• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac 1 Apparaat 1 jaar

€ 23,90 * € 39,90 * (40,1% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 42 keer verkocht
 • BS-11467
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac"

McAfee LiveSafe 2023 kopen - profiteer van het hoge beveiligingsniveau van de populaire software

Ook jij kunt profiteren van een zeer hoog beveiligingsniveau, dat onder andere gebaseerd is op de jarenlange ervaring van de ontwikkelaar en bestel nu goedkope licenties voor McAfee LiveSafe 2023 bij BestSoftware. De nieuwste generatie beveiligingssoftware belooft je een hoog detectiepercentage, goede prestaties op alle apparaten en een eenvoudige bediening. Zowel beginners als gevorderden maken dus een goede keuze. Bestel nu bij BestSoftware, zodat je de licentie tegen gunstige prijzen kunt bemachtigen en veel geld kunt besparen. Tegelijkertijd kun je het programma heel snel activeren. Daar zorgen we allereerst voor met de bijzonder snelle levering binnen slechts 30 minuten. Je kunt het programma al op je computer of notebook gaan gebruiken.

Meer veiligheid op je computer of notebook met McAfee LiveSafe 2023

De belangrijkste taak van de McAfee LiveSafe 2023 software is het opsporen van bedreigingen en gevaren bij het gebruik van je computer of notebook in verschillende omgevingen. Dit komt omdat de bedreigingen en risico's steeds complexer worden en vooral gericht zijn op het binnendringen van gegevens en informatie van gebruikers. Met virussen, Trojaanse paarden en het direct uitbuiten van diverse veiligheidsleemtes slaagt dit streven helaas tot op de dag van vandaag in veel te veel gevallen. Een van de redenen hiervoor is echter het niet gebruiken van beveiligingssoftware. Voorkom deze fout en bestel je licentie voor McAfee LiveSafe 2023 nu in de BestSoftware online shop.

De software McAfee LiveSafe 2023 is gebaseerd op de huidige kennis en functioneert rond de detectie van verschillende aanvallen en bedreigingen op je technologie. Natuurlijk maakt de softwareoplossing van de bekende fabrikant nog steeds gebruik van een klassieke virusscanner. Deze detecteert zonder twijfel bedreigingen of malware door ze te vergelijken met bestaande vermeldingen in databases en kan deze gevaren vervolgens op een bijzonder veilige manier van je computer verwijderen. De gevaren en risico's zijn tegenwoordig echter veel complexer. Vooral zogenaamde zero-day aanvallen, d.w.z. voorheen onbekende bedreigingen die in geen enkele database zijn opgeslagen, kunnen tot groot succes leiden. Door het gebruik van de McAfee LiveSafe 2023 software ben je echter ook tegen deze bedreigingen goed uitgerust. Profiteer van gedragsanalyse en intelligente technologie die leert en zich voortdurend ontwikkelt. Dit betekent dat ook deze risico's van complexe en nieuwe soorten aanvallen betrouwbaar kunnen worden opgespoord en direct kunnen worden verdedigd.

Bovendien kun je met het McAfee LiveSafe 2023 programma bijzonder veilig en goed beschermd in het netwerk werken. Profiteer van een multi-level firewall voor dit gebied. Deze overtuigt met een goede bescherming tegen alle gangbare gevaren en maakt een einde aan onbeveiligde verbindingen met het internet. Pogingen van criminelen om gegevens over te nemen of controle te krijgen over de hele computer maken geen kans meer dankzij de effectieve technologie van McAfee LiveSafe 2023.

Leun ook tijdens het surfen op internet achterover en profiteer van de bescherming die McAfee LiveSafe 2023 software biedt, want pishing e-mails, besmette links of gevaarlijke internetsites worden betrouwbaar gedetecteerd en geblokkeerd. Zo wordt voorkomen dat ongewenste gegevens in handen van onbevoegden komen. Voor het hoogst mogelijke veiligheidsniveau bij het dagelijks gebruik van je moderne technologie worden de bezochte websites nauwlettend in de gaten gehouden om valse webaanbiedingen op te sporen. Dit is vooral een probleem bij het doen van een betaling voor een online aankoop. Met McAfee LiveSafe 2023 is er echter geen gevaar meer, want alle potentiële bedreigingen kunnen direct worden opgespoord.

McAfee LiveSafe 2023 zal je zeker ook overtuigen met zijn andere aantrekkelijke functies

De fabrikant van de McAfee LiveSafe 2023 software doet er alles aan om een aankoop bijzonder aantrekkelijk te maken. Dienovereenkomstig mogen vele andere functies en kenmerken die extra gebruiksmogelijkheden beloven niet ontbreken. Een van de bijzonder praktische functies is de geïntegreerde wachtwoordmanager. Hiermee hoef je niet langer je verschillende wachtwoorden en toegangsgegevens te onthouden; ze worden direct opgeslagen in een virtuele kluis. Je kunt ze dan automatisch laten overdragen en invullen als je op internet surft. Daarna staat niets het inloggen meer in de weg. Bij het inloggen op een nieuwe dienst of site van je keuze suggereert de McAfee LiveSafe 2023 software zelfs bijzonder veilige constructies voor het toekennen van wachtwoorden. Deze voldoen aan hoge normen en zorgen voor de nodige bescherming in het dagelijks leven.

Bovendien kun je je computer effectief opschonen met behulp van het McAfee LiveSafe 2023 programma. Hiervoor zijn tal van krachtige tools gratis beschikbaar. Met de oplossing kun je onder andere eenvoudig bestanden van je computer verwijderen die niet meer nodig zijn en het apparaat alleen maar onnodig vertragen. Met de bestandsvernietiger verwijder je vervolgens persoonlijke informatie van de computer die niet meer nodig is. Door de bijzonder veilige verwijdering kunnen de gegevens niet meer worden teruggehaald. Je bent dus aan de veilige kant, zelfs als je het apparaat of de harde schijf verkoopt.

De McAfee LiveSafe 2023 software werkt zonder problemen onder alle huidige besturingssystemen. De ondersteuning strekt zich ook uit tot de versies Windows 10 en Windows 11. Daarnaast biedt de fabrikant aantrekkelijke oplossingen voor smartphones en tablets. De praktische apps zorgen dan ook onderweg voor de nodige beveiliging en beschermen jou en je apparaten bijzonder betrouwbaar tegen alle gangbare gevaren in het dagelijks leven. Je kunt ook de gratis proefversie van de software gebruiken om een eerste, vrijblijvende indruk te krijgen van de talrijke functies en krachtige hulpmiddelen.

Beveilig nu goedkope licenties voor McAfee LiveSafe 2023 bij BestSoftware

Beveilig je McAfee LiveSafe 2023 licentie en bespaar geld op je aankoop. Bestel je licenties bij BestSoftware en je krijgt alleen originele producten van de fabrikant en je koopt ook nog eens heel goedkoop bij ons. Laat je door ons overtuigen van ons ruime assortiment. Als je ook geïnteresseerd bent in andere licenties van de fabrikant McAfee, dan zit je ook in dit geval goed bij ons. De volgende producten zijn ook in onze winkel verkrijgbaar: McAfee Internet Security 2023 of McAfee Total Protection 2023. Als je je producten bij ons bestelt, leveren we je de productsleutel per e-mail. We hebben voor deze leveringsmethode gekozen omdat onze klanten de licenties snel en zonder problemen kunnen gebruiken. De aankomst van de goederen is op deze manier ook beveiligd. Zodra we je betaling hebben ontvangen, heb je 30 minuten later de productsleutel in je e-mailbox. We kijken uit naar je bestelling.  

 

Systeemvereisten:

Besturingssysteem

 • Windows 11
 • Windows 10 (Windows 10 in S-modus wordt niet ondersteund)
 • Windows 8.1 - volledig gepatcht (32 en 64 bit)
 • Build 4.10.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
 • Build 4.9.0.2: macOS 10.12 - 10.14 

Smartphones en tablets

 • Android 7 of hoger
 • Apple iOS 13 of hoger

Ondersteunde e-mailprogramma's voor anti-spam

 • POP3 - Outlook, Thunderbird
 • MAPI (Microsoft Exchange Server) -  Outlook
 • Webmail - Elk webmailaccount met IMAP/POP3-toegang. (De anti-spam tool controleert de e-mails die je via een browser ontvangt)

Vereist voor de anti-spam werkbalk

 • Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016, 2019
 • Thunderbird 38.0 of hoger

Ondersteunde browsers

 • Internet Explorer 11.0
 • Firefox
 • Google Chrome
 • Microsoft Edge (op Chromium gebaseerd)

Hardware

 • 2 GB RAM
 • 500 MB vrije ruimte op de harde schijf
 • 1 GHz processor
Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac"
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Laatst bekeken