• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
O&O Defrag 24 Pro | Windows
O&O Defrag 24 Pro | Windows
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 6 keer verkocht
  € 39,90 * € 49,90 *
  Productdetails

  Producten van O&O

  O&O

  Koop O&O Software goedkoop bij BestSoftware

  Uit het huis van O&O komt krachtige, praktische software beschikbaar voor klanten. Optimaliseer je dagelijkse werk met de programma's, bijvoorbeeld door een back-up van je gegevens te maken of ze te redden als het ergste gebeurt. Met zijn zeer eenvoudige bediening en praktische functies is de software niet alleen een zeer goede keuze voor commerciële gebruikers, maar geniet hij ook grote populariteit in de privé-omgeving. Als je de juiste licenties voor je dagelijkse werk wilt kopen, kun je geld besparen en ze gemakkelijk bij BestSoftware kopen. We kijken uit naar je bezoek aan onze online winkel.

  Vertrouw op de ervaren fabrikant O&O

  Als je software van de fabrikant O&O kiest, gebruik je software die "Made in Germany" is. De ontwikkelaars zijn gevestigd in Berlijn. O&O Software GmbH, de volledige naam van het bedrijf, werd in 1997 opgericht door de twee oprichters Oliver Falkenthal en Olaf Kehrer. De stichters zelf verklaren dat de naam een spontaan idee was. De afkorting is gebaseerd op de twee voornamen die met de letter "O" beginnen. Er ging echter enige tijd voorbij voordat de eerste software van de firma op de markt kwam. Pas een paar maanden later, op 10 februari 1998 om precies te zijn, verscheen het eerste programma voor gebruikers, O&O Defrag V1.0.

  Het doel van de firma was om het werk van de gebruiker met de thuis-PC veel gemakkelijker te maken. Vanaf het begin concentreerden de ontwikkelaars zich op talrijke systeemhulpmiddelen die hun volledige potentieel ontplooien onder Windows als besturingssysteem. In de loop der jaren zijn de aanbiedingen en hulpmiddelen echter steeds populairder geworden, en tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De firma O&O zelf verklaart dat haar producten in meer dan 140 landen over de hele wereld gebruikt worden. Intussen is de fabrikant zelfs een gecertificeerd Microsoft partner geworden. Bovendien heeft het kaderovereenkomsten kunnen sluiten met de Bondsrepubliek Duitsland en de NAVO en levert het de geschikte instrumenten voor efficiënt dagelijks werk.

  Een kort overzicht van de software producten van O&O

  De software van de fabrikant O&O is vooral praktische hulpmiddelen die voor Windows PC's ontwikkeld zijn en bijvoorbeeld zorgen voor betere prestaties daarop. Een bekende variant is bijvoorbeeld O&O Defrag 24 Pro is een bekende variant. Het programma optimaliseert SSD en HDD opslagmedia om de prestaties en betrouwbaarheid aanzienlijk te verhogen. Voor dit doel vertrouwt de software op zogenaamde defragmentatie, d.w.z. een herschikking van de bestandsfragmenten op de harde schijf. Door ze logisch te ordenen kan de hardware van de computer de vereiste fragmenten veel sneller vinden, en de prestaties worden dus verbeterd. Met volledig automatisch werk is het programma O&O Defrag 24 Pro is ook een goede keuze voor onervaren en particuliere gebruikers. Je hoeft bijvoorbeeld geen verdere instellingen te doen na de succesvolle installatie op je eigen computer, want de software herkent en past automatisch de optimale opties toe. Zelfs defragmentatie van vergrendelde bestanden is mogelijk en ook de moderne, veelgebruikte SSD's worden volledig ondersteund. Met een geïntegreerde verwijderfunctie herkent het programma ook bestanden die niet langer nodig of tijdelijk zijn en verwijdert ze onmiddellijk van de harde schijf, zodat je aanzienlijk meer vrije opslagruimte ter beschikking hebt, vooral bij regelmatig gebruik. Het defragmenteren van de gegevensdrager verloopt volledig automatisch en ongemerkt in de achtergrond als dat nodig is, maar afhankelijk van het werk en de behoefte kunnen ook uitzonderingen of speciale regels ingesteld worden.

  De fabrikant behandelt ook het zeer belangrijke onderwerp van beeldvorming van gegevens. Als je bijvoorbeeld een manier zoekt om in een paar eenvoudige stappen eenvoudige back-ups te maken, dan maak je met O&O DiskImage 17 beslist een heel goede keus. Je kunt het programma gebruiken om in een paar eenvoudige stappen een beeld van je gegevens te maken, om ze veilig te bewaren in geval van een technisch probleem of hardwarefout. Natuurlijk werkt O&O DiskImage 17 volgens je individuele behoeften. Als je bijvoorbeeld alleen een beeld van een enkele partitie op je harde schijf wilt maken, kan dat met een paar klikken. Als alternatief is het imagen van de hele harde schijf geen enkel probleem. Een geïntegreerde kloonfunctie maakt een complete en opstartbare kopie van je harde schijf, zodat je zonder onderbreking kunt doorwerken, zelfs bij een defect of vervanging. De software is, uiteraard, technisch up-to-date en ondersteunt, bijvoorbeeld, de huidige en bijzonder snelle SSD harde schijven. Ook hier is de software heel gemakkelijk te gebruiken. Met overeenkomstige uitleg direct bij de respectieve punten en een duidelijke interface, zijn er zeker geen problemen om de software thuis te gebruiken.

  Profiteer van aantrekkelijke voordelen met BestSoftware

  Je kunt altijd rekenen op de talrijke voordelen die je hier in de BestSoftware online winkel te wachten staan. We kijken uit naar je aankoop en zijn beschikbaar met bekwame service mocht je ooit vragen hebben. Stuur ons een e-mail, bel ons of chat met onze vriendelijke medewerkers als je vragen hebt over installatie of de mogelijkheden van O&O software. We verwijzen je ook graag naar onze aantrekkelijke reeks producten. Of het nu DiskImage 17 is of de juiste producten om je gegevensopslagmedia te optimaliseren, je profiteert van een ruime keuze aan aanbiedingen bij BestSoftware. Natuurlijk optimaliseren we ons assortiment altijd voor je en nemen we bijvoorbeeld de herziene en nieuwe versies in het aanbod op. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje op onze site te nemen. Een ander groot voordeel voor je aankoop in onze online winkel is de directe beschikbaarheid. Je kunt de benodigde bestanden direct na je aankoop downloaden, en binnen 30 minuten ontvang je de benodigde sleutel voor de permanente activering van je O&O software.

  Laatst bekeken