• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac 1 Apparaat 1 jaar

€ 14,90 * € 34,90 * (57,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 29 keer verkocht
  • BS-11281
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac"

Je kunt AVG Ultimate 2023 bij ons vinden - wij zorgen voor zeer gunstige prijzen

De AVG Ultimate 2023 software is een krachtig en aantrekkelijk totaalpakket. Zelfs bij de nieuwste versie uit 2023 staan de beveiliging van je gegevens en de bescherming van de eindapparaten die je gebruikt absoluut centraal. We leveren je vandaag al de licenties en stellen je in staat om de populaire licenties tegen de gebruikelijke lage prijs te kopen. Deze zijn uitstekend geschikt als upgrade, maar ook als geheel nieuwe installatie voor je computer. Surf, werk of speel niet zonder bescherming en koop nu het aantrekkelijke complete pakket voor AVG Ultimate 2023, dat perfect geschikt is voor de bijzonder hoge eisen van gebruikers.

Het aantrekkelijke totaalpakket zorgt voor de bescherming van je verschillende eindapparaten

De AVG Ultimate 2023 software geeft alles voor een goede bescherming in het dagelijks leven. Want ook als je gewoon op internet surft of een spelletje speelt, lopen je apparaten en persoonlijke gegevens evenzeer gevaar. Virussen, Trojaanse paarden of malware kunnen in principe elke gebruiker treffen die verbonden is met een netwerk en gebruik maakt van moderne technologie. Maar dankzij de vele functies en krachtige hulpmiddelen van de AVG Ultimate 2023 software ben je goed beschermd en kun je je computer of notebook zonder zorgen gebruiken.

Natuurlijk staat ook de virusscanner centraal bij de functies in de AVG Ultimate 2023 software, die zijn mogelijkheden ontvouwt samen met de enorme databanken. Met de scanner onderzoekt het programma de bestanden op je computer nauwkeurig en voert een vergelijking uit met reeds bekende bedreigingen. In veel gevallen worden op deze manier al gevaarlijke bestanden of informatie op je computer gevonden. In dit geval slaat de software alarm en verplaatst de gedetecteerde potentiële bedreiging naar een speciaal en veilig quarantainegebied. In dit veilige gebied kunnen de bestanden geen schade meer aanrichten en een effectieve bescherming mogelijk maken om verdere infecties te voorkomen.

Maar de klassieke virusscanner is in deze tijd helaas nog lang niet voldoende om de vele gevaren en de grote risico's met passende maatregelen tegen te gaan. Een geïntegreerde en krachtige firewall is ook erg belangrijk. Dit zit ook in de AVG Ultimate 2023 software en is ook een belangrijke waarborg voor je bestaande netwerkverbindingen. Verbindingen via de kabel of zelfs draadloos zijn tegenwoordig de standaard geworden, maar zijn tegelijkertijd in veel gevallen onvoldoende beveiligd. Criminelen weten dit ook en proberen daarom via het netwerk toegang te krijgen tot je gegevens of de controle over de PC over te nemen. De firewall herkent het gevaarlijke gedrag onmiddellijk en neemt maatregelen om verdere problemen effectief te voorkomen.

Bovendien ben je door het gebruik van de AVG Ultimate 2023 software ook zeer goed beschermd tegen zogenaamde zero-day aanvallen of exploits. De voorheen nieuwe en onbekende aanvallen op je technologie worden door gedragsbewaking betrouwbaar gedetecteerd en ook snel voorkomen. Daartoe vindt in veel gevallen een upload naar de cloud plaats om een vergelijking met eerdere bedreigingen uit te voeren en de digitale handtekening onder de loep te nemen. Zo kunnen conclusies worden getrokken over de vraag of het een reële bedreiging is. Als dit het geval is, zal de AVG Ultimate 2023 software natuurlijk direct weer reageren en ervoor zorgen dat je technologie goed beschermd is.

