• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Kaspersky Standaard 2023

Kaspersky Standaard 2023 1 Apparaat 1 jaar

€ 15,90 * € 24,90 * (36,14% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 7 keer verkocht
  • BS-11569
  • DE | EN | FR | ES
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5-30 minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Standaard 2023"

Effectieve bescherming op alle apparaten met Kaspersky Standard 2023 in de nieuwste versie

De effectieve bescherming van de bekende fabrikant Kaspersky komt terug naar je eindapparaten met de nieuwe versie van Kaspersky Standard 2023. Vertrouw op de jarenlange ervaring van het bedrijf, profiteer van grondige bescherming op verschillende platforms en maak ook gebruik van de vele functies die je vrij ter beschikking staan. We hebben alle licenties voor je in ons aanbod opgenomen en inspireren je met aantrekkelijke, uiteenlopende voordelen. Aarzel dus niet langer en bestel nu direct bij ons.

Meer veiligheid in het dagelijks leven met de nieuwste technologie van Kaspersky Standard 2023

Ook al introduceert de fabrikant veel nieuwe functies en mogelijkheden met de Kaspersky Standard 2023 software, de claim blijft natuurlijk hetzelfde: het programma moet uitstekende bescherming bieden tegen alle gevaren die zich voordoen bij het gebruik van moderne eindapparaten. Gegevens staan immers centraal bij de criminelen. Virussen, rootkits of spyware zijn bedoeld om de gegevens vast te leggen.

De Kaspersky Standard 2023 software maakt gebruik van bescherming op meerdere niveaus om enerzijds bedreigingen en gevaren op de computer op te sporen en anderzijds de bijbehorende risico's te neutraliseren. Met realtime virusbescherming is de Kaspersky Standard 2023 software altijd actief op de achtergrond en beschermt jou en je apparaten effectief. Met voortdurende bewaking en een permanente scan van de gegevens op je harde schijven blijft er vrijwel niets te wensen over en kunnen virussen, Trojaanse paarden, wormen en zelfs rootkits snel worden opgespoord en direct van de harde schijf worden verwijderd.

Maar het vergelijken van de bestaande bestanden op de harde schijf met de databanken van de fabrikant is tegenwoordig niet meer voldoende. Om ook de nieuwe en complexe aanvallen op te sporen en te neutraliseren, moet de Kaspersky Standard 2023 software dus vertrouwen op de huidige technologie en extra functies. Met een grondige analyse van de software en mogelijke bedreigingen op de computer kan bijvoorbeeld een indeling naar gedrag worden gemaakt. Hier vertrouwt de Kaspersky Standard 2023 software op een hoge detectiesnelheid en de vele voordelen van de cloud en kunstmatige intelligentie.

Daarnaast staat bescherming tijdens het surfen op internet centraal als je wilt vertrouwen op de Kaspersky Standard 2023 software. Het programma biedt continue monitoring van je activiteiten op het internet, uiteraard zonder gegevensverzameling. In plaats daarvan detecteert de software onmiddellijk wanneer je op het punt staat een geïnfecteerde website te bezoeken. In dat geval wordt een waarschuwing gegeven en kun je zelf beslissen of je de site echt wilt oproepen. Om een gevaarlijke site te herkennen wordt een vergelijking gemaakt met een regelmatig bijgewerkte lijst. Deze lijst bevat sites die al zijn aangevallen. De Kaspersky Standard 2023 software detecteert ook gevaarlijke links. Hiervoor gebruikt het programma gegevens van het Kaspersky Security Network. De links worden uitvoerig geanalyseerd en dan wordt beoordeeld of het oproepen van de link gevaarlijk is. Als dit het geval is, worden de bedreigende, gevaarlijke links in kleur gemarkeerd, zodat ze op het eerste gezicht opvallen en niet meer per ongeluk opgeroepen kunnen worden.

Meer prestaties, meer beveiliging, meer functies - Kaspersky Standard 2023 overtuigt over de hele linie

Al vele jaren rust de bekende fabrikant de software oplossingen uit met vele extra componenten om de aanschaf van licenties voor jou bijzonder lucratief te maken. Kaspersky Standard 2023 is daarop geen uitzondering en bevat veel extra hulpmiddelen die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Deze omvatten bijvoorbeeld een eenvoudige optimalisatie van de prestaties op je thuiscomputer. Met verschillende mogelijkheden kun je de vroegere uitstekende prestaties herstellen. Kennis van Windows is hiervoor niet nodig, want Kaspersky Standard 2023 doet al het werk voor je. Laat bijvoorbeeld de harde schijven in je PC nauwkeurig onderzoeken. Naarmate de maanden en jaren verstrijken, hopen bestanden die niet meer nodig zijn, installaties en andere restjes zich op, wat na verloop van tijd de prestaties van de harde schijf aanzienlijk kan aantasten. De Kaspersky Standard 2023 software vindt deze restanten onmiddellijk en kan ze met één klik verwijderen om de prestaties weer te verbeteren. Je profiteert ook weer van aanzienlijk meer vrije geheugenruimte. Bovendien kun je de prestaties nog verder optimaliseren door bijvoorbeeld onnodige autostartprogramma's uit te schakelen of automatisch updates uit te voeren voor installaties op je computer. Zo kun je je computer snel weer gebruiken met de gewenste prestaties.

Bovendien zorgt de fabrikant van de Kaspersky Standard 2023 software ervoor dat het programma bijzonder eenvoudig te beheren en te gebruiken is in het dagelijks leven. Zo is er een praktisch online gedeelte waar je altijd kunt inloggen. Hier kun je in een paar stappen je bestaande licenties beheren, ze uitbreiden of de vorige instellingen eenvoudig aanpassen. Zo blijven er vrijwel geen wensen onvervuld bij regelmatig gebruik van de Kaspersky Standard 2023 software.

Voor veel gebruikers is de praktische bescherming van online betalingen zeker ook van groot belang. Transacties via internet zijn tegenwoordig gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. De transacties worden echter niet altijd op een hoog veiligheidsniveau uitgevoerd. Door het gebruik van de Kaspersky Standard 2023 software worden je gegevens extra beschermd en beveiligd. Elke poging om toegang te krijgen tot betalingsgegevens wordt onmiddellijk gedetecteerd en door het programma onderbroken. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over financiële schade of verlies van toegangsgegevens, terwijl je toch profiteert van alle voordelen van eenvoudige en snelle online betaling.

Kaspersky Standard 2023 software is beschikbaar voor veel verschillende platforms

Met de Kaspersky Standard 2023 software richt de bekende fabrikant zich steeds meer op bescherming op verschillende apparaten of platforms. Want de tijden dat werk of het gebruik van moderne technologie alleen op één apparaat plaatsvond, zijn al lang voorbij. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen een computer, een notebook en ook andere mobiele apparaten. De smartphone en tablet bijvoorbeeld maken het werk veel effectiever. Tegelijkertijd zijn de meeste programma's en aanbiedingen ook beschikbaar als app, zodat je ze gemakkelijk onderweg kunt gebruiken. Door het toegenomen mobiele gebruik dreigen echter ook gevaren en risico's. Criminelen proberen via de bijbehorende apparaten toegang te krijgen tot je gegevens en informatie en die zo snel mogelijk buit te maken.

De Kaspersky Standard 2023 software wil dit direct voorkomen. Vertrouw op de nieuwste versie van 2023 voor grondige bescherming die zich uitstrekt tot alle verschillende platforms. Het nieuwe programma ondersteunt bijvoorbeeld de nieuwe versies van Windows 10 en Windows 11maar oudere Windows varianten kunnen ook zonder problemen gebruikt worden. Bovendien levert de fabrikant een versie voor Apple-apparaten, zodat gebruik onder macOS geen enkel probleem is. Hetzelfde geldt voor mobiele apparaten. Als je ook je smartphone of tablet-pc veilig wilt gebruiken, kun je profiteren van mobiele aanbiedingen. Met de bijbehorende licenties voor Kaspersky Standard 2023 kun je de apps downloaden uit de respectievelijke stores voor de verschillende platforms en vervolgens comfortabel en veilig werken.

Bestel de gewenste licentie voor Kaspersky Standard 2023 nu handig bij ons

We hebben de verschillende licenties opgenomen voor Kaspersky Standard 2023 en natuurlijk voor veel andere producten in ons assortiment. BestSoftware blijft je betrouwbare partner voor gemakkelijk bestellen vanuit huis. Met aantrekkelijke voordelen blijven vrijwel geen wensen onvervuld. Want wij zorgen niet alleen voor bijzonder gunstige prijzen, maar ondersteunen je ook met de beste klantenservice. Een vriendelijke en deskundige service ligt ons bijzonder na aan het hart. Daarom hebben we een praktische live chat voorbereid, waarmee je desgewenst direct met een expert kunt spreken. Bovendien bieden we je een praktisch contact via e-mail of een hotline, waarmee je tijdens de gebruikelijke uren rechtstreeks met onze medewerkers kunt spreken. Bovendien inspireren we onze klanten met een bijzonder snelle levering, die per e-mail in maximaal slechts 30 minuten wordt afgerond. Overigens bieden we je als consument ook andere producten aan van de bekende fabrikant Kaspersky, bijvoorbeeld met Kaspersky Plus 2023 of Kaspersky Premium 2023.

Info:
De termijn gaat in op de dag van levering. We raden je daarom aan om pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

 

Systeemvereisten - Kaspersky Standard 2023

Windows desktops en laptops

1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
Microsoft .NET Framework 4 of hoger
Microsoft Windows 11 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro/Enterprise/8.1 Update2
Microsoft Windows 7 Starter/HomeBasic enPremium/Professional/Ultimate - SP1 of later2
Processor: 1 GHz of hoger
Geheugen (RAM): 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)

Windows-tablets (systeem met een Intel® processor)

Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro (64 bit2)
Minimale schermresolutie: 1024 x 768

Op Mac gebaseerde desktops en laptops

1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
RAM: 2 GB
macOS 10.12 of hoger

Android-smartphones en -tablets4

Android™ 4.2 - 9.0
Schermresolutie: min. 320 x 480
Je kunt de software downloaden uit de Play Store: klik hier

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Kaspersky Standaard 2023"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Standaard 2023"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Standaard 2023"
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 34,90 * € 39,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
TIP!
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Laatst bekeken