• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden 3 apparaten

€ 59,90 * € 69,90 * (14,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 41 keer verkocht
  • BS-10431.1
  • Duits , Engels
  • 1 Gerät
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden"

Houd je harde schijven in de gaten en koop Paragon Hard Drive Manager 17 Suite voor een lage prijs

Harde schijven worden sneller en groter, zelfs SSD's met hoge capaciteit zijn nu voor verhoudingsgewijs weinig geld verkrijgbaar. Er zijn krachtige software oplossingen beschikbaar, zodat je altijd het overzicht kunt bewaren bij het werken met je gegevensdragers. Gebruik de beproefde oplossing Paragon Hard Disk Manager 17 Suite, die al vele jaren wordt gebruikt in zowel particuliere als professionele omgevingen. Je kunt een licentie voor permanente activering en onbeperkt gebruik hier in onze online shop verkrijgen. We sturen je de sleutel per e-mail na maximaal 30 minuten.

Onderhoud, back-up en beheer - allemaal met de software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite

De mogelijkheden van de Paragon Hard Disk Manager 17 Suite software strekken zich in het algemeen uit tot het onderhoud, de back-up en het beheer van je harde schijven. Met aanzienlijk meer functies en herziene technieken is het programma een goede manier om alles bij te houden en doeltreffender te werken.

Zogenaamde partities vertegenwoordigen deelgebieden op een harde schijf en zijn belangrijk, bijvoorbeeld om onderscheid te maken tussen systeem- en algemene opslagruimte. Met de software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite kun je de partities op je harde schijven gemakkelijk aanpassen in een paar stappen. Niet alleen kun je na het formatteren gemakkelijk nieuwe partities maken, maar je kunt ook de grootte individueel instellen. Indien nodig kun je ook afzonderlijke partities herstellen of ze met elkaar verbinden voor een andere structuur op de respectieve gegevensdrager. Natuurlijk kunnen de partities ook verplaatst en van grootte veranderd worden, zodat individuele aanpassing geen probleem meer is, dankzij Paragon Hard Disk Manager 17 Suite. Zelfs het omzetten van partities in primaire en logische versies kan in een paar eenvoudige stappen gedaan worden. Splits een bestaande partitie opnieuw en zet de bestaande bestanden bijzonder snel en gemakkelijk over.

Als je een nieuwe harde schijf voor je computer hebt gekocht, bijvoorbeeld met meer opslagruimte of je wilt de prestaties verhogen met een SSD, dan hoef je niet langer een volledige herinstallatie uit te voeren. Want het programma Paragon Hard Disk Manager 17 Suite heeft ook de juiste functies hiervoor. Maak met het systeem een exacte en ongecomprimeerde kopie van je harde schijf, plaats de nieuwe gegevensdrager in je computer en werk dan verder zoals gewoonlijk. Je hoeft niet opnieuw alle stuurprogramma's en programma's in te stellen of te installeren. Als je altijd al hebt willen upgraden, maar al het werk wilde vermijden, kun je dat nu eindelijk doen dankzij Paragon Hard Disk Manager 17 Suite.

De bediening van de software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite is eenvoudig gehouden

De software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite overtuigt met een heleboel functies en krachtige mogelijkheden, maar is niettemin ook goed geschikt voor beginners. Dit is vooral te danken aan het zeer goede overzicht van alle hulpmiddelen en een intuïtieve interface. Zelfs onervaren gebruikers die niet erg vertrouwd zijn met het beheer van harde schijven en dergelijke kunnen de talrijke mogelijkheden en praktische functies zonder problemen gebruiken.

Bovendien heeft de fabrikant opnieuw een handje geholpen aan de nieuwste versie van de populaire en beproefde software Paragon Hard Drive Manager 17 Suite en de overzichtelijkheid ervan verbeterd. Zo kun je rekenen op een nieuw en verbeterd kleurenschema waarmee je de belangrijke gedeelten meteen kunt herkennen en altijd het overzicht kunt bewaren. De fabrikant belooft je ook bediening met slechts een paar klikken. Dus als je altijd al bijzonder effectief met je eigen gegevensdragers hebt willen werken, zul je met de Paragon Hard Drive Manager 17 Suite software beslist een heel goede keuze maken. Met praktische tips en nuttige informatie krijg je als gebruiker ook ruime ondersteuning, zodat je de talrijke hulpmiddelen van het Paragon Hard Drive Manager 17 Suite programma probleemloos in je privé of professionele dagelijkse leven kunt integreren.

Vele andere functies zijn beschikbaar in de complete oplossing van Paragon Hard Disk Manager 17 Suite

Behalve het beheer van gegevensdragers biedt de software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite je nog vele andere mogelijkheden voor dagelijks gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld met weinig moeite zorgen voor een effectieve gegevensback-up. Als het ergste gebeurt, redt dit je en voorkomt ernstige verliezen. Daarom raden alle deskundigen regelmatige back-ups van je harde schijven aan. Met het Paragon Hard Drive Manager 17 Suite programma kun je dit in een paar eenvoudige stappen doen. Het voordeel hiervan is dat je niet langer zelf de data hoeft te onthouden of de backups uit te voeren; de oplossing neemt deze tijdrovende taken direct voor jou als gebruiker op zich. Stel eenmaal de gewenste intervallen voor de back-ups in en er wordt dan een directe back-up gemaakt op de gewenste data.

Paragon Hard Disk Manager 17 Suite beschermt je niet alleen tegen verlies, maar voorkomt ook ongewenst herstel van je bestanden met een paar eenvoudige stappen, dankzij de krachtige technologie. Gebruik de functie voor het veilig en onherstelbaar wissen van gegevensdragers en verwijder bijvoorbeeld vóór een verkoop alle bestanden, programma's en foto's volledig veilig, zodat ze niet meer hersteld kunnen worden. De jarenlange ervaring van de fabrikant is ook hier merkbaar en Paragon Hard Disk Manager 17 Suite blijkt een praktische en betrouwbare metgezel te zijn in het dagelijks leven.

Overigens hoef je je nergens zorgen over te maken na de overstap naar het nieuwe besturingssysteem Windows 11. De software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite ondersteunt de nieuwe versie al volledig en stelt je dus in staat alle functies en mogelijkheden te gebruiken.

Je kunt je licentie voor Paragon Hard Disk Manager 17 Suite bij BestSoftware voor een zeer lage prijs krijgen

Krijg een overzicht van je harde schijven en koop een laaggeprijsde licentie voor het gebruik van de software Paragon Hard Drive Manager 17 Suite in onze BestSoftware online winkel. Je ontvangt je sleutel voor permanente activering en onbeperkt gebruik tegen bijzonder gunstige prijzen en bespaart zo geld met een handige bestelling van thuis uit. Als je vragen of problemen hebt met de aanbiedingen, kun je rekenen op onze ervaren experts, die je graag helpen. Natuurlijk kun je bij ons diverse en praktische contactmogelijkheden verwachten, o.a. per e-mail, via live chat of zelfs rechtstreeks via een praktische hotline. Maak van deze gelegenheid gebruik en koop nog veel meer betaalbare producten voor effectief werken met moderne technologie in het dagelijks leven. Of vergunningen voor Windows 10 en ook Windows 11 of ook Microsoft Office 2021 Thuis en Student, vrijwel geen wens blijft onvervuld in ons assortiment.

Systeemeisen - Paragon Hard Disk Manager 17 Suite
Processor Intel Pentium of gelijkwaardig
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1 en Windows 7 (SP1)

RAM minstens 1GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 250 MB beschikbare schijfruimte
(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden"
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
MAGIX PC Check & Tuning 2022 MAGIX PC Check & Tuning 2022
€ 27,90 * € 29,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken