• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kaspersky Total Security 2023 | PC | MAC | Android 1 Apparaat 1 jaar

€ 19,90 * € 28,90 * (31,14% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1377 keer verkocht
  • BS-11291
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • DE - AT - CH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Total Security 2023 | PC | MAC | Android"

Koop goedkope licenties voor Kaspersky Total Security 2023 handig online

Je kunt goedkope licenties voor de software Kaspersky Total Security 2023 in de nieuwste versie handig en gemakkelijk kopen bij BestSoftware. De fabrikant biedt weer goede bescherming tegen veel voorkomende gevaren en risico's op de computer. Gebruik je notebook of computer goed beschermd en vertrouw op de andere voordelen. Je kunt je verheugen op uitstekende prestaties en vele andere onderdelen, bijvoorbeeld een praktische wachtwoordmanager. Hiermee kun je altijd je belangrijke toegangsgegevens in de gaten houden. Als je nog vragen hebt over de aangeboden producten en de voordelen van de Kaspersky Total Security 2023 software, helpen we je graag vakkundig verder.

Hoogwaardige bescherming van de bekende fabrikant - Kaspersky beschermt je

De bekende fabrikant Kaspersky combineert opnieuw veel gemeenschappelijke kenmerken en functies in de software Kaspersky Total Security 2023 voor effectieve bescherming tegen alle risico's en gevaren. Virussen, Trojaanse paarden, malware of exploits worden betrouwbaar en in real time opgespoord en geëlimineerd om je persoonlijke gegevens weer zo goed mogelijk te beveiligen.

Natuurlijk mag de klassieke virusscanner niet ontbreken in de Kaspersky Total Security 2023 software. Dit is altijd actief op de achtergrond en overtuigt met uitstekende bescherming op basisbasis. Grote databanken worden gebruikt om de bestaande of nieuwe bestanden op de harde schijven te scannen en zo gevaren op te sporen. Als een gevaarlijk en schadelijk bestand op de computer of notebook door de vergelijking kan worden gedetecteerd, slaat de Kaspersky Total Security 2023 software alarm en verplaatst het naar een beveiligd quarantainegebied. Zodra de bestanden effectief verwijderd zijn, profiteer je weer van maximale veiligheid op de computer.

Maar exploits of zogenaamde zero-day aanvallen vormen een aanzienlijk groter gevaar. Ze zijn ook heel moeilijk op te sporen, en klassieke virusscanners maken in veel gevallen geen schijn van kans. Daarom gebruikt de Kaspersky Total Security 2023 software aanzienlijk meer technologie en innovatieve procedures, bijvoorbeeld in de vorm van gedragsanalyse. Hierdoor worden de nieuwste bedreigingen en complexe aanvallen betrouwbaar gedetecteerd, omdat het programma zich niet alleen richt op een vergelijking met de databases. Eerder wordt het gedrag nauwkeurig onder de loep genomen en de Kaspersky Total Security 2023 software houdt zich bezig met de digitale handtekening.

Natuurlijk beveiligt Kaspersky Total Security 2023 software ook de bestaande netwerkverbindingen in je omgeving. Constante verbindingen voor het eenvoudig uitwisselen van bestanden of snelle toegang tot het Internet zijn van groot belang voor het dagelijks werk, maar in veel gevallen zijn ze niet of onvoldoende beveiligd. Er ontstaan dan gevaarlijke situaties tijdens het dagelijkse werk, omdat aanvallers zich met relatief weinig moeite toegang kunnen verschaffen tot je computer of tot je gegevens. Natuurlijk biedt de Kaspersky Total Security 2023 software een krachtige firewall voor meer veiligheid aan je bureau thuis. De firewall houdt netwerkverbindingen in de gaten en kan verdacht gedrag in real time opsporen. Je bent dus aan de veilige kant op je werk met de Kaspersky Total Security 2023 software.

Veel functies voor dagelijks gebruik zijn inbegrepen bij Kaspersky Total Security 2023

Naast een goede bescherming tegen alle gevaren en risico's biedt de Kaspersky Total Security 2023 software nog vele andere mogelijkheden en functies. Gebruik als consument bijvoorbeeld de praktische wachtwoordmanager om inloggegevens en gevoelige informatie effectief te beschermen. Bewaar gewoon je wachtwoorden in een virtuele kluis op je computer en heb altijd toegang tot de informatie wanneer dat nodig is. Natuurlijk werkt eenvoudig en automatisch vullen ook, zodat je in het dagelijks leven veel geld kunt besparen. Gebruik voor wachtwoordbeheer het hoofdwachtwoord.

Voor veilige en versleutelde gegevensoverdracht biedt de software je een geïntegreerde VPN-dienst. Met de Kaspersky Total Security 2023 software is een onbeperkte verbinding via de eigen dienst mogelijk. Je kunt dus vertrouwen op de uitstekende bescherming. Vooral in openbare netwerken zijn de gegevens veel beter beschermd en kun je rekenen op een aanzienlijk verbeterde anonimiteit. Een zeer snelle gegevensverbinding en een uitgebreide keuze aan locaties behoren tot de centrale voordelen die de VPN dienst van de Kaspersky Total Security 2023 software kan brengen.

Het ouderlijk toezicht rondt het aantrekkelijke totaalpakket van de Kaspersky Total Security 2023 software effectief af. Profiteer van veilig gebruik van moderne media en behoud de volledige controle. Je kunt bijvoorbeeld de tijd die op het beeldscherm wordt doorgebracht beperken, of je kunt bepalen welke internetpagina's en aanbiedingen met een paar klikken toegankelijk zijn. Natuurlijk kun je de gebruiksgegevens bijhouden.

Gebruik goede prestaties, eenvoudige bediening en ondersteuning voor meerdere platforms

De Kaspersky Total Security 2023 software biedt zeer goede prestaties en is daarom ook geschikt voor oudere computers of notebooks. Dankzij optimalisatie op de juiste plaatsen biedt het programma aan de ene kant uitstekende bescherming in real time, maar heb je toch de gebruikelijke functies beschikbaar op je eindapparaten.

Bovendien ondersteunt de Kaspersky Total Security 2023 applicatie veel verschillende platforms. Als gebruiker profiteer je dus niet alleen van uitstekende bescherming op Windows computers, bijvoorbeeld met Windows 10 en Windows 11maar ook op andere apparaten. Beveilig bijvoorbeeld je smartphone of tablet door de juiste app uit de Play Store te downloaden. Je kunt de Kaspersky Total Security 2023 software ook zonder problemen gebruiken op een computer met macOS van Apple.

Een zeer eenvoudige bediening is ook een van de centrale voordelen van de Kaspersky Total Security 2023 software. Je profiteert bijvoorbeeld van een eenvoudige administratie via een online platform, hier kun je actieve licenties bekijken of wijzigen. Je vindt alle benodigde hulpmiddelen en functies van de Kaspersky Total Security 2023 software met slechts een paar klikken, dus je kunt gemakkelijk aan de slag.

Reken op BestSoftware - Kaspersky Total Security 2023 online bestellen

Om te profiteren van maximale beveiliging op online gebied raden we de Kaspersky Total Security 2023 licentie aan. Je kunt dit programma tegen zeer goede voorwaarden krijgen en om ervoor te zorgen dat winkelen bij ons echt de moeite waard is, zorgen we voor gunstige prijzen voor elk product. Bovendien profiteer je van een zeer snelle levering, want we leveren het product binnen enkele minuten bij je af. Kijk ook eens naar ons andere assortiment, misschien zit er een andere licentie voor je bij. De transactie is heel eenvoudig en snel. Als je vragen hebt over een product of hulp nodig hebt bij het activeren van de licentie, zal onze deskundige en vriendelijke klantenservice je ondersteunen. Je kunt ons bereiken per e-mail, per telefoon of ook via live chat. Overigens gaat de levering per e-mail. Je ontvangt de productsleutel maximaal 30 minuten na het plaatsen van je bestelling. Voer de sleutel in de invoerregel in en installeer het programma, waarna Kaspersky Total Security 2023 voor je beschikbaar is. Kijk op je gemak rond en zoek je favoriet en bestel die vanuit je eigen huis.


Info:
De termijn begint op de dag van levering. We raden je daarom aan om pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

 

Systeemvereisten - Kaspersky Total Security 2023

Windows desktops en laptops

1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
Microsoft .NET Framework 4 of hoger
Microsoft Windows 11 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro/Enterprise/8.1 Update2
Microsoft Windows 7 Starter/HomeBasic en Premium/Professional/Ultimate - SP1 of later2
Processor: 1 GHz of hoger
Geheugen (RAM): 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)

Windows-tablets (systeem met een Intel® processor)

Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro (64 bit2)
Minimale schermresolutie: 1024 x 768

Op Mac gebaseerde desktops en laptops

1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
RAM: 2 GB
macOS 10.12 of hoger

Android-smartphones en -tablets4

Android™ 4.2 - 9.0
Schermresolutie: min. 320 x 480
Je kunt de software downloaden uit de Play Store: klik hier

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2023 | PC | MAC | Android"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2023 | PC | MAC | Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2023 | PC | MAC | Android"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 34,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Laatst bekeken