• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Total Security 2023 | PC/Mac/Mobiele apparaten

Bitdefender Total Security 2023 | PC/Mac/Mobiele apparaten 1 Apparaat 2 jaar

€ 64,90 * € 69,90 * (7,15% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 54 keer verkocht
  • BS-11288.1
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 2 jaren
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Total Security 2023 | PC/Mac/Mobiele apparaten"

Nieuwe versie goedkoper kopen - Bitdefender Total Security 2023 bij BestSoftware

Bekijk onze speciale aanbiedingen en koop de Bitdefender Total Security 2023 software nu voor een lage prijs bij BestSoftware. Natuurlijk overtuigt de oplossing met de gebruikelijke voordelen, zoals een bijzonder hoog detectiepercentage. Dankzij dit hoef je je geen zorgen meer te maken over veel voorkomende gevaren en risico's. Bovendien zal het aantrekkelijke totaalpakket je inspireren met vele andere functies waarvan je zonder extra kosten kunt profiteren. Bijvoorbeeld de optimalisatie van de pc-prestaties of het eveneens zeer praktische ouderlijk toezicht, die deel uitmaken van de uitrusting bij aankoop van een licentie voor Bitdefender Total Security 2023. Zorg dus dat je het nu in handen krijgt en mis de talrijke voordelen niet.

De nadruk ligt op het effectief beschermen van je verschillende apparaten in het dagelijks leven

Natuurlijk kan de Bitdefender Total Security 2023 software overtuigen met veel afzonderlijke onderdelen en zeker ook de vele tools zijn verantwoordelijk voor de zeer grote vraag, maar de nadruk ligt nog steeds op de grondige bescherming van je moderne technologie. Want alleen met een goed beveiligingsprogramma kun je de vele gevaren die het gebruik van een computer of notebook met zich meebrengt rustig het hoofd bieden. In veel vergelijkingen, tests en onderzoeken behalen de software oplossingen van de bekende ontwikkelaar steeds weer de topplaatsen en kunnen ze zich soms duidelijk onderscheiden van de concurrentie.

Dit komt vooral door de multi-level bescherming van je apparaten, die een integraal onderdeel is van Bitdefender Total Security 2023. Een klassieke virusscanner biedt beveiliging op de achtergrond door alle bestanden en gegevens op de harde schijf grondig te onderzoeken. Daarnaast wordt een vergelijking gemaakt met de grote en uitgebreide databanken. Als bij de vergelijking bedreigingen worden gevonden, worden de bestanden direct naar een beveiligd gebied verplaatst en krijg je als gebruiker een bericht. Desgewenst kun je dan verdere informatie bekijken of de verplaatste bestanden definitief van de harde schijf verwijderen om de bedreiging te neutraliseren.

Maar voor een goede bescherming van je gegevens en privacy moet beveiligingssoftware tegenwoordig veel meer kunnen. Bitdefender Total Security 2023 software heeft bijvoorbeeld effectieve bescherming tegen rootkits, exploits en zero-day aanvallen. Deze bijzonder complexe bedreigingen komen steeds vaker voor en zijn voor klassieke beveiligingssoftware zeer moeilijk te detecteren. Maar met het programma Bitdefender Total Security 2023 hoef je je daar ook geen zorgen over te maken, want de uitstekende bescherming werkt ook in deze scenario's. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de kracht van de cloud en de geavanceerde bescherming tegen bedreigingen die je beveiligt door het programma te gebruiken. Zo worden zelfs de nieuwste bedreigingen en softwares die schade aan je computer kunnen toebrengen gedetecteerd.

Je hoeft het niet zonder firewall te stellen als je de Bitdefender Total Security 2023 software gebruikt, want criminelen krijgen vaak via de netwerkverbindingen toegang tot de gegevens en informatie op je systemen. Hiervoor worden de inkomende en uitgaande verbindingen gebruikt, die in veel gevallen slechts onvoldoende beschermd zijn tegen onbevoegde toegang. De firewall houdt je verbindingen in de gaten en kan daarom heel snel en direct gevaarlijk gedrag opsporen. Als dan in real time de juiste maatregelen in gang worden gezet, ben je weer aan de veilige kant.

Je kunt ook profiteren van de vele functies van de Bitdefender Total Security 2023 software

De Bitdefender Total Security 2023 software overtuigt je niet alleen met uitstekende bescherming tegen alle gangbare gevaren en risico's, maar inspireert je ook met vele andere componenten en individuele tools. Belangrijk is bijvoorbeeld het geïntegreerde VPN. Het virtuele privé-netwerk versleutelt bovendien de verzonden gegevens en verhoogt zo de veiligheid aanzienlijk. Met 200 megabyte datavolume per apparaat en dag kun je de verbinding speciaal gebruiken voor gevoelige verbindingen om veiligheidsrisico's te vermijden.

Als je niet zeker weet of je computer veilig en effectief beschermd is, kun je de hulp inroepen van de Bitdefender Total Security 2023 software. De populaire oplossing vindt veel gevaarlijke plekken en beveiligingslekken op je systeem. Als je bijvoorbeeld een WLAN-verbinding gebruikt, toont het programma je mogelijkheden voor betere bescherming. Maar ook in het algemeen is een zoektocht naar beveiligingslekken op je eigen computer geen enkel probleem. De oplossing detecteert bijvoorbeeld gemakkelijk verouderde software of ontbrekende updates, die dan geïnstalleerd kunnen worden voor meer veiligheid. In de nieuwste versie is de kwetsbaarheidsbeoordeling van Bitdefender Total Security 2023 opnieuw aanzienlijk verbeterd en werkt dus beter dan ooit tevoren.

Als je bestanden en gegevens van je computer wilt verwijderen die je niet meer nodig hebt, kun je dit bijzonder veilig doen met de Bitdefender Total Security 2023 software. Als je dan alleen bestanden verwijdert via de prullenbak van het besturingssysteem, kunnen ze meestal met weinig moeite en een paar eenvoudige stappen worden hersteld, zelfs door particulieren. Als gebruiker kun je dit gemakkelijk voorkomen door te vertrouwen op de Bitdefender Total Security 2023 bestandsvernietiger. Dit verwijdert en verwijdert de gegevens van je harde schijf op een bijzonder veilige manier. Gebruik ook de microfoonbewaking en webcambeveiliging om onbevoegde toegang tot de hardware op je eindapparaten te voorkomen. Helaas is dit gevaar altijd aanwezig, vooral bij notebooks of mobiele apparaten.

Maar ook de andere functies van de Bitdefender Total Security 2023 software zijn overtuigend. In huishoudens met kinderen is bijvoorbeeld de ouderlijke controle een nuttige aanvulling. Hiermee heb je volledige controle over het gebruik van je apparaten, bijvoorbeeld door schermtijden in te stellen of de toegang tot ongepaste inhoud op internet te blokkeren. Met de functies "Veilig online bankieren" en effectieve bescherming in sociale netwerken hoef je je ook op deze gebieden geen zorgen te maken als je de Bitdefender Total Security 2023 software hebt aangeschaft.

Werk goed beschermd - zelfs op mobiele apparaten en vele andere platforms

Of het nu gaat om gewoon surfen op internet of werken met moderne technologie, de mogelijkheden zijn tegenwoordig ruimer dan ooit tevoren dankzij talloze verschillende apparaten en platforms. Tegelijkertijd moet je ook nadenken over beveiliging op andere apparaten dan de klassieke notebook of desktop PC. Met de Bitdefender Total Security 2023 software gaat dat ook heel gemakkelijk en snel.

Omdat je niet alleen op apparaten met een Windows besturingssysteem, maar ook op veel andere platforms en technologieën kunt profiteren van de populaire en bekroonde bescherming. Gebruik bijvoorbeeld de praktische apps voor Android of iOS om het beveiligingsniveau op je smartphone of tablet aanzienlijk te verhogen. Dankzij de zeer eenvoudige bediening en een zeer goede functionaliteit laat dit gebruik zeker niets te wensen over. Bovendien ondersteunt de Bitdefender Total Security 2023 software alle gangbare besturingssystemen voor desktop computers. Dit omvat dan ook Windows 10 en Windows 11 en zelfs gebruik onder macOS is zonder problemen mogelijk.

Overigens: Als je een goedkoper alternatief wilt voor de Bitdefender Total Security 2023 software, dan is dat ook geen enkel probleem. In dat geval raden we je aan een van de vele alternatieven te kiezen. Bijvoorbeeld Bitdefender Internet Security 2023 of Bitdefender Antivirus Plus 2023 zijn bijzonder goed aan te raden.

Haal het nu gewoon in huis - je aankoop van Bitdefender Total Security 2023 is bij ons de moeite waard

We zijn er zeker van dat we jou als klant in onze BestSoftware online shop helemaal kunnen overtuigen. Alleen al de lage prijzen maken het bestellen van de Bitdefender Total Security 2023 software bij ons bijzonder lucratief. Je bespaart veel tijd en vooral geld door de eenvoudige bestelling, die in korte tijd wordt verwerkt. Maak van de gelegenheid gebruik en vergelijk de voorwaarden van onze aanbiedingen met de aanbiedingen rechtstreeks van de fabrikant om een indruk te krijgen van de enorme besparingen. Maar de voordelen houden niet op bij de gunstige prijzen. We bieden je ook een zeer snelle levering in maximaal 30 minuten. Dit betekent dat er geen lange wachttijden zijn en dat je kunt ontspannen tot de sleutel voor het activeren van de Bitdefender Total Security 2023 software in je mailbox arriveert. We hebben ook vele andere softwareproducten voor je in de aanbieding, bijvoorbeeld Bitdefender Total Security 2023 of Bitdefender Antivirus Plus 2023. Hier in de BestSoftware online shop vindt elke consument zeker wat hij zoekt.

 

Systeemeisen - Bitdefender Total Security 2023
Windows

BesturingssysteemWindows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije schijfruimte: 2,5 GB vrije schijfruimte

De systeemprestaties kunnen worden beïnvloed op apparaten met oudere generatie CPU's.

MacOS

Besturingssysteem: macOS Yosemite (10.10) of hoger

Beschikbare ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije ruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

Android-besturingssystemen

Besturingssysteem: Android 5.0 of hoger

Een actieve internetverbinding

iOS-besturingssystemen

-Besturingssysteem: iOS 11.2 of hoger

Een actieve internetverbinding

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)Verdere links naar "Bitdefender Total Security 2023 | PC/Mac/Mobiele apparaten"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Total Security 2023 | PC/Mac/Mobiele apparaten"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Total Security 2023 | PC/Mac/Mobiele apparaten"
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
TIP!
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | Windows Malwarebytes Premium 2023 | Windows
vanaf € 34,90 * € 44,90 *
Laatst bekeken