• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Magix Fotostory Deluxe 2021 | Windows Download

€ 39,90 * € 89,90 * (55,62% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 35 keer verkocht
  • BS-10685
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Versandart

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Magix Fotostory Deluxe 2021 | Windows"

Maak diavoorstellingen en koop Magix Photostory Deluxe 2021 voor een geweldige prijs in onze online winkel

Als je je foto's en plaatjes in het juiste licht wilt presenteren, bijvoorbeeld van je vakantie of je laatste reis, is een diavoorstelling daarvoor bijzonder geschikt. Samen met de juiste achtergrondmuziek en indrukwekkende effecten zijn de mogelijkheden voor een grootse presentatie zeer uitgebreid. Dankzij de software Magix Fotostory Deluxe 2021 software maakt dit project bijzonder gemakkelijk en doeltreffend. Een licentie voor het permanente gebruik van het programma is bij ons verkrijgbaar tegen een gunstige prijs, die we je na de succesvolle aankoop per e-mail bezorgen, na slechts maximaal 30 minuten.

Met de vele functies van Magix Photostory Deluxe 2021 kun je een uitgebreide creativiteit

De software Magix Photostory Deluxe 2021 brengt je veel verschillende gereedschappen en functies in je dagelijks leven en inspireert daardoor zowel onervaren als ervaren gebruikers. Natuurlijk kun je rekenen op alle hulpmiddelen die nodig zijn om individuele en indrukwekkende diavoorstellingen te maken. Zo profiteer je meteen vanaf het begin van een totaal van acht sporen voor de foto's, die je geheel vrij en individueel kunt toewijzen. Natuurlijk voeg je de foto's toe met een paar eenvoudige stappen en via het zogenaamde drag-and-drop principe, als je dat wilt.

Maar ook de ondersteuning van verschillende bestandstypes en cameramodellen is belangrijk. Want juist hier is de keuze op de markt de laatste jaren enorm toegenomen. In het algemeen belooft de fabrikant ondersteuning voor alle beschikbare camera formaten voor het programma Magix Photostory Deluxe 2021. Je kunt dan de passende effecten en de gemakkelijk te gebruiken functies gebruiken om je eigen diavoorstelling te maken. Als je bijvoorbeeld speciale overgangen wilt, is dat geen enkel probleem. De talrijke effecten, de vervagingen en de decoratieve elementen maken van elk project dat je begint een unieke en individuele aangelegenheid.

Natuurlijk voeg je niet alleen de foto's van je laatste vakantie of je reis aan de diavoorstelling toe, andere inhoud is geen enkel probleem. Je kunt bijvoorbeeld tal van audio-inhoud gebruiken om de voorstelling te verlevendigen en de juiste achtergrondmuziek op de juiste plaats aan te bieden. Natuurlijk biedt ook het Magix programma Photostory Deluxe 2021 hiervoor de ideale voorwaarden. Er zijn in totaal meer dan 750 verschillende liedjes beschikbaar, die je naar eigen smaak kunt kiezen, in de voorstelling kunt invoegen en dan met weinig moeite kunt gebruiken.

De Magix Photostory Deluxe 2021 software is afgestemd op de speciale behoeften van gebruikers en door de jarenlange ervaring in dit segment weet de fabrikant precies waar en hoe de oplossing gebruikt wordt. Je profiteert bijvoorbeeld van een speciale functie die perfect is voor het presenteren van vakantiefoto's. Je voegt bijvoorbeeld geanimeerde reisroutes toe. Kijkers krijgen dienovereenkomstig nog meer informatie en feiten over je reis.

Vertrouw dus altijd op de veelzijdige mogelijkheden en praktische hulpmiddelen wanneer je de Magix Photostory Deluxe 2021 software gebruikt. Deze gaan veel verder dan de eenvoudige behoeften voor privé-gebruik. Zo is bijvoorbeeld perfecte beeldstabilisatie mogelijk via de proDAD Mercalli V2 functie. Om je foto's altijd in het beste licht te laten schitteren, behoren automatische beeldverbetering en gezichtsbalans ook tot de grote voordelen. De talrijke mogelijkheden nodigen je dan ook uit om er uitgebreid gebruik van te maken en regelmatig indrukwekkende diavoorstellingen te maken.

Hoge resoluties zijn geen probleem voor de moderne software Magix Photostory Deluxe 2021

De technologie op het gebied van de fotografie heeft zich de laatste jaren meer dan aanzienlijk ontwikkeld. Dit blijkt al uit een snelle blik op de foto's die je spontaan met je smartphone maakt terwijl je onderweg bent. De kwaliteit is nu zo goed dat in veel gevallen mobiele toestellen gemakkelijk althans tamelijk eenvoudige camera's kunnen vervangen. Vooral de zeer hoge resoluties dragen hier in hoge mate toe bij. Maar om je in staat te stellen de beelden met een overeenkomstige kwaliteit te verwerken, is de Magix Photostory Deluxe 2021 software op dit gebied op zijn minst state-of-the-art. Je importeert foto's en bronbestanden met een zeer hoge resolutie in slechts enkele stappen, past ze aan en maakt dan de diavoorstelling, rekening houdend met individuele behoeften.

Maar een hoge resolutie speelt ook een centrale rol in de output. Want alleen met zo'n resolutie ziet de nieuwe diavoorstelling er echt goed uit als ze op een hoge-resolutie televisie of monitor wordt gepresenteerd. Om er zeker van te zijn dat alle details en subtiliteiten optimaal tot hun recht komen, biedt het Magix Photostory Deluxe 2021 programma je optimale condities voor de uiteindelijke export. Je kunt onder andere de 4K standaard gebruiken, maar zelfs een uitvoer in 3D is geen probleem voor de technologie. Vertrouw op de huidige technieken en mogelijkheden met Magix Photostory Deluxe 2021, maar houd ook rekening met de hogere eisen die aan de gebruikte hardware gesteld worden. Want het programma vereist snelle processors en veel RAM voor vlekkeloos werken met de hoge resoluties.

Met sjablonen en intuïtieve bediening is het programma ook geschikt voor beginners

De software Magix Photostory Deluxe 2021 is een goede keuze, vooral voor beginners, en overtuigt vanaf de eerste toepassing door een zeer eenvoudige en intuïtieve bediening. De talrijke gereedschappen en functies zijn direct toegankelijk en ook zeer goed gelabeld, zodat uitgebreide ervaring geenszins nodig is. Bovendien kun je met de juiste bediening veel tijd besparen in het dagelijks leven, wat vooral merkbaar moet zijn bij regelmatig gebruik van het Magix Photostory Deluxe 2021 programma. Daarvoor kun je terugvallen op een van de talrijke sjablonen die een integraal deel van het programma uitmaken. Je kunt rekenen op een ruime keuze, want er zijn al meer dan 300 verschillende sjablonen van allerlei soorten gratis beschikbaar. Meteen vanaf het begin kun je dit sjabloon gemakkelijk naar je eigen smaak kiezen en dan aan de slag gaan. Aanpassingen in detail zijn natuurlijk met gemak mogelijk als je de diavoorstelling dan aan je eigen smaak wilt aanpassen. Ondanks de zeer eenvoudige bediening overtuigt de Magix Photostory Deluxe 2021 oplossing met veel mogelijkheden en hulpmiddelen en is hij ideaal voor uitgebreid werk.

Profiteer van vele voordelen als je de software Magix Photostory Deluxe 2021 bij BestSoftware koopt

Met BestSoftware profiteer je als klant van vele aantrekkelijke voordelen en een betrouwbare, ervaren partner. Natuurlijk krijg je een gunstige licentie voor Magix Photostory Deluxe 2021 voor een bijzonder lage prijs. Dus als je geld wilt besparen, is bij ons bestellen in de BestSoftware online winkel een heel goede keuze. Wij hechten ook veel belang aan een goede klantenservice. Ons ervaren personeel helpt je, bijvoorbeeld bij het activeren van het programma als zich problemen voordoen. We zijn zelfs bereid om onderhoud op afstand voor je te doen. We staan voor je klaar in live chat, op de hotline of per e-mail. Met een aantrekkelijk aanbod van andere software voor creatieve taken, blijft in onze winkel vrijwel geen wens onvervuld. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op Magix Video Deluxe 2021, een gemakkelijk te gebruiken programma voor videobewerking Magix Video Gemakkelijk, Magix Spelbesturing en Magix Video Deluxe 2021 Plus voor hoge eisen zijn ook beschikbaar voor je aankoop.

Systeemvereisten - Magix Photostory Deluxe 2021
Processor 2 GHz (Aanbevolen: quad-core processor met 2.8 GHz of beter)
Besturingssystemen   

Windows 11 of Windows 10, 64 bit, met de nieuwste updates

RAM 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Harde schijf ruimte

2 GB voor programma-installatie

Grafische kaart Onboard, resolutie min. 1280 x 768 (aanbevolen: Dedicated, min. 512 MB VRAM)
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Magix Fotostory Deluxe 2021 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Magix Fotostory Deluxe 2021 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Magix Fotostory Deluxe 2021 | Windows"
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 29,99 * € 59,99 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
Laatst bekeken