• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Magix Video Gemakkelijk | Windows

€ 49,90 * € 59,90 * (16,69% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 19 keer verkocht
  • BS-10689
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Magix Video Gemakkelijk | Windows"

 Als beginner koop je de laaggeprijsde versie van Magix Video Easy van ons in de BestSoftware online winkel

Werken met foto's of opnamen van de laatste vakantie hoeft niet bijzonder omslachtig te zijn en ook niet alleen voor professionals. De software Magix Video Easy bewijst dit op indrukwekkende en duidelijke wijze. Je kunt vertrouwen op een bijzonder eenvoudige en doeltreffende bediening, en toch staan je vanaf de eerste toepassing alle nodige hulpmiddelen ter beschikking. Bekijk het nu en bestel een licentie voor het videobewerkingsprogramma direct bij ons in de BestSoftware online shop. We staan altijd voor je klaar en sturen je de sleutel voor activering na maximaal 30 minuten. Koop dus gerust nu bij ons en profiteer van de aantrekkelijke voordelen van onze online winkel.

De basisfuncties voor videobewerking zijn inbegrepen bij Magix Video Easy

De Magix Video Easy software is een instap-oplossing op het gebied van videobewerking. Maar hoewel het uitdrukkelijk een eenvoudige versie voor privé-gebruikers is, profiteer je als gebruiker van veel verschillende functies en praktische mogelijkheden. Hiermee kun je je opnamen optimaliseren, effecten toevoegen of inhoud verwijderen als die niet gewenst is.

Vooral als het gaat om het bewerken en aanpassen van de bijbehorende bestanden, zijn de juiste gereedschappen een integraal deel van de Magix Video Easy software. Je kunt bijvoorbeeld het einde van de video verplaatsen, het bestand in een paar eenvoudige stappen inkorten of gewoon afzonderlijke inhoud verwijderen. Met vloeiende en verschillende overgangen verberg je de interfaces in de bestanden bijzonder gemakkelijk en effectief, ook voor vloeiende weergave op de overeenkomstige eindtoestellen.

Zelfs bij minder goede opnamen toont het Magix Video Easy programma zijn sterke punten en moet het je overtuigen met enkele voordelen. Gebruik in dit geval de hulpmiddelen om alle inhoud te optimaliseren. Vrijwel geen enkele wens blijft onvervuld. Bij erbarmelijke lichtomstandigheden, die helaas steeds weer kunnen voorkomen, kun je bijvoorbeeld de praktische witbalans gebruiken om te compenseren voor deze omstandigheden. Als alternatief kun je automatische kleurcorrectie gebruiken. Hiermee kun je gemakkelijk de helderheid of de kleuren zo instellen dat ze perfect passen bij de betreffende stemming in de foto's.

Behalve de praktische effecten en de talrijke gereedschappen om de videobestanden te knippen en aan te passen, biedt het Magix Video Easy programma je ook een scala aan mogelijkheden om aan de snelheid te werken. Versnel of vertraag je eigen video's met een handomdraai, zelfs op afzonderlijke punten als je dat wilt. Opdat de creativiteit niet te wensen overlaat bij het werken met je eigen bestanden en video's, profiteer je ook van talrijke overgangen en fade-ins. Natuurlijk kun je zoals gewoonlijk gemakkelijk en effectief verdere inhoud of effecten aan de video's toevoegen. Natuurlijk zijn de meeste effecten bij veel sjablonen verkrijgbaar, dus je hoeft niet lang te zoeken of te werken. Of het nu gaat om zoomen, verschillende vervagingen of de sjablonen voor de titels in je video's, met de Magix Video Easy software blijft bij het werken vrijwel geen enkele wens onvervuld.

Overigens ondersteunt het Magix Video Easy programma natuurlijk veel verschillende bronnen en bestanden. Of het nu van de klassieke camcorder is, van een smartphone of van een moderne digitale camera, je brengt de meeste video's eenvoudig over naar het gebied van het programma en begint dan onmiddellijk effectief te bewerken. Zelfs hoge-resolutie inhoud, zoals die tegenwoordig een vaste standaard in het dagelijks leven is geworden, is geen probleem voor de moderne oplossing van de bekende fabrikant.

Ook bij de uitvoer van de voltooide videobestanden na de geslaagde optimalisatie laat de Magix Video Easy software zich van zijn beste kant zien. Het is niet alleen mogelijk een eenvoudige backup te maken als bestand op je harde schijf, het is ook mogelijk de bestanden direct op DVD's of soortgelijke gegevensdragers te branden. En als je het programma gemakkelijk en direct op het Internet wilt publiceren, bijvoorbeeld op het populaire YouTube platform, helpt de Magix Video Easy software ook hier met de juiste formaten en eenvoudige bediening. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over tijdrovende bewerkingen of het omzetten van bestanden voor je verder kunt gaan met het bewerken van de voltooide video's. Kies eenvoudig de gewenste parameters en exporteer je video's dan naar de gewenste plaats. Dus ook hier blijven geen wensen onvervuld.

Een van de grote sterke punten van de Magix Video Easy software is dat hij bijzonder gemakkelijk in het gebruik is

Zoals reeds gezegd is de Magix Video Easy software een speciale oplossing voor beginners. Om aan deze vraag te voldoen en iedere gebruiker in staat te stellen direct aan de slag te gaan, besteedt de fabrikant aandacht aan een intuïtief gebruik met alle functies. Met dit programma wil Magix bewijzen dat video's bewerken niet langer alleen mogelijk is voor professionals, maar ook gemakkelijk thuis aan het bureau kan worden gedaan.

Verscheidene kenmerken dragen bij tot de bijzonder gemakkelijke bediening van de Magix Video Easy software. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de reeds genoemde sjablonen, die een directe afstemming van het project mogelijk maken en veel relevante aanpassingen bijna vanzelf uitvoeren. Hetzelfde geldt voor de automatische optimalisatie van verschillende inhouden. Of het nu gaat om de belichting of de witbalans, veel van de taken en het werk hoef je als gebruiker niet eens meer zelf te doen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd bij optimalisatie en bewerking, maar helpt ook onervaren gebruikers en beginners.

Bovendien kun je als gebruiker rekenen op diverse assistenten en hulp die je vrij ter beschikking staan als je de Magix Video Easy software gebruikt. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aansluiten van je apparaten en het daarna overbrengen van bestanden in het programma. Dit kan in een paar stappen met behulp van de juiste tips en trucs. Er is ook een inleidende wizard beschikbaar. Als je voor de eerste keer met het programma begint, krijg je nog meer tips en praktische informatie om je te helpen effectief te werken in het dagelijks leven.

Overtuig jezelf van de voordelen van de Magix Video Easy software zonder risico en met vertrouwen

Als je geïnteresseerd bent in en op zoek bent naar een zeer eenvoudig te gebruiken en effectieve software voor videobewerking, dan is Magix Video Easy een heel goede keuze. Je bent echter welkom om jezelf te overtuigen van de aantrekkelijke voordelen, de vele hulpmiddelen en de enorm eenvoudige bediening, voordat je de licentie voor het programma goedkoop bij ons koopt in de BestSoftware online shop. Omdat de fabrikant alle gebruikers een gratis en niet-bindende testversie aanbiedt. Probeer het programma vrijblijvend uit en koop dan de passende licentie in onze winkel als het je bevalt. We staan graag tot je beschikking.

Trouwens: Je hoeft je met Magix Video Easy geen zorgen te maken over compatibiliteit met de huidige Windows versies. De software draait ook zonder beperkingen onder Windows 10 of zelfs onder Windows 11.

Bestel je sleutel voor de software Magix Video Easy nu voor een zeer lage prijs bij BestSoftware

Als je ook de laatste hand wilt leggen aan je eigen video's met behulp van de praktische mogelijkheden van Magix Video Gemakkelijk staan we voor je klaar om de benodigde sleutel te kopen in de BestSoftware online shop. Vergelijk de prijzen en overtuig jezelf van de bijzonder aantrekkelijke voorwaarden, want in onze winkel bespaar je altijd geld. Bovendien kun je de beste klantenservice verwachten, die je graag helpt bij al je zorgen, vragen en wensen. Onze deskundigen beantwoorden je vragen en helpen je zo snel mogelijk in live chat, op de hotline of per e-mail. Andere producten van de populaire fabrikant zijn natuurlijk ook vrij verkrijgbaar in ons assortiment en ondersteunen je bij je creatieve werk in het dagelijks leven. Je kunt bijvoorbeeld gebruiken Magix Video Deluxe 2021 of Magix Fotostory Deluxe 2021om nog effectiever met je eigen foto's te werken en je creativiteit de vrije loop te laten.

 

Systeemeisen:

Besturingssysteem Windows 8, 10
Processor: Multicore
Werkgeheugen: 4 GB of meer
Grafische kaart: ATI / NVIDIA
Hardeschijf: 2.5 GB voor de installatie van het programma

Verdere links naar "Magix Video Gemakkelijk | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Magix Video Gemakkelijk | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Magix Video Gemakkelijk | Windows"
TIP!
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 102,90 * € 108,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 709,90 * € 899,90 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Laatst bekeken