• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
G Data Total Security 2022 | Windows

G Data Total Security 2022 | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 20,90 * € 34,90 * (40,11% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 175 keer verkocht
  • BS-11468
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Total Security 2022 | Windows"

Surf en werk veilig met je licentie voor G Data Total Security 2023 - koop nu eenvoudig online

Verzeker je als consument nu direct bij ons in de BestSoftware online shop van je licentie voor de nieuwste versie van G Data Total Security 2023 en vertrouw op onze aantrekkelijke voorwaarden en de uitstekende kwaliteit van de softwareoplossing. Ook de nieuwste versie uit 2023 zal je als klant blijven overtuigen met de gebruikelijke voordelen en aantrekkelijke eigenschappen, waaronder een zeer goede bescherming tegen alle gangbare gevaren en een uitgebreide uitrusting met veel afzonderlijke onderdelen. Mis dit aanbod niet en verzeker je vandaag nog van de nieuwste versie voor jouw behoeften.

Reken op de bescherming van ervaren experts in je dagelijks leven - G Data Total Security 2023 biedt veel beveiliging

De G Data Total Security 2023 software biedt al vele jaren een effectieve bescherming van je technologie tegen alle gangbare gevaren die in het dagelijks leven op de loer liggen bij het werken, surfen en spelen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gevaar van Trojaanse paarden, virussen en andere malware, want G Data Total Security 2023 gebruikt de nieuwste technieken en oplossingen voor een goede bescherming.

Centraal staat de klassieke virusscanner. Dit werkt met grote en voortdurend bijgewerkte databases. Als een bestand op je computer wordt gedownload of je probeert een programma uit te voeren, wordt het eerst gecontroleerd aan de hand van deze databanken. Als hier een gevaar wordt ontdekt, wordt het mogelijk schadelijke bestand snel verplaatst naar het quarantainegebied en kan dan geen gevaar meer vormen op de computer. Maar om te kunnen reageren op zogenaamde zero-day of exploits gaan de functies van de G Data Total Security 2023 software nog verder. De enorme kracht van de cloud wordt nu bijvoorbeeld gebruikt om de digitale vingerafdruk te uploaden en te vergelijken. Zelfs bedreigingen die niet in de databases voorkomen worden op deze manier opgespoord en snel geëlimineerd.

De firewall is echter ook heel belangrijk. Windows 10 en Windows 11 bieden ook een firewall af-fabriek, maar de mogelijkheden gaan veel verder met het gebruik van de software. De firewall houdt alle inkomende en uitgaande verbindingen in je netwerk in de gaten en verhoogt zo het beveiligingsniveau aanzienlijk. Als onbevoegden nu op de achtergrond proberen toegang te krijgen tot je computer of bestanden, worden de betreffende pogingen onmiddellijk geblokkeerd door de G Data Total Security 2023 software. Zo ben je altijd aan de veilige kant  

De effectieve bescherming begeleidt je in het dagelijks leven op alle verschillende eindapparaten

Werk en het gebruik van moderne technologie in de vrije tijd vinden steeds meer plaats op verschillende eindapparaten. Dit zorgt voor aanzienlijk meer flexibiliteit en efficiëntie in het dagelijks leven. Maar de toenemende verspreiding en het gebruik van de verschillende apps of programma's op de talloze eindapparaten is natuurlijk ook snel door criminelen onderkend. Dienovereenkomstig vinden hier nu steeds weer veel verschillende aanslagen plaats en worden de ideeën steeds creatiever. Of het nu gaat om eenvoudige malware of het overnemen van de volledige controle over het netwerk, de mogelijkheden zijn helaas groot en kunnen tegelijkertijd veel schade aanrichten. Met het gebruik van de G Data Total Security 2023 software ben je echter aan de absoluut veilige kant op alle verschillende eindapparaten en hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens of de apparaten.

Als je de licentie voor de G Data Total Security 2023 software koopt, kun je rekenen op directe bescherming op alle verschillende platforms en eindapparaten. Dit geldt bijvoorbeeld voor je smartphone of tablet. Installeer gewoon de juiste apps zonder extra kosten door ze te downloaden uit de Google PlayStore of de App Store. Je kunt dan vertrouwen op de zeer goede bescherming en je eindapparaten zonder problemen gebruiken. Maar ook op de klassieke computer of op de notebook ben je altijd goed beschermd dankzij G Data Total Security 2023. Natuurlijk ondersteunt de nieuwste generatie van de populaire beveiligingssoftware de nieuwste Windows besturingssystemen, dus Windows 10 en Windows 11, maar je kunt ook profiteren van ondersteuning voor macOS, zodat je ook op Apple apparaten altijd goed beschermd bent.

Veel andere functies inbegrepen - G Data Total Security 2023 is een aantrekkelijk totaalpakket

De G Data Total Security 2023 software is niet zomaar een puur anti-virus programma, maar door de fabrikant ontworpen als een complex pakket met veel afzonderlijke componenten. Dit creëert ook verdere prikkels voor jou als gebruiker om de oplossing zeer gunstig bij ons te kopen. Als je bijvoorbeeld problemen hebt met het beheren van je wachtwoorden op je computer of notebook, dan maak je met G Data Total Security 2023 een heel goede keuze. Een krachtige en bijzonder veilige wachtwoordmanager is hierbij een integraal onderdeel. Bewaar je wachtwoorden in een virtuele kluis op de harde schijf en heb er op elk moment toegang toe om de relevante informatie in de respectievelijke velden in te voeren.

Voor nog meer beveiliging en nog meer functionaliteit komt het totaalpakket van G Data Total Security 2023 echter met extra componenten. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op een browser cleaner. Hiermee kun je bestanden verwijderen die niet meer nodig zijn en restanten die de prestaties kunnen belemmeren. Dankzij G Data Bank Guard kun je ook bijzonder goed beschermd online bankieren. Toegangscontrole maakt effectief beheer van je computer mogelijk en gegevensversleuteling helpt je om je bestanden veilig te beheren en onbevoegde toegang tot je gegevensdragers te voorkomen.

De G Data Total Security 2023 software overtuigt daarom over de hele linie en biedt veel voordelen voor dagelijks gebruik. Mis de aantrekkelijke onderdelen niet en profiteer er nu van.

Bespaar nu geld en koop G Data Total Security 2023 direct bij BestSoftware

Profiteer en koop de software G Data Total Security 2023 heel goedkoop en gemakkelijk bij ons. Hier profiteer je van lage prijzen en een snelle, eenvoudige verwerking in de BestSoftware online shop. Hiermee ontvang je binnen korte tijd je licentie voor de activering van het programma. Het duurt maar maximaal 30 minuten en de sleutel is al voor je beschikbaar in je e-mail inbox. Je kunt ook gebruik maken van de alternatieven, die onder andere andere functies bieden of ook goedkoper kunnen zijn. G Data Total Security 2023 is het complete pakket met veel afzonderlijke componenten. Een uitstekende klantenservice is belangrijk voor ons, want we willen je de beste service bieden. Daarom bieden we je deskundige ondersteuning voor alle openstaande vragen of bij problemen, bijvoorbeeld via de praktische live chat, via de hotline of gewoon per e-mail. Neem dus nu contact op, we kijken ernaar uit van je te horen.

Systeemvereisten - G-Data Total Security 2023
Besturingssystemen

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1): Min. 2 GB RAM (32- & 64-bit), CPU met x86 of x64 architectuur

MacOS

macOS 10.12 en nieuwer, 2 GB RAM

Android

Android 5 en hoger

iOS

iOS 12.4 en hoger

Processor

Mindetsens 1 GHz aanbevolen

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "G Data Total Security 2022 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Total Security 2022 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Total Security 2022 | Windows"
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Laatst bekeken