• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo PDF Pro 2 | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo PDF Pro 2 | Windows"

Koop Ashampoo PDF Pro 2 bij Best Software voor een geweldige prijs

Met Ashampoo PDF Pro 2 kun je bestanden in het populaire PDF formaat met gemak meester maken. Talrijke functies en uitgebreide hulpmiddelen zijn beschikbaar om niet alleen de bestanden gemakkelijk te kunnen openen. Het PDF formaat speelt een centrale rol in het dagelijkse kantoorleven. Het garandeert maximale veiligheid en goede mogelijkheden, vooral bij de zakelijke en professionele uitwisseling van documenten. Het PDF formaat bijvoorbeeld maakt op alle systemen altijd dezelfde weergave mogelijk. Afwijkingen in de opmaak komen dus niet voor. Je kunt de populaire state-of-the-art software van Ashampoo hier bij Best Software krijgen. Profiteer van de gunstige en gemakkelijke aankoopmogelijkheden in onze winkel.

Veel functies maken je dagelijkse werk gemakkelijker

De mogelijkheden van de Ashampoo PDF Pro 2 software zijn zeer uitgebreid. De mogelijkheden gaan veel verder dan alleen maar PDF bestanden openen of bekijken. PDF Pro 2 geeft je volledige vrijheid als het gaat om het werken met overeenkomstige bestanden. Je kunt PDF's maken of PDF's bewerken en hebt talloze mogelijkheden.

De bijbehorende bestanden kunnen heel gemakkelijk gemaakt worden, zelfs beginners zouden geen problemen moeten hebben met de talrijke hulpmiddelen. Natuurlijk zijn interactieve formulieren ook geen probleem. Je kunt deze dan opsturen en je klanten kunnen ze met een paar klikken en het juiste programma invullen. Dit bespaart veel stappen in de communicatie en dus kostbare tijd. Als je met twee PDF bestanden tegelijk wilt werken, geeft Ashampoo 's software je natuurlijk alle vrijheid om dat te doen. Ondersteuning voor zij-aan-zij vergelijken van twee PDF's is mogelijk.

Ook de andere bewerkingsgereedschappen laten bijna niets te wensen over. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op een eenvoudige zoekopdracht naar speciale kleuren in het document. Je kunt ze in een paar stappen helemaal vervangen. Wettelijke verplichte bate nummering voor documenten en portfolio's is ook in PDF Pro 2 af-fabriek opgenomen. Als je bijzonder gemakkelijk schermafdrukken van de bestanden wilt maken, biedt de software van Ashampoo je precies de juiste hulpmiddelen hiervoor. Je kunt ook geopende beelden bewerken met een extern grafisch programma en ze daarna zonder onderbreking of een extra stap verder gebruiken.

Tip: Hoewel Ashampoo PDF Pro 2 de nieuwe documenten en bestanden in de huidige versie van het formaat bewaart, laat het vrijwel niets te wensen over voor het gebruik van oudere standaarden en goede compatibiliteit. Het programma ondersteunt bijvoorbeeld gemakkelijk opslaan in de PDF 1.4 standaard. Zelfs met oudere software staat niets de weergave van de gemaakte PDF documenten in de weg.

De mogelijkheden van PDF verwerking gaan met de huidige versie veel verder, ook de OCR functie. Met deze functie kun je gemakkelijk formulieren en bestanden omzetten, bijvoorbeeld, zodat je daarna direct in Word verder kunt werken. De tekstherkenning van de software maakt dit mogelijk. De software van Ashampoo herkent ook grotere bestanden met gemak en kan ze omzetten in een bewerkbaar document met behulp van de eerder genoemde OCR functie. Een spellingscontrole en woordafbreking zijn beschikbaar om je teksten te verbeteren. Tenslotte laat de beveiliging vrijwel niets te wensen over. Je kunt gevoelige delen tijdens het bewerken zwart maken of de documenten in gecodeerde vorm opslaan.

Overzicht van de huidige veranderingen in de nieuwe software

In de huidige versie van de software van Ashampoo vinden veel vernieuwingen en technische ontwikkelingen hun weg naar de gebruiker. Het programma is een zeer goede keuze, vooral voor beginners. De ontwikkelaar heeft hiervoor gezorgd met veel nieuwe functies en een herziening van de menu's. Een uitgebreide herstructurering van de menu's belooft een ongeëvenaard gebruiksgemak. Ook is een nieuwe werkbalk vrij beschikbaar, die de meest voorkomende paginabewerkingen bevat en zo direct toegang geeft tot de belangrijkste functies en hulpmiddelen. Ook zijn er nieuwe pictogrammen in de werkbalken, waarmee je je direct en gemakkelijk kunt oriënteren. Als je nog niet vertrouwd bent met het bewerken en gebruiken van PDF bestanden is PDF Pro 2 van Ashampoo een aanrader en een investering die de moeite waard is voor je.

Ook de andere mogelijkheden en vernieuwingen van de huidige versie laten vrijwel niets te wensen over. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op nieuwe auto-reparatie functies. Mochten er ooit problemen optreden met een PDF bestand, dan herkent het programma de defecte onderdelen en kan ze met één klik repareren, zodat niets meer in de weg staat van het gebruik. Wie regelmatig nieuwe tekst in documenten of PDF bestanden wil invoegen, kan dat met de huidige versie nog efficiënter doen. Je profiteert van een geheel nieuw ontwikkeld venster waarmee je teksten kunt aanpassen en maken.

Bij ons vind je betaalbare software voor je dagelijkse digitale kantoorwerk

Digitaal kantoorwerk krijgt een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven van veel mensen. De Ashampoo PDF Pro 2 software draagt al veel bij tot efficiënt werken, maar er zijn ook andere hulpmiddelen en aanvullende software beschikbaar. De geschikte varianten voor uitgebreid gebruik zijn ook verkrijgbaar bij Best Software. Vertrouw op Word 2021, bijvoorbeeld, of Word in het algemeen voor eenvoudige tekstverwerking. Vooral in samenwerking met Ashampoo PDF Pro 2 profiteer je van gemeenschappelijke kenmerken en talrijke functies die de werkstroom aanzienlijk verbeteren. Bij elke aankoop kun je rekenen op aantrekkelijke voordelen, zoals directe beschikbaarheid inclusief onmiddellijke download en, natuurlijk, gunstige voorwaarden. Bij ons is elke aankoop over de hele lijn de moeite waard.

Systeemeisen - Ashampoo PDF Pro 2
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM RAM: Min 2GB
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Schermresolutie 1280x768 (Aanbevolen: 1920x1080 )
 Meer gedetailleerde informatie is te verkrijgen bij de fabrikant
Verdere links naar "Ashampoo PDF Pro 2 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo PDF Pro 2 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo PDF Pro 2 | Windows"
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Laatst bekeken