• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee Internet Security 2022 | Multi Device 1 Apparaat 1 jaar

€ 5,90 * € 17,90 * (67,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 60 keer verkocht
  • BS-11465
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee Internet Security 2022 | Multi Device"

Koop McAfee Internet Security 2022 nu online voor minder geld

Koop nu de nieuwste versie van McAfee Internet Security 2022 en vertrouw op uitgebreide bescherming tegen alle veel voorkomende bedreigingen die voorkomen bij het gebruik van moderne technologie. Of het nu malware is of de talrijke pishing pogingen via mail, dankzij McAfee en moderne technieken sta je altijd aan de veilige kant. Bij BestSoftware profiteer je van de directe koopmogelijkheid vanuit huis, we overtuigen je met gunstige voorwaarden en een snelle levering van de licentie binnen 30 minuten.

Meer veiligheid dankzij online en offline technologieën in het dagelijks leven

Onder slechte omstandigheden is een kort bezoek aan een geïnfecteerde website voldoende om malware op je eigen computer te installeren. Daarom is het belangrijk om de thuiscomputer of de op het werk gebruikte notebook aanzienlijk beter te beveiligen met de juiste software. Het programma McAfee Internet Security 2022 is in dit geval een heel goede keuze en is in de huidige generatie gratis voor je beschikbaar. Met behulp van de juiste vergunning beschermt het programma je effectief.

Voor basisbescherming tegen alle risico's in het dagelijks leven vertrouwt de fabrikant McAfee op een combinatie van online en offline technologieën. Vertrouw dus niet alleen op de klassieke databanken op je computer, maar ook op uitgebreide ondersteuning uit de cloud. Vooral bij actuele en nieuwe bedreigingen profiteer je van directe detectie en eliminatie van de gevaren op je computer. Je hoeft je geen zorgen te maken over persoonlijke gegevens, want de McAfee Internet Security 2022 software reageert onmiddellijk en verbant de bedreigingen naar quarantaine.

Natuurlijk sta je ook aan de veilige kant als je over het Internet surft met het McAfee Internet Security 2022 programma. Temidden van de vele pagina's en aanbiedingen zijn er ook veel dubieuze winkels en pagina's, die in het ergste geval een echt gevaar kunnen worden. Daarom voorkomt de software van McAfee dat je schadelijke links oproept, geïnfecteerde Internet pagina's opent of gevaarlijke bestanden van het Internet downloadt. Je krijgt directe feedback en een duidelijke waarschuwing, die je effectief beschermt. McAfee Internet Security 2022 blokkeert ook duidelijk riskante aanbiedingen onmiddellijk.

Password manager en optimalisatie - gebruik veel mogelijkheden

Wanneer je McAfee Internet Security 2022 gebruikt, kun je echter niet alleen vertrouwen op de basisbescherming tegen alle gevaren, maar ook heel gemakkelijk gebruik maken van andere functies. Er is bijvoorbeeld een wachtwoordbeheerder inbegrepen, waardoor je veel gemakkelijker persoonlijke informatie kunt beheren. Met deze functie hoef je je geen zorgen meer te maken over het onthouden van de verschillende wachtwoorden voor de afzonderlijke diensten. Want ook vandaag kiezen veel gebruikers steeds weer dezelfde of erg onveilige wachtwoorden, waardoor ze veel gemakkelijker te onthouden zijn. Je kunt dit risico effectief vermijden met behulp van de McAfee Internet Security 2022 software door je wachtwoorden en gevoelige gegevens in een virtuele kluis op te slaan. Indien gewenst genereert het deel van het programmapakket ook absoluut veilige wachtwoorden en is een autofill functie inbegrepen. Wanneer je overeenkomstige diensten op het Internet oproept, voert het programma automatisch je gegevens in en je bespaart je het vervelende typewerk. Als je tegelijkertijd een optioneel McAfee account gebruikt, heb je vanaf alle verschillende apparaten direct toegang tot de opgeslagen informatie.

Met McAfee Internet Security 2022 kun je ook de prestaties van je computer aanzienlijk verhogen, zodat je effectief en zonder onderbrekingen kunt werken. Het programma zoekt onder andere met één klik naar bestanden die niet meer nodig zijn. Deze kunnen dan geheel automatisch gewist worden, zodat er dan weer meer ruimte beschikbaar is. Tegelijk profiteert natuurlijk ook de prestatie aanzienlijk van deze stap. Met dit onderdeel van McAfee Internet Security 2022 kun je ook het automatisch afspelen van video's bij het surfen op Internet blokkeren om het gebruik te versnellen en bandbreedte te besparen.

Als je gegevens effectief en absoluut veilig wilt vernietigen, is McAfee Internet Security 2022 een heel goede keuze. De "McAfee Shredder" functie is inbegrepen af werkt. Dit helpt je om documenten, afbeeldingen en andere gevoelige bestanden volledig te wissen, zodat ze niet meer hersteld kunnen worden. Dit is vooral praktisch als je harde schijven verwisselt of je technologie verkoopt. Het gebruik van de versnipperaar is heel eenvoudig, met een paar klikken kun je de gewenste bestanden selecteren en ze geheel automatisch laten verwijderen.

Er ontstaan veel gevaren bij het gebruik van een thuisnetwerk. Slechte configuratie of zelfs gebrek aan technieken geven misdadigers de gelegenheid om via de gaten malware te infiltreren of de controle over de thuiscomputer over te nemen. De functie "Security for your network" is daarom een integraal onderdeel van McAfee Internet Security 2022 en maakt het gebruik van de technologie nog veiliger. De functie optimaliseert bijvoorbeeld je firewall en blokkeert dat hackers toegang krijgen tot je netwerk. Om dit te doen scant McAfee Internet Security 2022 alle activiteit en detecteert anomalieën in real time. Dankzij een snel antwoord sta je als gebruiker aan de veilige kant.

Naast de talrijke mogelijkheden en praktische functies overtuigt McAfee Internet Security 2022 ook met een persoonlijke en competente service. In dit geval verwijst de fabrikant naar zijn eigen beveiligingsexperts en de praktische online ondersteuning, die voor alle zorgen beschikbaar is. Voor alle technische vragen heb je een persoonlijke contactpersoon aan je zijde die je snel zal helpen. Maar je kunt bij BestSoftware ook goede service verwachten, want we hechten veel waarde aan uitgebreide ondersteuning voor onze klanten. Bel ons, bijvoorbeeld, als je problemen hebt met de activering en we helpen je direct. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om een e-mail te schrijven. Je kunt ook direct feedback krijgen via onze live chat, die altijd voor je beschikbaar is.

McAfee Internet Security 2022 is handig te gebruiken op je apparaten

De fabrikant McAfee hecht veel belang aan uitgebreide mogelijkheden voor gebruik op verschillende apparaten in zijn software. Dienovereenkomstig installeer je niet alleen McAfee Internet Security 2022 op je thuis-bureaublad PC met Windows besturingssysteem, maar kun je ook veel andere technologieën gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld zonder extra kosten de extra apps die je ter beschikking worden gesteld via de Google Play Store of de Apple App Store. Bijgevolg staat niets het gebruik ervan via smartphone of tablet in de weg. Hetzelfde geldt voor een computer met macOS, ook hier profiteer je van maximale beveiliging door de ondersteunde software van McAfee Internet Security 2022. Natuurlijk profiteer je bij gebruik van Windows computers van de uitgebreide compatibiliteit met het huidige Windows 10 of Windows 11besturingssysteem.

We kijken uit naar je bezoek en zullen je graag helpen

We verheugen ons op je bezoek en je aankoop hier bij BestSoftware en zullen je naar beste vermogen ondersteunen. Zo bieden we bijvoorbeeld een breed en aantrekkelijk assortiment producten aan. Dit gaat duidelijk verder dan de software McAfee Internet Security 2022 en overtuigt bijvoorbeeld met McAfee Total Protection 2022. Deze uitgebreide software oplossing overtuigt met vele mogelijkheden en is geschikt voor effectieve bescherming. Hetzelfde geldt voor McAfee LiveSafe 2022, het praktische abonnement met een looptijd van een jaar, of McAfee Antivirus 2022 voor de voordelige instap in dit segment. Koop de licentie en gebruik de praktische software op alle verschillende toestellen, er is geen limiet vergeleken met de andere oplossingen. Meerdere computers, smartphones of tablets, met McAfee LiveSafe 2022 ben je uitgebreid beschermd. Natuurlijk overtuigen we je met aantrekkelijke voorwaarden, zodat je geld bespaart met de eenvoudige aankoop van je software van thuis uit. Kijk nu rond, profiteer van de aantrekkelijke voordelen en laat je door ons overtuigen.

Systeemeisen - McAfee Internet Security 2022
Windows  Windows 10 | Windows 11 | Windows 8.1
MacOS

Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14

Android Android 7 of hoger
iOS Apple iOS 13 of hoger
Processor 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)
Geheugen 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 1.3 GB gratis
Ondersteunde browsers  Google Chrome | Microsoft Edge | Firefox
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "McAfee Internet Security 2022 | Multi Device"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee Internet Security 2022 | Multi Device"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee Internet Security 2022 | Multi Device"
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 59,90 * € 99,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken