• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Kaspersky Plus 2023

Kaspersky Plus 2023 1 Apparaat 1 jaar

€ 34,90 * € 39,90 * (12,53% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 13 keer verkocht
  • BS-11567
  • DE | EN | FR | ES
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5-30 minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Plus 2023"

Meer functies en beveiliging met de Kaspersky Plus 2023 software

Voor het jaar 2023 lanceert de fabrikant Kaspersky opnieuw zijn populaire en krachtige beveiligingssoftware. Kaspersky Plus 2023 biedt echter niet alleen goede bescherming bij het surfen of werken, maar biedt ook veel andere functies voor dagelijks gebruik. Optimaliseer de prestaties op je computer, krijg bescherming voor online transacties en profiteer ook van een snelle en onbeperkte VPN-verbinding door een licentie aan te schaffen. Deze en vele andere functies zijn al inbegrepen, dus er zijn geen extra kosten voor jou. Bestel nu je sleutel voor het gebruik van de Kaspersky Plus 2023 software en profiteer van een uitstekende klantenservice, een zeer snelle levering en natuurlijk lage prijzen.

Kaspersky Plus 2023 detecteert alle gangbare bedreigingen in real time

Om veilig en zonder risico op een computer of notebook te kunnen werken is het gebruik van beveiligingssoftware verplicht. De inspanningen van criminelen zijn echter ook steeds verfijnder geworden en de aanvallen zijn in veel gevallen complexer dan ooit tevoren. Daarom moeten de beveiligingsoplossingen ook complex zijn om de aanvallen effectief af te weren. De fabrikanten van de Kaspersky Plus 2023 software beloven bescherming op verschillende niveaus om alle aanvallen effectief af te weren.

De bescherming die de Kaspersky Plus 2023 software biedt, vindt altijd in real time plaats. Je gebruikt je apparaten dus gewoon, maar bent onderweg heel goed beschermd. De klassieke antivirusscanner bekijkt alle verschillende bestanden en installaties op bescherming en vergelijkt de gevonden resultaten met een grote database. Met deze vergelijking kan reeds bekende en in de database geregistreerde malware betrouwbaar en direct worden opgespoord. Vertrouw echter niet alleen op deze technologie; veel nieuwe functies en mogelijkheden kunnen de veiligheid nog verder verhogen.

Want als de vermeldingen en de respectieve schade niet in de databases te vinden zijn, kunnen ze in veel gevallen ook niet door een beveiligingsoplossing worden opgespoord. De Kaspersky Plus 2023 software zet daarom een andere stap en overtuigt met het gebruik van moderne technologie. Door een uitgebreide en uitgebreide gedragsanalyse detecteert de Kaspersky Plus 2023 software onmiddellijk de gevaarlijke software of schadelijk gedrag op je computer. Als het programma malware op je computer vindt, kan de Kaspersky Plus 2023 software die natuurlijk ook direct verwijderen. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je gegevens.

Bovendien profiteer je van verdere beveiligingsfuncties die je een uitstekende bescherming garanderen bij je dagelijkse werk. Onder andere de firewall, die je gemakkelijk kunt gebruiken, is van groot belang. Dit biedt een goede bescherming tegen alle op het netwerk gebaseerde aanvallen. Dat komt omdat veel criminelen zich via de vaak slecht beveiligde online verbindingen toegang willen verschaffen tot het apparaat of de gegevens. Dankzij de firewall wordt dergelijk gedrag onmiddellijk gedetecteerd en geblokkeerd, zodat er geen gevaar meer is voor jou en je apparaten.

Vele andere tools maken Kaspersky Plus 2023 tot een compleet pakket

De Kaspersky Plus 2023 software biedt je niet alleen basisbescherming tegen alle gevaren, maar overtuigt ook met vele andere voordelen en onderdelen. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de praktische netwerkversleuteling, die gebaseerd is op het gebruik van een VPN. Het virtuele privé-netwerk is al inbegrepen in de prijs van de Kaspersky Plus 2023 softwarelicentie. Maak in een paar stappen verbinding met het netwerk en vertrouw dan op goede bescherming en effectieve versleuteling. Daarna worden alle gegevens alleen op een beveiligde manier overgedragen. Terwijl veel andere fabrikanten die een soortgelijke functie aanbieden zich vooral richten op het beperken van het volume van de overgedragen gegevens, is de situatie bij Kaspersky Plus 2023 totaal anders. Er zijn hier geen grenzen voor je, je kunt het hele verkeer volledig veilig en versleuteld overbrengen als je dat wilt. Bovendien verwijst Kaspersky naar een bijzonder hoge snelheid bij het gebruik van de dienst, zodat je de prestaties van je internetverbinding zonder problemen en ten volle kunt benutten.

Met de Kaspersky Plus 2023 software kun je echter ook de prestaties op je computer aanzienlijk verbeteren. Met de praktische tuning tools kun je aanzienlijk meer prestaties uit je eindapparaten halen. Want hoewel de meeste computers en notebooks in het begin van het gebruik nog erg snel zijn en uitstekende prestaties leveren, neemt dit punt met de jaren en maanden van gebruik steeds meer af. Door de Kaspersky Plus 2023 software te gebruiken, zorg je weer voor een frisse wind en betere prestaties op je computer. Het programma vindt bijvoorbeeld bestanden en programma's op de harde schijven die niet meer nodig zijn en het hele systeem vertragen. Laat de bestanden dan in een paar eenvoudige stappen verwijderen om de prestaties te verhogen. Als alternatief kun je de Kaspersky Plus 2023 software gebruiken om de autostartmap op te schonen. Hier vind je de programma's die ook gestart worden als de computer wordt opgestart. Hoe meer ingangen je hier vindt, hoe slechter de prestaties. De Kaspersky Plus 2023 software helpt je vermeldingen te vinden die niet meer nodig zijn en ze te verwijderen.

De zeer eenvoudige bediening en het effectieve beheer behoren ook tot de aantrekkelijke voordelen die de Kaspersky Plus 2023 software je ter beschikking stelt. Je kunt je huidige licenties en geactiveerde programma's bekijken, verlengen of annuleren via een speciaal online gedeelte. Je kunt ook in een paar stappen instellingen maken voor de software zelf. Dit maakt de softwareoplossing Kaspersky Plus 2023 een goede keuze voor beginners en onervaren gebruikers.

Ook onderweg ben je goed beschermd met Kaspersky Plus 2023 software

Met Kaspersky Plus 2023 software ben je goed beschermd op alle apparaten en kun je vertrouwen op een goede bescherming. De aandacht gaat natuurlijk uit naar het besturingssysteem Windows, dat nog steeds verreweg het grootste marktaandeel heeft. De nieuwe versie van de populaire en krachtige beveiligingssoftware biedt uitstekende ondersteuning voor Windows 10 en Windows 11zodat het zonder problemen op de meeste computers of notebooks gebruikt kan worden.

De tijden dat er in huishoudens slechts enkele apparaten te vinden waren die met moderne technologie werkten zijn echter al lang voorbij. De verschillende eindapparaten en platforms bieden allemaal individuele voordelen, bijvoorbeeld voor comfortabel surfen op de bank of voor werk onderweg. Maar zelfs op deze mobiele platforms en andere apparaten moet je als gebruiker zeker aandacht besteden aan een goede beveiliging om beveiligingsrisico's te vermijden. Je kunt ook in dit geval vertrouwen op de Kaspersky Plus 2023 software en deze comfortabel met je licentie op verschillende apparaten betrekken en gebruiken.

Dit komt omdat de bescherming die Kaspersky Plus 2023 software biedt zich ook uitstrekt tot de andere platforms en populaire apparaten. Installeer de applicatie dus handig op je computer met macOS of download de app zonder extra kosten op je smartphones en tablets. Zo profiteer je al na korte tijd van de uitstekende bescherming en de moderne technologie voor meer veiligheid op je eindapparaten. Overigens strekt de ondersteuning zich uit tot alle gangbare platforms. Dit betekent dat je Kaspersky Plus 2023 ook kunt gebruiken op mobiele apparaten met Android of een iOS besturingssysteem. We adviseren je graag op deskundige en vriendelijke wijze als je vragen hebt over de ondersteuning van de Kaspersky Plus 2023 software op verschillende apparaten.

Bij ons kun je heel goedkoop en gemakkelijk licenties voor Kaspersky Plus 2023 kopen

In onze BestSoftware online shop kun je heel gemakkelijk en heel goedkoop licenties kopen voor de software Kaspersky Plus 2023. Met de vele voordelen die je altijd van ons kunt verwachten, hebben we al veel klanten kunnen overtuigen. Bij ons ligt de nadruk op geld besparen. Met een handige online aankoop bespaar je niet alleen geld, want wij bieden gunstige prijzen, maar ook veel tijd. Omdat we weten dat tijd een schaars goed is, zowel in de particuliere als in de professionele sector. Daarom hebben we gekozen voor een bijzonder snelle levering van de benodigde sleutels. De levering duurt slechts ongeveer 30 minuten en wordt per e-mail rechtstreeks naar je mailbox gestuurd. Voor beginners bieden we ook een bijzonder voordelig alternatief in de vorm van Kaspersky Standard 2023, terwijl we voor meer veeleisende gebruikers de versie Kaspersky Premium 2023 aanbevelen met zijn vele voordelen. Op deze manier blijven bij het bestellen vrijwel geen wensen onvervuld en kunnen we met gemak aan verschillende behoeften voldoen.

Verdere links naar "Kaspersky Plus 2023"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Plus 2023"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Plus 2023"
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
TIP!
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
NIEUW
ESET Small Business Security 2024 ESET Small Business Security 2024
vanaf € 144,90 * € 169,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken