• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kaspersky Total Security 2021 | PC/MAC/Android

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Total Security 2021 | PC/MAC/Android"

Meer veiligheid in het dagelijks leven - koop Kaspersky Total Security voor een lage prijs

Voor maximale beveiliging op alle gebieden bij het gebruik van de computer en andere eindapparatuur is de software Kaspersky Total Security beschikbaar. De 2021 versie overtuigt met herziene gegevensbestanden, veel mogelijkheden en functies en een gemakkelijke bediening. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit particuliere gebruikers die hun computer of smartphone op het Internet gebruiken en zich tegen de talrijke bedreigingen willen beschermen. Je kunt de software Kaspersky Total Security 2021 bij Best Software tegen aantrekkelijke voorwaarden krijgen en profiteren van de eenvoudige verwerking. Na je aankoop bij Best Software geven we je het programma gratis, de download is direct beschikbaar. Koop goedkoop en gebruik het toch direct, bij Best Software werkt deze combinatie perfect.

De ontwikkelaar Kaspersky belooft je uitgebreide bescherming

De ontwikkelaar Kaspersky is een van de bekendste vertegenwoordigers op het gebied van beveiligingssoftware voor privégebruikers. Het bedrijf werd opgericht in 1997 en is nog steeds in Rusland gevestigd. Het product Kaspersky Total Security uit 2021 wordt beschouwd als bijzonder uitgebreide beveiligingssoftware voor gebruik op veel verschillende eindapparatuur. In tests en onafhankelijke onderzoeken valt de software regelmatig op met zeer goede resultaten en uitgebreide bescherming, en dat geldt ook voor de huidige versie van het jaar 2021. De software wordt klassiek geïnstalleerd op het gebruikte eindtoestel. Of het een computer is met een Windows of Mac besturingssysteem doet in eerste instantie niet ter zake. Ook mobiele apparaten worden ondersteund door de software van Kaspersky; dit geldt evenzeer voor smartphones als voor tablets.

Mijn Kaspersky als nuttige aanvulling op de software

Je kunt het beheer van de Kaspersky software optioneel uitbreiden met de My Kaspersky service. Vooral als je meerdere apparaten gebruikt, blijkt deze stap absoluut praktisch te zijn. Voor het persoonlijke gedeelte gebruik je gewoon de bijbehorende gebruikersgegevens. Je kunt dan alle apparaten die in je omgeving gebruikt worden registreren of opslaan. Dit werkt niet alleen voor klassieke computers, maar ook voor smartphones of tablets. Zodra dit gedaan is, kun je gebruik maken van verdere functies als dat nodig is. Je kunt bijvoorbeeld een beroep doen op beheer op afstand van de apparaten of gemakkelijk contact opnemen met de Kaspersky ondersteuning als je vragen of problemen met de software hebt.

Talrijke functies zijn opgenomen in Kaspersky Total Security

De Kaspersky Total Security software belooft je als gebruiker uitgebreide bescherming op alle gebieden. De mogelijkheden en functies zijn navenant uitgebreid. Eerst en vooral controleert en scant de Kaspersky software alle programma's, installaties en downloads van de Internet site om onmiddellijk schadelijke bestanden op te sporen en ze in quarantaine te plaatsen. De software richt zich ook op gegevensverkeer op het Internet. Als je veel op het Internet bent en je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk wilt beschermen, kun je ook een gratis VPN dienst gebruiken. Dit maakt versleutelde transmissie mogelijk van tot 300 megabyte aan gegevensvolume en is geschikt, bijvoorbeeld als extra beveiliging in buitenlandse WLAN netwerken. De ontwikkelaar belooft bijzonder snelle en krachtige servers om de snelheid zo goed mogelijk te maken met het gebruik van de VPN.

De Kaspersky Total Security software is ook gewijd aan de beveiliging van je persoonlijke wachtwoorden voor de talrijke diensten. Het Kaspersky Password Manager is een integraal onderdeel van de uitgebreide beveiligingssoftware. Het biedt een hele reeks voordelen, zoals veilige opslag van je toegangsgegevens. Natuurlijk kan het programma ook bijzonder veilige wachtwoorden genereren. Als je in een huishouden met kinderen woont, kun je ook profiteren van het "Safe Kids Premium" pakket met Kaspersky Total Security 2021. Dit beschermt je kinderen tegen ongewenste inhoud op het Internet en maakt ook individuele configuratie mogelijk. Als ouder kun je gemakkelijk bepalen wanneer en hoe je kind het Internet of de technologie moet gebruiken. Met een eenvoudige administratie, ook in combinatie met My Kaspersky, kun je de functies van de software in een paar stappen aanpassen. Geïntegreerde tracking vertelt je in een oogopslag waar je kinderen zijn en laat een alarm afgaan als ze een vooraf bepaald gebied verlaten.

De ontwikkelaar Kaspersky wijst ook op de zeer goede prestaties van het programma voor aanzienlijk meer beveiliging. Dus als je je zorgen maakt over de prestaties van je computer of notebook, is deze aanbieding van Kaspersky beslist een goede keuze.

Systeemeisen - Kaspersky Total Security 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
Microsoft .NET Framework 4 of hoger

Microsoft Windows 11 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro/Enterprise/8.1 Update2
Microsoft Windows 7 Starter/HomeBasic en Premium/Professional/Ultimate - SP1 of hoger2

Processor: 1 GHz of hoger
Geheugen (RAM): 1 GB (32 bits) of 2 GB (64 bits)

Op Windows gebaseerde tablets (systeem met een Intel® processor)

Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro (64 bit2)
Minimale schermresolutie: 1024 x 768

Mac gebaseerde desktops en laptops

1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
RAM: 2 GB
macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets4

Android™ 4.2 - 9.0
Schermresolutie: min. 320 x 480
Je kunt de software downloaden in de Play Store: Klik hier

(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

Merk op dat ondersteuning voor beta of test versies van nieuwe besturingssystemen niet geboden wordt. Het product ondersteunt alleen definitieve en officieel uitgebrachte besturingssystemen.

1 Als je Windows 10 gebruikt, kan het zijn dat je na de productinstallatie alle beschikbare patches voor je Kaspersky beveiligingssoftware moet downloaden en installeren. Het product is niet ontworpen om te draaien op Windows 10 Mobile en Windows 10 S edities.
2 Sommige productfuncties werken mogelijk niet op 64-bit besturingssystemen. Voor gedetailleerde informatie, zie https://support.kaspersky.com/de/13812.
3 De Kaspersky Safe Kids dienst is niet beschikbaar voor deze versie van het besturingssysteem of dit type apparaat.
4 Kaspersky Internet Security voor Android kan op dit moment op bepaalde toestellen beperkte functionaliteit hebben. Ga voor meer informatie naar support.kaspersky.com/10216 Kaspersky Safe Kids werkt op Android™ 4.4-9.0.

 

Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2021 | PC/MAC/Android"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2021 | PC/MAC/Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2021 | PC/MAC/Android"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
TIP!
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Office 2019 Standaard Windows Microsoft Office 2019 Standaard Windows
vanaf € 69,90 * € 189,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2022 | Windows Avast Internet Security 2022 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken