• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kaspersky Internet Security 2022 | PC | MAC | Android 1 Apparaat 1 jaar

€ 14,90 * € 28,90 * (48,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1803 keer verkocht
  • BS-11099
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • DE - AT - CH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Internet Security 2022 | PC | MAC | Android"

Koop goedkoop en veilig - Kaspersky Internet Security 2022

Surf veilig op het Internet en vertrouw op uitgebreide bescherming door up-to-date software door Kaspersky Internet Security 2022 te kiezen. De Russische fabrikant is een van de bekendste leveranciers van beveiligingssoftware en is ook in Duitsland erg populair. Natuurlijk zal ook de huidige versie van de populaire 2022 software je overtuigen met zijn uitgebreide mogelijkheden en zeer hoge standaard voor veilig gebruik. Profiteer dus van deze voordelen door te kiezen voor een eenvoudige aanschaf van het Kaspersky Internet Security 2022 programma bij BestSoftware.

Efficiënte antivirus bescherming voor je dagelijkse leven

Of je nu een professional bent of thuis achter je bureau zit, de Kaspersky Internet Security 2022 software biedt uitgebreide bescherming wanneer je je apparaten gebruikt. De bedreigingen die gepaard gaan met het gebruik van moderne technologie zijn tegenwoordig veelzijdiger en omvattender dan ooit tevoren. Een bijbehorende software voor meer veiligheid hoort daarom eigenlijk op elke computer thuis om de gevaren te vermijden. Al vele jaren is Kaspersky een van de bekendste en populairste fabrikanten van dergelijke software Kaspersky Internet Security 2022 is de nieuwste versie van deze software en is gratis beschikbaar voor veilig gebruik.

De kern van het veilige gebruik van je toestel is de real-time virusbescherming. Dit helpt om uitgebreide bescherming te bieden tegen veel voorkomende bedreigingen. Je kunt rekenen op bescherming tegen malware, ransomware en spyware. Zelfs complexe, bestandsloze aanvallen zijn geen probleem voor de overeenkomstige beveiliging op je computer. In al deze gevallen zorgt de software voor een goede bescherming, slaat alarm en neemt direct de juiste maatregelen om het risico te vermijden. Natuurlijk is ook geavanceerde scanning en antivirus bescherming een must wanneer je vertrouwt op Kaspersky Internet Security 2022. Vertrouw op een uitgebreide scan van je harde schijven en bestanden op je thuiscomputer. De software zoekt hier bijzonder grondig en vindt zeer betrouwbaar gevaren. De anti-virus bescherming wordt ook actief in de app instellingen en toont je eventuele zwakke punten die hier gevonden worden.

Tenslotte kun je ook vertrouwen op Kaspersky Internet Security 2022 voor bescherming tegen pishing en een veilige browser. De pishing bescherming beschermt je tegen een groot en vaak voorkomend gevaar in het dagelijkse leven. Dit komt omdat criminelen steeds vaker proberen je persoonlijke gegevens te bemachtigen met valse websites of e-mails. In dit geval waarschuwt de nieuwste software van Kaspersky je. Als je zo'n bericht ontvangt of een overeenkomstige link probeert op te roepen, waarschuwtKaspersky Internet Security 2022 je en blokkeert deze poging. Je gegevens zijn dus altijd absoluut veilig. De veilige browser is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat je veilig en zonder gevaar je dagelijks leven kunt voortzetten. De installatie van de browser verloopt geheel automatisch, zodat je hem daarna direct kunt gebruiken. Natuurlijk biedt deze browser alle gebruikelijke mogelijkheden voor normaal gebruik van het Internet, terwijl hij je tegelijk efficiënt beschermt. Gevaarlijke sites op het Internet of browser extensies die achter je gegevens aanzitten, zijn met deze handige functie niet meer te bereiken. De browser inKaspersky Internet Security 2022 blokkeert ook schadelijke links in downloads direct voor je.

Met Kaspersky Internet Security 2022 zit je aan de veilige kant

Met Kaspersky Internet Security 2022 belooft de Russische fabrikant je als gebruiker uitgebreide premium bescherming en dus efficiënte bescherming tegen alle veel voorkomende bedreigingen die van groot belang zijn bij het gebruik van moderne technologie. Je profiteert van verschillende hulpmiddelen die gecombineerd in een praktisch totaalpakket worden aangeboden.

Als je vaak aankopen doet op Internet en gebruik maakt van de eenvoudige mogelijkheden voor directe betaling vanuit huis, is de Kaspersky Internet Security 2022 software ook een heel goede keuze voor jou. Dit komt omdat het met geïntegreerde betalingsbescherming komt. Dit zorgt voor extra versleuteling van alle online transacties of de overdracht van credit card informatie voor nog meer veiligheid en voorkomt misbruik of diefstal van je informatie. Tenslotte kun je bij de speciale functies van de Kaspersky Internet Security 2022 software ook rekenen op webcambeveiliging. Berichten over gehackte en dus op afstand overgenomen webcams zijn allesbehalve zeldzaam. Deze functie van Kaspersky bestrijdt dit probleem en voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot je webcam.

Gemakkelijk te gebruiken en goede prestaties met de juiste software

De software Kaspersky Internet Security 2022 biedt zeer goede en efficiënte bescherming tegen alle bedreigingen in het dagelijks leven, maar is tegelijk heel gemakkelijk te gebruiken met al zijn mogelijkheden. Bijgevolg is het programma een zeer goede keuze voor particuliere en onervaren gebruikers. Je kunt meteen na de installatie aan de slag en hoeft zelfs geen verdere instellingen te doen als dat nodig is. Je kunt erop vertrouwen dat de Kaspersky Internet Security 2022 software betrouwbaar op de achtergrond werkt en regelmatig wordt bijgewerkt. Dit wordt onder meer gegarandeerd door dagelijkse bijwerkingen van de gegevensbestanden en een regelmatige controle of er nieuwe informatie beschikbaar is. Natuurlijk besteedt de fabrikant aandacht aan het optimaliseren van de prestaties. De tijden dat antivirussoftware het hele systeem vertraagde zijn eindelijk voorbij met onder andere Kaspersky Internet Security 2022. Tegelijk kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning voor meerdere platforms. Je kunt de talrijke oplossingen dus niet alleen op de klassieke Windows PC gebruiken, maar ze ook op macOS installeren of je mobiele toestel veilig gebruiken. Kaspersky Internet Security 2022 ondersteunt ook smartphones of tablets met een Android besturingssysteem.

Je vindt Kaspersky Software in onze BestSoftware-Shop

In onze online winkel bij BestSoftware vind je optimale mogelijkheden voor het kopen van je programma's voor beveiliging bij het gebruik van je computer. Profiteer van een ruime keuze, want je kunt niet alleen Kaspersky Internet Security 2022 kopen. Zijn voorgangers en andere oplossingen zijn ook vrij verkrijgbaar. Pak bijvoorbeeld Kaspersky Total Security 2022 als je nog meer functies in het dagelijks leven wilt gebruiken. Kaspersky Anti-Virus 2022 is ook een heel goede keuze voor je klassieke behoeften en maakt indruk met zijn zeer hoge betrouwbaarheid. De bescherming laat dus vrijwel niets te wensen over. Kaspersky Internet Security 2022, Kaspersky Total Security of zelfs de voorganger voor een lage prijs, je profiteert van aantrekkelijke voorwaarden voor alle licenties. Als je bij BestSoftware koopt, ontvang je de originele sleutel voor snel gebruik direct per e-mail. De levertijd is slechts ongeveer 30 minuten na de eenvoudige bestelling. Als je vragen of problemen hebt met de activering, helpen we je graag, bijvoorbeeld aan de telefoon of ook per e-mail. Als alternatief bieden we je ook een gratis, praktische live chat. 

Info:
De termijn gaat in op de dag van levering. We raden je daarom aan pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

Systeemeisen - Kaspersky Internet Secrurity 2022
Processor 1 GHz of hoger (ARM is niet compatibel)
Besturingssystemen    Windows 7 | 8 | 8.1 | 10 | 11 | // macOS X 10.12 of hoger // Android 5.0 of hoger
Werkgeheugen 1 GB (32 Bit) of 2 GB (64 Bit)
Harde schijf ruimte 1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Andere Internetverbinding vereist voor productactivering, updates en toegang tot sommige functies.
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

Verdere links naar "Kaspersky Internet Security 2022 | PC | MAC | Android"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Internet Security 2022 | PC | MAC | Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Internet Security 2022 | PC | MAC | Android"
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 Essentials
€ 39,99 * € 124,03 *
Windows Server 2016 Essentials Windows Server 2016 Essentials
€ 68,90 * € 124,03 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 509,90 * € 679,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken