• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kaspersky Internet Security 2023 | PC | MAC | Android 1 Apparaat 1 jaar

€ 16,90 * € 28,90 * (41,52% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1828 keer verkocht
  • BS-11290
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • DE - AT - CH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Internet Security 2023 | PC | MAC | Android"

Reken op de bewezen bescherming van Kaspersky Internet Security 2023 op je apparaten

De Kaspersky Internet Security 2023 software is voor jou beschikbaar en je kunt je licentie nu gemakkelijk bij ons kopen. De software beschermt jou en je eindapparaten tegen alle gangbare gevaren en risico's bij het surfen op internet of het werken op de computer. Met talrijke innovaties en verbeteringen op de juiste plaatsen is de bescherming voor jou als eindgebruiker nog beter, terwijl je profiteert van vele functies en eigenschappen in een aantrekkelijk totaalpakket. Mis de aantrekkelijke voordelen van Kaspersky Internet Security 2023 software nu niet en bestel je licentie voor het populaire programma gemakkelijk hier bij ons in de BestSoftware online shop.

Met de nieuwste technologie biedt Kaspersky Internet Security 2023 uitstekende bescherming

De gevaren zijn tegenwoordig zo divers en zo complex als nooit tevoren. In de regel gaat het daarbij om de persoonlijke gegevens van de gebruikers, want criminelen kunnen al veel geld verdienen met een klassiek e-mailadres of met een geverifieerd telefoonnummer. Daarom zijn de criminelen erop gebrand de persoonlijke gegevens vast te leggen en te verzamelen. Met malware, Trojaanse paarden of complexe exploits en ook zero-day aanvallen zijn er veel gevaren en mogelijkheden die een beveiligingsrisico voor je gegevens of informatie kunnen worden.

Maar met het gebruik van Kaspersky Internet Security 2023 software kun je toch gemakkelijk en ontspannen internetten of werken met moderne technologie. Je profiteert van effectieve bescherming en moderne technologie die vrijwel niets te wensen overlaat. Als consument ben je bijvoorbeeld welkom bij de krachtige virusscanner, een van de centrale hulpmiddelen van de populaire software. Hiermee is je apparaat altijd effectief beschermd, worden nieuwe bestanden of downloads voortdurend gescand en vergeleken met de grote databases. Zo wordt potentieel gevaarlijke software snel gevonden op de verschillende eindapparaten. Heel belangrijk: De databases worden natuurlijk altijd bijgewerkt door de Kaspersky Internet Security 2023 software en overtuigen met een groot aantal opties om jou als gebruiker een goede bescherming in het dagelijks leven te garanderen.

Een goede bescherming tegen complexe gevaren en risico's is echter ook heel belangrijk. Profiteer bijvoorbeeld van de krachtige cloud- en gedragsanalyse door te kiezen voor een licentie van de Kaspersky Internet Security 2023 software. Zo kun je zelfs complexe bedreigingen gemakkelijk uitschakelen. Want met zogenaamde exploits of ook wel zero-day aanvallen gaan criminelen op jacht naar je gegevens en willen die buitmaken. Helaas kunnen deze aanvallen niet gedetecteerd worden door de klassieke virusscanner, en daarom kiest de Kaspersky Internet Security 2023 software ook voor andere benaderingen. Toch kan de malware door zijn gedrag snel en gemakkelijk worden opgespoord en ben je altijd aan de veilige kant als je met moderne technologie werkt.

Daarnaast biedt de Kaspersky Internet Security 2023 software je een praktische firewall, want in veel gevallen proberen criminelen ook via netwerkverbindingen toegang te krijgen tot je gegevens of gevoelige informatie. Maar met de firewall worden de overeenkomstige pogingen snel en direct opgemerkt, zodat ze geblokkeerd kunnen worden. De firewall dicht beveiligingsgaten in de netwerkverbindingen en inspireert zo met een bijzonder hoog beveiligingsniveau van je computer.

Natuurlijk kun je profiteren van andere functies met Kaspersky Internet Security 2023

Met de Kaspersky Internet Security 2023 software beveilig je een bijzonder krachtig programma dat beveiliging kan bieden op al je apparaten. Maar om de aanschaf van een licentie voor jou als consument nog aantrekkelijker te maken, voorziet de fabrikant het programma van vele extra mogelijkheden en functies waarvan je bij een bestelling kunt profiteren.

De Kaspersky Internet Security 2023 software biedt je bijvoorbeeld extra bescherming tegen onbevoegde toegang tot je webcam. Veel criminelen kunnen met relatief weinig moeite de ingebouwde hardware in notebooks of andere eindapparaten gebruiken en ongemerkt foto's of video's van je maken. Onder bepaalde omstandigheden worden deze gebruikt voor chantage of andere listen. Dankzij het gebruik van Kaspersky Internet Security 2023 software wordt ongeoorloofde toegang tot de hardware echter effectief voorkomen. Bovendien kun je met Kaspersky Internet Security 2023 software op een bijzonder veilige en goed beveiligde manier betalingen doen op internet. Of het nu gaat om eenvoudig online bankieren, handig winkelen in de browser of het gebruik van een van de vele betalingsproviders, risico's liggen altijd op de loer. Hier zijn de criminelen vooral uit op de toegangsgegevens, dus in het ergste geval dreigt financiële schade. De Kaspersky Internet Security 2023 software beschermt je tegen deze risico's door dergelijke pogingen ook direct te herkennen en onmiddellijk te blokkeren. Dit betekent dat je altijd veilig en ontspannen kunt internetten en betalingen kunt doen.

Bijzonder veilig surfen met effectieve bescherming en versleutelde transmissie

Met de software kun je effectief en goed beschermd surfen, zelfs in openbare en onbeveiligde netwerken. De Kaspersky Internet Security 2023 licentie bevat altijd de mogelijkheid om een eenvoudige verbinding via een VPN tot stand te brengen. In dit geval wordt de overdracht van informatie uitsluitend versleuteld en geanonimiseerd. Dit betekent dat criminelen geen toegang meer hebben tot de bijbehorende gegevens. Met maximaal 300 megabyte gegevensvolume per dag en per apparaat is het VPN bij uitstek geschikt voor gebruik met gevoelige diensten die speciale bescherming nodig hebben.

Overigens is de Kaspersky Internet Security 2023 software geschikt voor gebruik en bescherming op veel verschillende platforms en eindapparaten. Gebruik daarom je bij ons voordelig aangeschafte licentie niet alleen op huidige computers met Windows 10 of Windows 11, maar reken ook op de goede bescherming op mobiele apparaten en computers met macOS. Zo kun je ontspannen en altijd veilig profiteren van de vele voordelen van de moderne technologie.

Gebruik gewoon onze aantrekkelijke voordelen om je licenties te bestellen

Profiteer van onze aantrekkelijke voordelen en bestel hier de software Kaspersky Internet Security 2023 tegen een zeer lage prijs. Bij BestSoftware bespaar je geld bij elke aankoop, tegelijkertijd overtuigen we onze klanten met de beste service. Zo ondersteunen we je bij vragen of problemen met de activering door je een live chat, een contactmogelijkheid via e-mail en een praktische hotline te bieden, zelfs een praktisch onderhoud op afstand is eenvoudig mogelijk. Aarzel dus niet bij problemen en bestel je sleutel voor Kaspersky Internet Security 2023 nu bij ons in de BestSoftware online shop. Daarnaast inspireren we je met andere producten, zo kun je bijvoorbeeld ook Kaspersky Total Security 2023 of andere beveiligingssoftware van bekende fabrikanten en merken bestellen.


Info:
De termijn gaat in op de dag van levering. We raden je daarom aan om pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

Systeemvereisten - Kaspersky Internetbeveiliging 2023
Processor 1 GHz of hoger (ARM is niet compatibel)
Besturingssystemen    Windows 7 | 8 | 8.1 | 10 | 11 | // macOS X 10.12 of hoger // Android 5.0 of hoger
Werkgeheugen 1 GB (32 Bit) of 2 GB (64 Bit)
Ruimte op de harde schijf 1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Andere Internetverbinding vereist voor productactivering, updates en toegang tot sommige functies.
(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)

Verdere links naar "Kaspersky Internet Security 2023 | PC | MAC | Android"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Internet Security 2023 | PC | MAC | Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Internet Security 2023 | PC | MAC | Android"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Microsoft Excel 2016 Windows Microsoft Excel 2016 Windows
€ 19,90 * € 64,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
TIP!
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken