• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Burning Studio 22 | Windows

€ 29,90 * € 49,90 * (40,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 19 keer verkocht
 • BS-10691
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 22 | Windows"

Brand , maak back-ups , kopieer en converteer bestanden van allerlei soorten | Ashampoo Burning Studio 22

De nieuwe Ashampoo® Burning Studio 22 kan ook je gegevens comfortabel en veilig branden, kopieert probleemloos CD's, DVD's en Blu-ray discs en heeft eersteklas multimedia functies. Je kunt gemakkelijk films of diavoorstellingen maken, media bewerken of videodiscs met geanimeerde menu's maken. Rip automatisch muziek-CD's, maak in een handomdraai back-ups en druk tegelijk de bijpassende omslag voor je projecten! Of bewaar belangrijke gegevens op elke gegevensdrager, optimaal gecomprimeerd en beveiligd met een wachtwoord. Kijk uit naar de gloednieuwe Burning Studio!

Snel als een flits naar je functie
Burning Studio heeft veel vrienden gemaakt vanwege het overzicht en omdat je snel bij elke module kunt komen. Maar het gaat nog sneller! Kies je favoriete module en maak moeiteloos een bureaublad-icoon om snel te starten. Dit is mogelijk vanaf elke module! Wees waar je wilt zijn in luttele seconden - met slechts één klik!

Beter rippen met cover, artiest, titel en veel meer
Het rippen (lezen) van titels is in Burning Studio al lang even comfortabel als in vrijwel geen ander programma. Het programma herkent de CD automatisch en zoekt de juiste meta-gegevens, zodat je er helemaal geen werk aan hebt. In Burning Studio 22 is deze techniek geheel herzien en vindt ze sneller en preciezer de altijd juiste covers, artiesten, titels, enz. Voor het snelste en meest comfortabele rippen met een Burning Studio ooit!

Productonderhoud dat rendeert
De IT wereld verandert en daarmee ook besturingssystemen, bestandsformaten en hardware. De Ashampoo® Burning Studio 22 heeft daarom een basis update ondergaan. Zo zijn centrale verbrandings- en omzettingsprocessen aan strenge controles onderworpen en zijn sommige van die processen nieuw opgezet. Er kwamen meer dan 200 nieuwe autoradio's bij en er werden talrijke verbeteringen aangebracht op het gebied van multimedia. En last but not least - Burning Studio is nog nooit zo mooi geweest!

Maak gemakkelijk je eigen films en diavoorstellingen
Met Burning Studio 22 zijn er geen grenzen aan je creativiteit! Je films kunnen gemakkelijk geknipt worden en voorzien van openings- of sluitingscredits. Video's die verkeerd om staan kunnen nu met een druk op de knop gedraaid worden. Met ondertitels voor uitleg, kant-en-klare thema's of je eigen afbeeldingen, kun je je eigen individuele project maken. Maak indrukwekkende diavoorstellingen, begeleid door muziek, om je mooiste herinneringen op een sfeervolle manier vast te leggen. En met de nieuwe H.265 decoder is het programma nog flexibeler in het leveren van resultaten van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een familiefeest, een klus of een vakantie, je krijgt altijd schitterende resultaten met dit multimedia verbrandingsprogramma!

Met het beste plan voor veilige back-ups
Sla je je gegevens op in de cloud? Niet ieders kopje thee! Waarom niet een back-up maken van je op CD / DVD of BD gebrande gegevens! Met de praktische back-up plannen kun je belangrijke gegevens nog gemakkelijker branden of op een harde schijf bewaren. Als je wilt, kan het programma je er zelfs aan herinneren wanneer een nieuwe back-up klaar is! Zo kun je nooit een back-up vergeten. Het back-upbeheer toont je je back-ups en laat je met één klik nieuwe maken. Het kan niet handiger! En als iets niet helemaal op de gegevensdrager past, distribueert Burning Studio de gegevens automatisch en veilig voor je. Compressie en veilige wachtwoordbeveiliging inbegrepen!

Het beste geluid in de auto, zowel voor muziek als voor luisterboeken
Als je muziek voor je auto samenstelt, stuit je vaak op een probleem: of het nu gebrand is of op een USB stick, bijna geen enkele autoradio kan alle geluidsformaten aan, de sortering gaat soms helemaal verloren en de nummers worden wild uit volgorde afgespeeld. De nieuwe Burning Studio maakt daar een eind aan! Profielen voor meer dan 1800 autoradio's zijn al beschikbaar, wat betekent dat het aantal ondersteunde toestellen sinds versie 20 sterk is toegenomen! Emulators van CD wisselaars worden ook volledig ondersteund, zodat de volledige reeks functies van deze apparaten gebruikt kan worden. En voor een optimale geluidskwaliteit in de auto is er een equalizer en klassieke normalisatie om mee te nemen. Luister onderweg naar je liedjes en audioboeken in de beste kwaliteit en natuurlijk in de juiste volgorde!

Geniaal eenvoudig CD rippen en muziekbestanden branden
Wil je je audio CD's rippen? Met de ingenieuze automatische functie van Ashampoo® Burning Studio gaat het rippen van muziek en audio zo snel als de bliksem! Artiest en titel worden automatisch herkend, je hoeft niets handmatig in te voeren. Rip en bewaar CD's in de beste kwaliteit, vooral plaatsbesparend en in het door jou gewenste formaat. Geen defecte of ongetitelde bestanden meer! Je kunt met deze brandsoftware even gemakkelijk muziek-CD's branden, eventueel met equalizer of volumeregeling voor een beter geluid, voordat een passende omslag wordt afgedrukt. Klinkt goed? Is goed!

Een afgewerkt filmproject in een mum van tijd
Een grote kracht van Ashampoo® Burning Studio: Voor elk project is er de juiste manier. Als je snel moet werken, kun je met een paar kliks foto's en video's combineren, eventueel muziek toevoegen - en de video is klaar. Geen lange navigatie door menu's, geen verdere invoer door jou is nodig. Effectieve beeldovergangen of de weergaveduur van beelden kunnen individueel worden aangepast als je de laatste hand aan je project wilt leggen - anders is het gewoon een kwestie van: maak de film af en klaar is Kees!

Het juiste formaat bij de hand - voor elke film!
Video-DVD's of Blu-ray Discs maken en branden met je computer is een van de belangrijkste disciplines van Ashampoo® Burning Studio! Om je films op een voor spelers compatibele manier op een schijf te kunnen branden, moeten ze op een geschikte manier uit vele formaten omgezet worden. Met diverse gangbare formaten zoals MPEG4, H.265 en AAC en geluidsformaten zoals MP3, WMA, OGG en nog veel meer, zit je met Burning Studio altijd goed. Van eenvoudige mobiele telefoon opnamen tot ambitieuze hobby films, Burning Studio brandt je projecten comfortabel en betrouwbaar!

Lees zelfs beschadigde schijven - dankzij krasbescherming
Met de bewezen krasbescherming blijven je gegevens altijd veilig. Door meerdere malen op verschillende plaatsen op de lege schijf te branden, verliezen zelfs duidelijk zichtbare krassen hun verschrikking! Deze High Security Discs kunnen normaal gebruikt worden en tonen hun bijzondere kracht in geval van nood: met een slank noodprogramma dat op elke disc gebrand is, kunnen gegevens zelfs van beschadigde kopieën hersteld worden. Ideaal voor belangrijke gegevens, onmisbare documenten en dierbare herinneringen!

Gemakkelijk werken met disc images zoals ISO of CUE/BIN
Vooral voor professionals is het werken met beelden zoals ISO, CUE/BIN of ASHDISC een dagelijkse routine. Met Ashampoo® Burning Studio kan iedereen gemakkelijk met zulke beelden werken, kopieën maken en ze op elk standaard gegevensmedium branden. Beeldbestanden kunnen ook handig bekeken worden, en er is zelfs een praktische preview voor beeldgegevens. Het is ook gemakkelijk en tijdbesparend om je eigen beelden te maken.

Je voordelen in een oogopslag:
Onovertroffen gemakkelijk branden, kopiëren en back-uppen
Ingenieus films knippen, maken en branden
Fotoherinneringen in de mooiste vorm als diavoorstelling
Maak, brand en cover muziek-CD's
Met moderne H.265 decoder voor schitterende videokwaliteit
Betrouwbare back-up met slimme planningsfunctie
Muziek in de juiste volgorde en het beste formaat voor de autoradio

Systeemvereisten - Ashampoo Burning Studio 22
Processor 2 GHz AMD of Intel® processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

Werkgeheugen min. 2GB
Harde schijf ruimte
 • 250 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van het programma
 • 9 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (DVD)
 • 25/50 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray)
 • 100 GB vrije ruimte op de harde schijf voor tijdelijke bestanden (Blu-ray XL)
Schermresolutie

min. 1024x768

Grafische kaart

DirectX 9 hardware pixelshader v2.0, min. 128 MB RAM.

(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)
Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 22 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 22 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 22 | Windows"
Laatst bekeken