• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Pinnacle Studio 24 Ultimate | Windows

€ 59,90 * € 129,90 * (53,89% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 34 keer verkocht
  • BS-10635
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Pinnacle Studio 24 Ultimate | Windows"

Koop Pinnacle Studio 24 Ultimate heel goedkoop bij BestSoftware

De software Pinnacle Studio 24 Ultimate, met zijn moderne interfaces en diverse mogelijkheden, is vooral gericht op professionele gebruikers. Vergeleken met de alternatieve versies, bijvoorbeeld Pinnacle Studio 24 Plus of Pinnacle Studio 24 Standaard, heeft deze versie aanzienlijk meer hulpmiddelen tot zijn beschikking en voldoet met gemak aan de hoogste eisen. Koop je licentie nu bij BestSoftware. Hier krijg je een sleutel voor permanent en onbeperkt gebruik, dus er zijn geen verdere kosten. Overigens kun je de huidige versie van Pinnacle Studio 24 Ultimate ook op de huidige Windows versies gebruiken, compatibiliteit strekt zich ook uit tot de huidige Windows 10 of Windows 11.

Optimale hulpmiddelen en technieken voor professionele gebruikers

Voor professioneel gebruik biedt de Pinnacle Studio 24 Ultimate software uitgebreide mogelijkheden. Vergeleken met de andere versies van de bekende fabrikant zijn er natuurlijk meer technische mogelijkheden aan boord. Je kunt bijvoorbeeld ook bijzonder hoge-resolutie opnamen bewerken met Pinnacle Studio 24 Ultimate. De 4K standaard wordt steeds gebruikelijker en camera's met een navenant hoge resolutie komen ook steeds vaker voor. Je steekt de bijbehorende bestanden in 4K resolutie eenvoudig in de software en werkt de details op vele sporen bij, voegt effecten toe of knipt de inhoud naar behoefte bij elkaar.

De software van Pinnacle laat vrijwel niets te wensen over wat betreft mogelijkheden, effecten en gereedschappen. De video's kunnen gemakkelijk worden gesplitst, ingekort, bijgesneden of gedraaid. Wat het toevoegen van inhoud betreft, blijft er vrijwel niets te wensen over. Titels, grafieken of overlays kunnen op de gewenste plaatsen worden toegevoegd met slechts één klik. In de Ultimate versie overtuigt Pinnacle Studio 24 Ultimate met veel andere technieken, zoals naadloze overgangen, effecten om te schilderen, maskers voor video's of kleurgradering voor individuele aanpassing. Natuurlijk kunnen ook bestaande parameters gemakkelijk aangepast en veranderd worden, dit geldt bijvoorbeeld voor de kleuring. Met de verregaande technieken kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat een vroeger blauwe lucht de kleuren van de zonsopgang laat schitteren. De mogelijkheden voor creatieve ontwikkeling zijn dus enorm.

Om schitterende resultaten te bereiken bij het bewerken van je video's, maakt de fabrikant Pinnacle een bijzonder hoge mate van precisie mogelijk. De bewerking geldt voor elk frame van je bestanden en maakt een bijzonder effectieve aanpassing van je project mogelijk. Als het erom gaat meer inhoud aan je bestanden en video's toe te voegen, hoef je niet lang te zoeken naar de juiste ideeën. De Pinnacle Studio 24 Ultimate software wordt geleverd met honderden verschillende effecten uit de doos die je gemakkelijk kunt gebruiken.

De mogelijkheden om met je geluidsspoor uit het bestand te werken zijn ook zeer uitgebreid. Gebruik dus ook de afzonderlijke sporen voor het geluid. Zet het op afzonderlijke punten uit, verhoog het volume op bepaalde punten aanzienlijk en creëer zo ook de juiste effecten en de juiste stemming zal niet lang op zich laten wachten. Vooral voor creatieve werken is het gebruik van speciale geluidseffecten of muziek aan te bevelen. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om je eigen inhoud in de bewerking te integreren, maar ook hier kun je vertrouwen op de mogelijkheden van de Pinnacle Studio 24 Ultimate software. Het programma wordt geleverd met een geïntegreerde bibliotheek waaruit je vrij kunt kiezen. Licentievrije muziekstukken en honderden geluidseffecten zijn vrij verkrijgbaar, kunnen met een paar kliks gekozen worden en maken het werk in je video's compleet. Als alternatief kun je de praktische opnamefunctie gebruiken, die direct in Pinnacle Studio 24 Ultimate is geïntegreerd. Hiermee kun je bijvoorbeeld je eigen commentaar of effecten opnemen, die je dan in je videobestand kunt gebruiken.

Praktisch: Met behulp van de professionele mogelijkheden van Pinnacle Studio 24 Ultimate heb je een krachtig tekengereedschap tot je beschikking. Dit betekent dat je gemakkelijk je eigen tekeningen of creaties aan je project kunt toevoegen. Behalve het bewerken, knippen en verwerken van je videobestanden, heeft de Pinnacle Studio 24 Ultimate software nog veel meer mogelijkheden. Gebruik bijvoorbeeld de geïntegreerde brandfunctie om je afgewerkte inhoud direct op een DVD te branden. Gebruik de geïntegreerde schermopname om belangrijke informatie direct op te nemen en, bijvoorbeeld, zelfstudies te maken om naar het Internet te uploaden.

Werk en bewerk effectiever met Pinnacle Studio 24 Ultimate

De fabrikant stelt met de Pinnacle Studio 24 Ultimate software alles in het werk om het werk effectief en gemakkelijk te maken. Dit blijkt al bij de eerste toepassing, want je kunt de talrijke hulpmiddelen meteen gebruiken, zelfs zonder uitgebreide opleiding. Een intuïtief ontwerp van de hele interface helpt je meteen je weg te vinden. Natuurlijk is er ook een goede hulpsectie met handleidingen en verdere informatie beschikbaar bij vragen of problemen met de bediening, waarin je waardevolle tips krijgt voor het gebruik van Pinnacle Studio 24 Ultimate.

Vooral als je de software regelmatig gebruikt, zul je als gebruiker meestal steeds weer op dezelfde functies en hulpmiddelen terugvallen. Daarom kun je in het programma Pinnacle Studio 24 Ultimate sneltoetsen definiëren voor een nog eenvoudiger bediening. Dit bespaart je het lange zoeken naar het betreffende menu en je kunt de gewenste actie heel eenvoudig via een enkele toets uitvoeren. Veel van de gereedschappen en effecten zijn ook te gebruiken met het heel eenvoudige sleep-en neerzet principe, dat je ook in het dagelijks leven kostbare tijd bespaart.

Als de voltooide videobestanden bedoeld zijn om te uploaden, bijvoorbeeld naar het bekende videoplatform YouTube, bespaar je jezelf een tussenstap door Pinnacle Studio 24 Ultimate te gebruiken. Kies gewoon om direct vanuit de software te uploaden. Natuurlijk gebruikt het programma de optimale instellingen voor de upload om vloeiend afspelen mogelijk te maken en de beste ervaring voor de gebruikers te garanderen. Als alternatief kun je met de software het voltooide project ook in het gewenste formaat uitvoeren; veel verschillende bestandstypen zijn geen probleem op dit gebied. Overigens wordt Pinnacle Studio 24 Ultimate geleverd met een geïntegreerde convertor. Als je je video's in een ander bestandstype nodig hebt, is dat natuurlijk geen probleem. Gebruik dan de juiste instellingen en met een paar klikken zet de oplossing van de fabrikant Pinnacle je video om. Dit werkt ook betrouwbaar en snel met grotere bestanden, althans met de juiste hardware.

Je kunt je licentie voor Pinnacle Studio 24 Ultimate krijgen bij BestSoftware

Je kunt de professionele functies en talrijke gereedschappen bijzonder gemakkelijk en direct in je dagelijks leven gebruiken met behulp van onze laaggeprijsde koopoptie voor Pinnacle Studio 24 Ultimate. Je bespaart geld met elke aankoop bij BestSoftware en profiteer ook van een aantrekkelijk assortiment producten in onze winkel. Als je bijvoorbeeld zonder de extra gereedschappen van de Ultimate versie kunt, raden we je aan voor Pinnacle Studio 24 Standard te gaan. De laaggeprijsde instapversie overtuigt met basismogelijkheden voor effectief werk en biedt veel gereedschap voor individuele projecten. Je kunt ook de medium versie van de software in onze online winkel krijgen in de vorm van Pinnacle Studio 24 Plus. Vertrouw altijd op aantrekkelijke voorwaarden, je bespaart geld door de licenties te bestellen. Bovendien is het gekochte programma vrij te downloaden na de succesvolle bestelling en sturen we je de sleutel voor permanent gebruik binnen maximaal 30 minuten. Niets mag een onmiddellijk gebruik van het programma in de weg staan en we helpen je met vragen, problemen of verzoeken met onze top klantenservice. Overtuig jezelf van onze persoonlijke ondersteuning aan de telefoon, per e-mail of ook via live chat, we kijken altijd uit naar je aankoop bij BestSoftware.

Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Ultimate | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Ultimate | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Ultimate | Windows"
Corel Painter 2022 | Windows / Mac Corel Painter 2022 | Windows / Mac
vanaf € 149,90 * € 424,95 *
Corel PhotoMirage | Windows Corel PhotoMirage | Windows
€ 54,90 * € 69,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 39,90 * € 69,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 709,90 * € 899,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 79,90 * € 99,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
Laatst bekeken