwste versie geen probleem. Bovendien heeft de fabrikant de software opnieuw herzien en zorgt daarmee voor ondersteuning van de huidige hardware. Dit zorgt voor uitstekende prestaties bij het gebruik van de Ashampoo Burning Studio 24 software, en zelfs complexe projecten kunnen dankzij de optimalisatie in een paar eenvoudige stappen worden voltooid.

Bovendien kun je bij het gebruik van de Ashampoo Burning Studio 24 software rekenen op een zeer eenvoudige en bijzonder effectieve bediening. Zo kunnen zelfs onervaren gebruikers direct toegang krijgen en vertrouwen op een eenvoudig gebruik. Je vindt alle benodigde gereedschappen en materialen in één oogopslag. Natuurlijk verzorgt het programma Ashampoo Burning Studio 24 veel belangrijke functies en taken voor je. Dit geldt bijvoorbeeld voor de al genoemde functie van automatische back-ups of voor het zoeken naar geschikte hoezen voor je gegevensdragers. Dit vermindert de moeite en het werk in het dagelijks leven aanzienlijk.

Koop je licentie voor Ashampoo Burning Studio 24 direct bij BestSoftware

In onze BestSoftware online shop kun je originele en legale Ashampoo Burning Studio 24 licenties kopen tegen gunstige voorwaarden. Je vindt vele andere licenties van de fabrikant Ashampoo. Op deze manier kun je de populaire programma's met tal van belangrijke hulpmiddelen vooral comfortabel gebruiken. Natuurlijk wachten je hier bij BestSoftware nog veel meer aantrekkelijke voordelen, zoals de bijzonder snelle levering binnen korte tijd. Het duurt slechts ongeveer 30 minuten voordat je de programma's kunt gebruiken en activeren. Met een deskundige service beantwoorden we binnen korte tijd al je vragen en zorgen. Gebruik onze handige live chat, schrijf ons een bericht of bel ons direct om een antwoord te krijgen. We kijken uit naar je aankoop bij BestSoftware.

Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 24 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 24 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 24 | Windows"
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
Laatst bekeken