Versnellen, surfen en veilig surfen - het totaalpakket van AVG Ultimate 2023 is overtuigend

De mogelijkheden zijn echter nog lang niet uitgeput met de antivirussoftware en de firewall, want de fabrikant levert met AVG Ultimate 2023 nog vele andere hulpmiddelen. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld gemakkelijk toegang krijgen tot AVG TuneUp om op terug te vallen. Dit is een tuningprogramma waarmee je de prestaties van je computer aanzienlijk kunt verhogen. In de loop der jaren verzamelen zich op je computer talloze gegevens en programma-restanten die niet meer nodig zijn. Dit maakt de harde schijven en de apparaten echter aanzienlijk trager en de gebruikelijke prestaties kunnen niet meer geleverd worden. Gebruik het praktische en krachtige hulpmiddel om onmiddellijk bestanden te vinden die niet meer nodig zijn en ze met een paar klikken te verwijderen. Zo profiteer je niet alleen van meer opslagruimte, maar ook van betere prestaties.

Als je onderweg veilig wilt surfen, maak je met de software AVG Ultimate 2023 beslist een heel goede keuze. De AVG Secure VPN is een integraal onderdeel van de software en helpt je om veel voorkomende beveiligingslekken en risico's bij het surfen op internet te vermijden. Maak gewoon verbinding met de VPN en profiteer van een versleutelde overdracht van alle gegevens. Vertrouw ook op AVG AntiTrack, de functie past perfect bij de VPN-dienst. Deze handige functie van de AVG Ultimate 2023 software voorkomt effectief dat bedrijven op het internet je online gedrag volgen en gegevens over je gebruik verzamelen.

Bescherm eenvoudig je andere apparaten met de populaire software in je dagelijks leven

Je mist zeker niet de voordelen van het gebruik van een smartphone of tablet-pc. Met beide apparaten kun je comfortabel en gemakkelijk internetten, winkelen vanuit huis of communiceren met vrienden of collega's terwijl je onderweg bent. Maar zelfs op deze verschillende platforms en eindapparaten moet je de beveiliging geenszins veronachtzamen. Ook hier zijn er veel beveiligingsrisico's die een bedreiging kunnen vormen voor je gegevens of zelfs je geld. Want als je online bankieren of betaaldienstverleners gebruikt zonder voldoende bescherming op je smartphone, kunnen criminelen de gegevens bemachtigen.

Profiteer van effectieve bescherming op alle verschillende platforms als je een multi-licentie koopt voor de AVG Ultimate 2023 software. Installeer de beveiligingssoftware niet alleen op je computer met Windows 10 of Windows 11, maar ook op je smartphone of tablet. De twee populairste platforms, Android en iOS, worden ondersteund, en je kunt de bijbehorende app gemakkelijk downloaden uit de betreffende winkel. Er is ook een geschikte versie voor macOS, zodat je de AVG Ultimate 2023 software desgewenst ook zonder problemen op een Apple computer kunt gebruiken.

Lage prijzen voor bewezen software - koop nu licenties voor AVG Ultimate 2023

Ben je op zoek naar een runtime licentie op het gebied van beveiliging? Dan raden we je aan de software AVG Ultimate 2023 te pakken te krijgen. Je kunt ook profiteren van aantrekkelijke bestelvoordelen en je bestelling gemakkelijk en comfortabel vanuit het comfort van je huis plaatsen. Het totaalpakket is beslist overtuigend en je bespaart ook nog eens geld als je in onze BestSoftware online shop bestelt. Op verzoek bieden we je ook andere vergunningen uit verschillende gebieden aan. Heb je het nieuwste besturingssysteem nodig of wil je het vorige systeem vervangen? Ook in dit geval ben je aan het juiste adres. We leveren de bestelling na maximaal 30 minuten per e-mail bij je af. De productsleutel die je van ons ontvangt dient om het gekochte product te activeren. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat onze deskundige en vriendelijke klantenservice tot je beschikking. We willen je verzoek graag snel en naar volle tevredenheid ophelderen en daarom kun je ons telefonisch, per e-mail of, als je dat wilt, ook via live chat bereiken. We zien uit naar je bestelling.

 

Systeemvereisten - AVG Ultimate 2023
Mac macOS 10.12x (Sierra) of hoger met 500 MB ruimte op de harde schijf.
Windows

Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP2) (32 of 64-bit)

2 GB vrije ruimte op de harde schijf

RAM Ten minste 1 GB RAM aanbevolen
Android  Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger.
iOS Apple iOS 13.0 of hoger.
(Neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)

 

Belangrijk! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, tablet en mobiele apparaten

Verdere links naar "AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac"
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Eset Home Security Ultimate Eset Home Security Ultimate
vanaf € 79,90 * € 129,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken