• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Kaspersky Anti-Virus 2022

Kaspersky Anti-Virus 2022 1 Apparaat 2 jaar

€ 19,90 * € 29,90 * (33,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 159 keer verkocht
  • BS-11101.1
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • DE - AT - CH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Anti-Virus 2022"

Kaspersky Anti-Virus 2022 kun je bij ons kopen

Vermijd risico's bij het gebruik van moderne technologie en vertrouw ook op moderne antivirus software. Het Kaspersky Anti-Virus 2022 programma van de bekende en populaire Russische fabrikant is een goede keuze voor jou als gebruiker. De bijbehorende software-oplossingen worden veel gebruikt in de particuliere en professionele segmenten. Voor het komende jaar 2022 stelt de Russische aanbieder weer een nieuwe versie beschikbaar, die kan overtuigen met nieuwe mogelijkheden en verbeterde beveiliging. Het programma Kaspersky Anti-Virus 2022 is als voordelige licentie direct bij ons in de BestSoftware online winkel verkrijgbaar tegen een bijzonder lage prijs. Bestel nu en overtuig jezelf van onze mogelijkheden.

Vertrouw op basisbescherming in het dagelijks leven

Kaspersky Anti-Virus 2022 is de basisbescherming voor normaal dagelijks gebruik en overtuigt met praktische functies en een goed algoritme. Al vele jaren worden Kaspersky's varianten door gebruikers gewaardeerd en de software komt er in vergelijkingen en testrapporten altijd bijzonder goed vanaf. Met een zeer goed detectiepercentage, zelfs voor nieuwe bedreigingen, kan Kaspersky 's aanbod zich in veel gevallen duidelijk onderscheiden van de concurrentie op de markt. Natuurlijk geldt dit ook voor de huidige versie van Kaspersky Anti-Virus 2022.

Kaspersky Anti-Virus 2022 richt zich op basisbescherming tegen veel voorkomende bedreigingen in het dagelijks leven. De software is een zeer goede keuze voor klassiek gebruik op het thuis-bureaublad en werkt uitstekend onder het populaire Windows besturingssysteem. Na een eenvoudige en korte installatie en activering met behulp van de snel geleverde licentie van BestSoftware, begint de efficiënte bescherming al. Natuurlijk werkt het programma permanent op de achtergrond en volgt alle activiteiten om gevaren te voorkomen en direct in te grijpen als zich problemen voordoen.

De software van Kaspersky detecteert veel voorkomende bedreigingen in het dagelijks leven. Profiteer bijvoorbeeld van directe blokkering van virussen en malware in real time. Hiervoor werkt Kaspersky Anti-Virus 2022 met bijgewerkte databases die voortdurend worden bijgehouden. Dankzij de permanente en voortdurende bewaking van het programma slaat het alarm en helpt het om risico's en gevaren te vermijden. Maar het Kaspersky Anti-Virus 2022 programma biedt ook de juiste mogelijkheden tegen andere gevaren in het dagelijks leven. Zo kun je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat hackers je PC niet op afstand kunnen overnemen. Dus zelfs dit gevaar is geen probleem meer voor je als je de aantrekkelijke en bijgewerkte antivirus software van de Russische fabrikant gebruikt.

Met een zeer goed detectiepercentage en de reeds genoemde gegevensbestanden is Kaspersky's software de optimale manier om je thuiscomputer veilig te houden. Zo detecteert Kaspersky Anti-Virus 2022 zelfs moeilijk te detecteren en bestandsloze Trojaanse paarden op je computer. Het programma kan ook adware, keyloggers of XSS aanvallen zeer betrouwbaar en snel afweren. Botnets, rootkits en rogues, de bijzonder actieve en complexe bedreigingen van vandaag, worden door Kaspersky Anti-Virus 2022 gedetecteerd, en bieden dus ook op deze gebieden maximale beveiliging.

Kies de juiste licentie voor je behoeften

Als je nu wilt kiezen voor de maximale beveiliging van Kaspersky Anti-Virus 2022, dan heb je de mogelijkheid de juiste variant voor je behoeften te kiezen. In principe is het aanbod een zogenaamde jaarlicentie. Dit is altijd een goede keuze als je wilt profiteren van de huidige varianten en ook van nieuwe versies. Je kunt de software van de beveiligingsspecialist dus een jaar lang gebruiken als je de juiste licentie gekocht hebt. Binnen de looptijd ontvang je alle regelmatige updates geheel gratis, dus deze kunnen zonder moeite of extra kosten geïnstalleerd worden. Maar je bent ook vrij in de keuze van het aantal licenties. Als je maar één computer dagelijks gebruikt, is de beginnersversie natuurlijk voldoende. Tegenwoordig worden echter vaak meerdere apparaten tegelijk gebruikt. Ook Kaspersky biedt met zijn software hiervoor geschikte mogelijkheden. Gebruik in dit geval de licenties die de nodige ondersteuning bieden voor meerdere eindtoestellen. Tot vijf PC's tegelijk zijn voor jou mogelijk met slechts één aankoop. Natuurlijk is het voor jou als gebruiker ook financieel de moeite waard om naar deze uitgebreide variant te grijpen.

Tip: Als alternatief voor de eenjarige versie kun je ook direct een langere licentie voor Kaspersky Anti-Virus 2022 kopen. In dit geval is een maximale looptijd tot twee jaar mogelijk, zodat je de licenties niet zo vaak hoeft te vernieuwen.

Profiteer van zeer goede prestaties met een hoge mate van beveiliging

Met de Kaspersky Anti-Virus 2022 software kun je je technische apparaten veilig gebruiken in het dagelijks leven. Het is echter ook heel belangrijk dat de programma's zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Alleen met zo'n geschiktheid zijn de aanbiedingen ook aan te bevelen voor privé gebruikers die niet bijzonder vertrouwd zijn met de software. Met Kaspersky Anti-Virus 2022 kun je vertrouwen op de ervaring van de fabrikant, die al vele jaren geschikte producten voor je levert. Met een intuïtieve interface en zeer eenvoudige bediening zijn er zeker geen problemen bij het gebruik en je zult snel je weg vinden. Maar ook wat prestaties betreft sta je met Kaspersky Anti-Virus 2022 aan de absoluut veilige kant. Ook hier kun je vertrouwen op de ervaring van de fabrikant. Dit maakt krachtige en praktische software mogelijk die voorkomt dat het systeem ongewenst vertraagt, zelfs als het permanent op de achtergrond werkt. Bijgevolg staat niets het gebruik van Kaspersky Anti-Virus 2022 in de weg, zelfs op oudere computers of zwakkere hardware, en kun je alle functies nog steeds de hele tijd gebruiken. Overtuig jezelf en profiteer van de talrijke voordelen die de software je brengt.

Goedkoop gekocht en snel geleverd bij BestSoftware

Behalve gunstige prijzen bieden we je bij BestSoftware ook een uitgebreide service, die ook een zeer snelle levering omvat. Je kunt er zeker van zijn dat je de sleutel voor Kaspersky Anti-Virus 2022 binnen korte tijd ontvangt. We garanderen de levering van de sleutel binnen 30 minuten na aankoop. Bijgevolg staat niets een directe activering in de weg. De uitgebreide selectie hier in onze online winkel is ook praktisch. Je kunt gewoon de standaardversie van Kaspersky Anti-Virus 2022 gebruiken, maar andere versies zijn ook vrij verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld een nog uitgebreidere bescherming die op alle verschillende gebieden inwerkt, dan kun je Kaspersky Internet Security 2022 kopen. Maar je kunt ook voor de premium versie gaan, in welk geval je Kaspersky Total Security 2022 moet kopen. Talrijke functies zijn hierin opgenomen en stellen je in staat het uitgebreid te gebruiken. Winkel dus nu met plezier bij BestSoftware en maak gebruik van onze ondersteuningsmogelijkheden per telefoon, via e-mail of ook via live chat. We helpen je dus graag bij problemen of vragen die je hebt. 

Info:
De termijn gaat in op de dag van levering. We raden je daarom aan pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

Systeemeisen - Kaspersky Antivirus 2022
Processor 1 GHz of hoger
Besturingssystemen    Windows 7 | 8 | 8.1 | 10 | 11
Geheugen 1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit
Harde schijf ruimte Vrije ruimte op de harde schijf: 1500 MB beschikbaar geheugen
Andere Internetverbinding vereist voor productactivering, updates en toegang tot sommige functies
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant

Verdere links naar "Kaspersky Anti-Virus 2022"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Anti-Virus 2022"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Anti-Virus 2022"
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 34,90 * € 44,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken