• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Magix Spelbesturing | Windows

€ 25,90 * € 29,90 * (13,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10687
  • Duits
  • 1 PC
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Magix Spelbesturing | Windows"

Ervaar opwindend gamen en koop Magix Game Control software voor een geweldige prijs

Het spelen van actuele titels en bekende spellen is een van de grote passies van veel mensen. De spellen zijn de laatste jaren steeds beter geworden, althans uit grafisch oogpunt, maar ze stellen ook bijzonder hoge eisen aan de gebruikte hardware. De Magix Game Control software optimaliseert de gebruikte computer en maakt de maximale prestaties vrij, zelfs voor de bijzonder veeleisende spellen. Met veel extra functies en een zeer eenvoudige bediening kan het Magix Spelbesturingsprogramma uitstekend in het dagelijks leven worden geïntegreerd. Vertrouw op BestSoftware als je een licentie voor de praktische software gemakkelijk en voor een lage prijs van thuis uit wilt kopen.

Gamen hangt af van de volledige prestaties van de computer - Magix Game Control helpt hierbij

Zoals reeds gezegd zijn de hardware-eisen van moderne spellen de laatste jaren sterk toegenomen en zijn ze hoger dan ooit tevoren, zelfs voor betrekkelijk eenvoudige titels. Als de prestaties van de computer niet helemaal voldoende zijn, belooft de Magix Game Control software snelle hulp. De fabrikant belooft aanzienlijk meer prestaties en mikt op precies de juiste en verschillende gebieden. Zo zorgt het programma er bijvoorbeeld voor dat het spel op de computer tijdens de uitvoering de hoogste prioriteit heeft. Dit verhoogt de prestaties aanzienlijk, omdat door de moderne technologie meer middelen ter beschikking kunnen worden gesteld. De Magix Game Control oplossing besteedt ook veel aandacht aan de instellingen. Energiebesparende opties zijn vaak actief op de computer. Hoewel deze het stroomverbruik in het dagelijks leven daadwerkelijk kunnen verminderen, doen ze ook aanzienlijk afbreuk aan de prestaties bij het gamen. Daarom schakelt het Magix Spelcontrole programma de opties uit en zorgt ervoor dat de geïnstalleerde hardware optimaal kan presteren.

Diensten en programma's die op de achtergrond draaien zijn vaak verantwoordelijk voor slechte prestaties. Dit geldt bijvoorbeeld voor het hoofdgeheugen, dat onder Windows onnodig door deze taken gebruikt wordt. Er is dan niet meer genoeg geheugen beschikbaar voor de spellen die gespeeld worden om ze in al hun glorie weer te geven. Het Magix Spelcontrole programma is op de hoogte van dit probleem en heeft natuurlijk de passende oplossing. Alle nutteloze diensten en processen die tijdens het gamen op de achtergrond draaien worden automatisch beëindigd.

Maar de Magix Game Control software kan in feite overtuigen met nog meer functies en mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het praktische hulpmiddel "Screen Capturing" gebruiken. Dit maakt eenvoudige schermopname mogelijk. Je kunt kiezen tussen opnemen als schermafbeelding en als video om de indrukwekkende momenten in de gameplay effectief vast te leggen. Als je wilt, kun je de opname direct vanuit de app starten. Overigens hoef je je geen zorgen meer te maken over een extra belasting van de CPU, want de hardware coderingsfunctie is inbegrepen. Dit vermindert de belasting van de PC aanzienlijk en stelt je in staat de gameplay op te nemen in volle resolutie en in het gangbare MPEG-4 formaat.

Beheer je spellen en houd je software bij dankzij Magix Game Control

Na verloop van tijd stapelen zich veel verschillende spellen op de harde schijf van je computer op. Maar dankzij langdurige ondersteuning van de ontwikkelaars blijven veel spellen updates krijgen die, onder andere, voor meer stabiliteit en betere prestaties zorgen. Hetzelfde principe geldt voor bestuurders. Daarom is het belangrijk om de software op de computer altijd up-to-date te houden. Maar met de vele installaties en vele varianten is dit niet bepaald gemakkelijk, vooral niet voor beginners en onervaren gebruikers. De Magix Game Control software helpt je dus als gebruiker en zorgt ervoor dat je software automatisch wordt bijgewerkt. Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over deze belangrijke stap, want het tijdrovende zoeken naar updates en het vergelijken van bestaande versies wordt in je dagelijkse leven overgenomen door de krachtige oplossing van Magix. De automatische en directe installatie van alle updates zorgt voor aanzienlijk betere prestaties op je computer en kan ook de veiligheid en stabiliteit aanzienlijk verhogen. Dus haal het nu in je handen en vertrouw op de aantrekkelijke eigenschappen van de Magix Spelbesturing software in je dagelijks leven

Meer overzicht en eenvoudige bediening zijn ook overtuigend bij gebruik van Magix Spelbesturing

De Magix Game Control software is speciaal gericht op beginners die een eenvoudige oplossing zoeken om de prestaties van hun thuiscomputer te verhogen. Bijgevolg mag een heel eenvoudige en doeltreffende bediening natuurlijk niet ontbreken. Profiteer van de eenvoudige en duidelijke interface van het programma en profiteer van een ongecompliceerde start.

Bovendien geeft de Magix Game Control oplossing je veel andere aantrekkelijke informatie en feiten die je kunt gebruiken om het systeem te optimaliseren. Als je bijvoorbeeld altijd al hebt willen weten hoe druk je hardware het heeft bij het spelen van actuele titels, dan maak je met het Magix Game Control programma beslist een goede keus. De software toont je de huidige benutting van de beschikbare middelen in een praktisch overzicht en in real time. Je kunt ook gebruik maken van de praktische Second Screen App. Hiermee kun je van je smartphone of tablet een tweede scherm maken waarop de relevante gegevens duidelijk worden weergegeven. Of het nu gaat om de FPS als de beeldsnelheid, de netwerksnelheid in upstream en downstream of het geheugen en de temperaturen van de CPU en GPU, met de gratis app houd je alle gegevens direct in beeld. De gratis app als aanvulling op Magix Game Control is beschikbaar voor zowel Android als iOS en kan gratis op je eindtoestellen geïnstalleerd worden.

Koop het nu - verzeker je van een voordelige licentie voor de Magix Game Control software

Verzeker je nu van een goedkope licentie voor de Magix Game Control software in onze BestSoftware online winkel en besluit tot een voordelige aankoop bij ons. Dankzij bijzonder gunstige prijzen is een aankoop over de hele lijn de moeite waard voor je. Natuurlijk wachten je bij BestSoftware nog veel meer voordelen, die zeker belangrijk zijn voor je bestelling. Hier willen we bijvoorbeeld wijzen op een zeer goede klantenservice, die je bij alle vragen terzijde staat en uitgebreid advies geeft. Onze deskundigen helpen je via live chat, de hotline of per e-mail. Vragen of problemen met de activering kunnen zo doeltreffend worden opgelost. Natuurlijk zijn er ook andere producten van de fabrikant Magix mag niet ontbreken in ons assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld de uitgebreid uitgeruste oplossing Magix Video Deluxe 2021 Plus voor Windows of Magix Video Deluxe 2021als je effectief met bestanden of media wilt werken.

 

Systeemeisen - Magix Spelbesturing
Processor Min. 2.4 GHz aanbevolen
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
Werkgeheugen RAM: Min. 2 GB aanbevolen
Harde schijf ruimte

Minstens 100MB vrije schijfruimte

Schermresolutie Min 1024x768
Internet Internetverbinding vereist voor activering.
 Je kunt meer gedetailleerde informatie krijgen bij de fabrikant
Verdere links naar "Magix Spelbesturing | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Magix Spelbesturing | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Magix Spelbesturing | Windows"
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Groupy | Windows Groupy | Windows
€ 18,90 * € 29,90 *
Start 10 | Windows Start 10 | Windows
€ 25,90 * € 39,78 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken