• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden
Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Duits , Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 273 keer verkocht
  vanaf € 59,90 * € 69,90 *
  Productdetails
  Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden
  Paragon Hard Disk Manager 17 Suite | Downloaden
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Duits , Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 1 keer verkocht
  vanaf € 49,90 * € 69,90 *
  Productdetails

  Producten van Paragon

  Paragon

  Paragon software kopen - we hebben geschikte aanbiedingen voor je

  De fabrikant Paragon levert talrijke softwareproducten voor efficiënt werk in zowel het beroeps- als het privé-leven van alledag. De bijbehorende producten worden in veel verschillende omgevingen gebruikt en maken bijvoorbeeld meer veiligheid mogelijk bij de omgang met persoonlijke en omvangrijke gegevens. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de Paragon Hard Disk Manager 17, die veel mogelijkheden en functies biedt voor het beheer van je harde schijven. Goedkope koop licenties zijn bij ons verkrijgbaar in het BestSoftware assortiment, winkel bij ons gemakkelijk en efficiënt van thuis uit.

  Software ontwikkeling uit Duitsland voor je dagelijkse leven

  De softwarefabrikant Paragon is een bekende leverancier die zijn producten beschikbaar stelt voor zowel privé als professioneel gebruik. De fabrikant werkt onder de officiële naam Paragon Software Group en behoort tot Paragon Technologie GmbH. Behalve het Duitse bedrijf met hoofdkwartier in Freiburg is er ook een Amerikaanse Paragon Software Group Corporation met hoofdkwartier in Irvine, Californië. Het filiaal in China wordt ook vanuit dit hoofdkantoor bestuurd, en andere filialen en vestigingen van de groep vind je bijvoorbeeld in Japan, Polen en Rusland.

  De oprichting van het bedrijf, dat nu nog steeds bekend is, vond plaats in 1994 door enkele studenten van het Moskouse Instituut voor Natuurkunde en Techniek. Konstantin Komarov was een van de leidende figuren. Slechts een jaar later werd een aparte afdeling gevormd die zich op de handel in draagbare toestellen richtte. Dienovereenkomstig zag de fabrikant blijkbaar snel de mogelijkheden in die software voor mobiele toestellen ook met zich meebracht. Tot op de dag van vandaag zijn veel van de programma's en oplossingen uit het huis van Paragon zijn nog steeds beschikbaar voor mobiele toestellen en overtuigen met goede functies en uitgebreide mogelijkheden. Met slechts 20 werknemers is de fabrikant nog steeds een van de kleinere vertegenwoordigers, ook al worden de producten in veel omgevingen gebruikt.

  Profiteer van talrijke software producten

  Bij Paragon producten draait alles om efficiëntie en productiviteit op de werkplek. Tal van verschillende versies zijn beschikbaar voor zowel privé als professionele gebruikers. De producten omvatten praktische back-up oplossingen in de vorm van Backup for Hyper-V-Host, Backup and Recovery Business of als alternatief Paragon Cloud Backup. Maar er zijn ook precies de juiste hulpmiddelen van Paragon voor het werken met gegevens of met gegevensdragers, die je uitgebreid kunt gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld Drive Copy Business voor het overzetten van fysieke en virtuele systemen, of vertrouw op Disk Wiper, het Paragon File System of Partition Manager Business. Tenslotte zijn de programma's "File System Link Business Suite by Paragon Software" of Protect and Restore een goede keuze voor uitgebreid en efficiënt dagelijks werk. Zoals je al ziet zijn de mogelijkheden zeer ruim. Veel van de producten richten zich echter ook tot een zeer specifieke doelgroep en zijn daarom niet noodzakelijk een goede keuze voor particuliere gebruikers.

  De situatie is heel anders met het programma Paragon Hard Drive Manager 17 Suite programma, dat je natuurlijk voor een gunstige prijs hier bij BestSoftware kunt kopen. Bekijk de aantrekkelijke voorwaarden en profiteer van snelle levering binnen maximaal 30 minuten na je succesvolle aankoop bij ons. Onmiddellijk na het downloaden kun je je programma downloaden, dit geldt ook voor Paragon Hard Drive Manager 17 Suite. Activeer dan de software en gebruik alle uitgebreide mogelijkheden en functies.

  In het algemeen is de Paragon Hard Drive Manager 17 Suite uitstekend voor het onderhoud, de back-up en het beheer van je harde schijven. Zo kunnen bijvoorbeeld de harde schijven in verschillende en onderscheiden partities verdeeld worden. Zo heb je altijd de juiste structuur voor je eigen beheer. Maar je kunt ook bestaande partities samenvoegen met andere en zo meer opslagruimte beschikbaar maken. Bovendien kun je overeenkomstige partities die al gewist zijn gemakkelijk herstellen. Met de mogelijkheden van Paragon Hard Drive Manager 17 Suite kun je bestaande partities gemakkelijk splitsen en toch de bijbehorende bestanden behouden. Natuurlijk blijkt de software Paragon Hard Disk Manager 17 Suite bijzonder praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik - een eenvoudige bediening maakt dit mogelijk. Zelfs als onervaren gebruiker vind je alle nodige hulpmiddelen direct in een oogopslag. Je kunt het programma ook gebruiken om je gegevens van een oude harde schijf over te zetten op een nieuwe SSD. Zo voorkom je gegevensverlies of de uitgebreide herinstallatie van veel producten en programma's. Als je Paragon Hard Disk Manager 17 Suite in het dagelijks leven gebruikt, kun je ook gegevensdragers die niet meer gebruikt worden onherroepelijk wissen en ze zo veilig weggooien. Om er zeker van te zijn dat er geen gegevens verloren gaan als het ergste gebeurt, kun je rekenen op een praktische back-up functie. Je kunt het ook gebruiken om automatische back-ups te maken. Paragon Hard Drive Manager 17 Suite laat vrijwel niets te wensen over.

  Maak gebruik van onze talrijke voordelen uit de online winkel

  Onze talrijke voordelen in de BestSoftware online winkel hebben al veel klanten overtuigd om een aankoop te doen en we kijken er naar uit om ook jou te mogen verwelkomen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van bijzonder gunstige prijzen, waarmee je bij elke aankoop veel geld kunt besparen. Dit geldt ook voor de talrijke software producten van Paragon. Of het nu privé gebruikers zijn met behulp van Hard Disk Manager Advanced, Migrate OS, Mac ToolBox of professionele gebruikers met Paragon Cloud Backup, Disk Wiper zowel als Paragon File System, in het assortiment profiteer je altijd van aantrekkelijke voorwaarden. Natuurlijk gaan de mogelijkheden veel verder dan een aantrekkelijk en gediversifieerd aanbod. Wij stellen je onder andere in staat de gewenste programma's direct en snel te gebruiken. We maken dit mogelijk met behulp van snelle levering per e-mail. Na je aankoop ontvang je de sleutel die nodig is voor activering binnen maximaal 30 minuten in je mailbox. Mocht je vragen hebben over de producten of de professionele activering van je Paragon software, dan helpen we je graag. Bel ons en spreek met een expert, schrijf ons een bericht of gebruik de praktische live chat voor uitgebreide hulp bij al je zorgen. We zijn er altijd voor je als je goedkope Paragon software direct van BestSoftware wilt kopen.

  Laatst bekeken