• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Burning Studio 23 | Windows

€ 34,90 * € 49,90 * (30,06% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-11103
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Burning Studio 23 | Windows"

Brand gegevensdragers gemakkelijk en koop daarvoor Ashampoo Burning Studio 23

Hoewel het streamen van verschillende inhouden steeds modieuzer wordt, spelen klassieke en fysieke gegevensdragers nog steeds een belangrijke rol in het dagelijks leven van veel mensen. Je kunt gemakkelijk CD's, DVD's en andere soorten gegevensdragers bewerken en maken met de populaire software Ashampoo Burning Studio 23. Het programma brengt in de nieuwste versie weer enkele nieuwe mogelijkheden en functies waarmee je in het dagelijks leven effectief kunt werken. Meer prestaties en tegelijk een zeer hoge beginnersvriendelijkheid staan nog steeds op de voorgrond. Dus grijp nu gerust je kans en verzeker je van de nieuwste versie van de populaire software hier bij ons in de BestSoftware online winkel, we helpen je graag met een competente service en verzekeren je van gunstige prijzen.

Vertrouw op de verschillende gereedschappen en mogelijkheden van Ashampoo Burning Studio 23

Je kunt altijd rekenen op de verschillende gereedschappen en de diverse mogelijkheden van Ashampoo Burning Studio 23 in het dagelijks leven. De fabrikant zelf belooft vooral veel mogelijkheden voor effectief werken met verschillende gegevensdragers. Dit begint al met de ondersteuning van de bestanden en de gebruikte gegevensdragers. Behalve klassieke CD's of DVD's kun je ook kiezen om inhoud op een Blu-ray schijf te branden. Of het nu gaat om audio-inhoud, gegevens of de nieuwste film, het maakt natuurlijk helemaal niet uit; met een paar eenvoudige stappen kun je de inhoud plaatsen waar je hem wilt hebben.

Bij het gebruik van Ashampoo Burning Studio 23 wordt de creatieve inslag van de gebruiker echter geenszins verwaarloosd. Vertrouw op talrijke krachtige hulpmiddelen voor het maken van verschillende creatieve projecten. Moet je een interactief en geanimeerd menu maken voor je disc? Met de software van Ashampoo kun je dit in een handomdraai doen. En om het creatieve werk niet alleen op de gegevensdrager zelf tot zijn recht te laten komen, kun je in een paar eenvoudige stappen ook bijpassende omslagen voor de afzonderlijke projecten maken. Je kunt ze dan met weinig moeite uitprinten, de grootte ervan aanpassen en zo bijvoorbeeld meer duidelijkheid en meer orde brengen in je eigen verzameling gegevensdragers.

Een andere belangrijke functie van Ashampoo Burning Studio 23 is de geïntegreerde back-up functie. Of het nu in een professionele of privé omgeving is, verlies van gegevens is altijd een groot probleem. In het ergste geval gaan waardevolle herinneringen of uitgewerkte werkprojecten onherroepelijk verloren. Daarom is een regelmatige back-up van je gegevens van bijzonder belang. De Ashampoo Burning Studio 23 software ondersteunt je hierbij en stelt je in staat je back-ups effectief te beveiligen op verschillende gegevensdragers. Brand deze bestanden in een paar eenvoudige stappen op een CD of DVD, zodat je ze altijd bij de hand hebt als het ergste zich voordoet. Met de Ashampoo Burning Studio 23 software hoef je het zelfs niet zonder een slimme planningsfunctie te stellen. Bijgevolg hoef je je geen zorgen meer te maken over het vergeten van een back-up, want het programma stuurt snel een overeenkomstige herinnering.

Als het gaat om het werken met verschillende audio- of videobestanden, biedt het programma Ashampoo Burning Studio 23 uitstekende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld video's bewerken in de basisparameters en hoeft daarvoor zelfs niet op andere programma's te rekenen. Je kunt dit allemaal doen met de praktische oplossing van Ashampoo. Wat het branden van de inhoud betreft, ondersteunt Ashampoo Burning Studio 23 niet alleen alle gangbare formaten, maar kan het bijvoorbeeld ook een automatische sortering uitvoeren of de persoonlijke foto's als diavoorstelling opslaan. Er blijft dus bijna niets meer te wensen over bij het gebruik ervan, koop de populaire licentie nu bij ons in de BestSoftware online shop tegen aantrekkelijke voorwaarden. Luisterboeken, hoge-resolutie video's of gegevens, je kunt alle inhoud in een paar stappen op de gewenste gegevensdrager branden dankzij Ashampoo Burning Studio 23.

Overigens hoef je je geen zorgen meer te maken over bekraste schijven dankzij Ashampoo Burning Studio 23. De software heeft een functie waarmee je de bijbehorende inhoud verder kunt lezen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale procedure bij het branden van de inhoud. De krasbescherming zorgt ervoor dat de inhoud meerdere malen op verschillende plaatsen op de disc gebrand wordt. Zelfs als de disc bekrast is, kan hij nog gelezen worden. Tegelijk staat niets het gewone dagelijkse gebruik van de schijven in de weg, dus je merkt hier geen verschil. Bovendien wordt direct met de schijf een praktisch noodprogramma gebrand, dat het gemakkelijk maakt de gegevens te herstellen.

Ashampoo Burning Studio 23 is ideaal voor beginners en onervaren gebruikers

Ondanks de talrijke functies en krachtige gereedschappen, hoeven onervaren gebruikers zich geen zorgen te maken over het gebruik van Ashampoo Burning Studio 23. Het is een oplossing die vooral voor beginners een heel goede keuze is. Met weinig moeite kun je zelfs als absolute beginner indrukwekkende projecten maken en een tijdrovende zoektocht naar de juiste functies is niet nodig dankzij de doordachte en intuïtieve structuur. Ook het herziene ontwerp draagt daar in hoge mate toe bij. De fabrikant Ashampoo zelf spreekt van de mooiste versie van de software ooit. Profiteer van een overzichtelijk ontwerp en werk effectiever dan ooit tevoren met Ashampoo Burning Studio 23. En als je vragen of basisproblemen met de software hebt, is er natuurlijk deskundig advies beschikbaar, waar je graag gebruik van maakt.

Kwaliteit en effectiviteit staan centraal in Ashampoo Burning Studio 23

Effectief werken is de focus van de Ashampoo Burning Studio 23 software. Hiervoor profiteer je van verschillende mogelijkheden, onder andere een bijzonder snelle bewerking en bijstelling. Als je snel moet werken, kun je in een paar stappen foto's en video's combineren of muziek toevoegen. Als alternatief kun je natuurlijk de tijd nemen en met afzonderlijke overgangen werken of de weergavetijd van de inhoud aanpassen. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid met Ashampoo Burning Studio 23 en stellen je als gebruiker in staat om op elk moment productief te werken.

Toch komt kwaliteit nooit op de achtergrond bij Ashampoo Burning Studio 23. Het programma schrijft bijzonder hoge-resolutie inhoud zonder verlies naar de gekozen gegevensdragers. Vooral met muziek, maar ook met video's in hoge resolutie, profiteer je dus van zeer goede resultaten. Natuurlijk ondersteunt het programma Ashampoo Burning Studio 23 alle gangbare bestandsformaten om voor elke omgeving de optimale condities te bereiken. Behalve de automatische keuze van de juiste versie, heb je nog steeds volledige controle en kun je het gebruikte formaat gemakkelijk aan je individuele behoeften aanpassen. Zelfs voor tamelijk zeldzame autoradio's ben je er zeker van dat je in de grote verscheidenheid precies de juiste versie vindt. Vlekkeloze, probleemloze weergave is natuurlijk altijd verzekerd in zo'n geval, en je kunt bijvoorbeeld rekenen op de juiste ontspanning tijdens het rijden op vakantie of naar je werk.

Overigens: De probleemloze en eenvoudige verwerking met verschillende formaten strekt zich niet alleen uit tot audio of video inhoud, maar ook tot verschillende schijfbeelden. Gebruik Ashampoo Burning Studio 23 voor effectief en gemakkelijk werken met ISO of CUE/BIN en maak kopieën, brand ze op de schijf of maak zelfs je eigen afbeeldingen als dat nodig is.

Welkom bij BestSoftware - Koop Ashampoo Burning Studio 23 nu voor een geweldige prijs

Zoek je een manier om Ashampoo Burning Studio 23 software effectief en tegelijk goedkoop te kopen? Dan is BestSoftware de juiste plaats voor je. In onze online winkel bieden we al aantrekkelijke voorwaarden, zodat je niet veel geld hoeft uit te geven voor je programma's. Bovendien ondersteunen we je met de beste klantenservice via e-mail, live chat of hotline. Met vele andere producten van de bekende fabrikant Ashampoo, vervullen we ook andere behoeften van onze klanten met gemak Ashampoo PDF Pro 2 is beschikbaar, bijvoorbeeld voor effectief werken met PDF-bestanden en met Ashampoo WinOptimizer 19 kun je zorgen voor aanzienlijk betere prestaties op je thuiscomputer. Je kunt ook de goedkope voorganger krijgen Ashampoo Burning Studio 22 voor prijsbewuste gebruikers is ook bij ons verkrijgbaar, dus grijp nu gerust je kans en koop de software voor effectief dagelijks werk vanuit het comfort van je eigen huis.

Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 23 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 23 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Burning Studio 23 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
MAGIX PC Check & Tuning 2022 MAGIX PC Check & Tuning 2022
€ 27,90 * € 29,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Access 2019 Windows Microsoft Access 2019 Windows
€ 29,90 * € 106,98 *
Laatst bekeken