• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kaspersky Security Cloud 2023 | Multi Device | 1 Jahr 3 apparaten

€ 31,90 * € 40,93 * (22,06% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-11398
  • Meertalig
  • 3 Apparaten
  • 1 jaar
  • DE - AT - CH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Security Cloud 2023 | Multi Device | 1 Jahr"

Koop Kaspersky Security Cloud en profiteer direct van meer veiligheid in het dagelijks leven

Ook jij kunt profiteren van de jarenlange ervaring van de fabrikant Kaspersky als het gaat om meer veiligheid en goede bescherming van je technologie in het dagelijks leven. Met de nieuwe oplossing Kaspersky Security Cloud kun je bijzonder goed beschermd werken en hoef je het toch niet te stellen zonder de vele functies en krachtige mogelijkheden van een beveiligingssoftware van de huidige generatie. De oplossing Kaspersky Security Cloud wordt je aangeboden in drie varianten: Standard, Plus en Premium. Kies op je gemak welke versie geschikt is voor jouw behoeften en bestel de juiste licentie vandaag nog direct bij ons in de BestSoftware online shop. We kijken al uit naar je bestelling.

De Kaspersky Security Cloud biedt goede bescherming tegen alle computerbedreigingen

Met het uitbrengen van de software Kaspersky Security Cloud zet de fabrikant een grote stap naar de toekomst en gericht. De focus van het gebruik is een effectieve bescherming van al je apparaten in het dagelijks leven tegen meer dan de gebruikelijke gevaren die gepaard gaan met het gebruik van een computer of notebook. Dit geldt bijvoorbeeld voor virussen, Trojaanse paarden of malware. Dit betekent dat je onderweg altijd goed beschermd bent en achterover kunt leunen terwijl de huidige versie van de Kaspersky Security Cloud software op de achtergrond over je technologie waakt.

Om zowel complexe als vrij eenvoudige bedreigingen met de juiste maatregelen tegen te kunnen gaan, vertrouwt de Kaspersky Security Cloud software op verschillende benaderingen. Profiteer van een virusscanner van de nieuwste generatie, die dankzij actuele, uitgebreide databases de meest voorkomende bedreigingen al kan detecteren. Dit wordt bereikt door potentiële bedreigingen die op je computer worden aangetroffen te vergelijken met de vermeldingen in de databases. De Kaspersky Security Cloud applicatie kan dan betrouwbaar vaststellen of het om een bedreiging gaat en deze direct van de computer verwijderen.

Maar om ook de nieuwste en bijzonder complexe bedreigingen te detecteren, gaat de fabrikant met de Kaspersky Security Cloud software een stuk verder en vertrouwt onder meer op de enorme prestaties van de cloud. Je kunt dus ontspannen surfen, werken of spelen. Als een potentieel gevaarlijk stukje software op je computer wordt aangetroffen, maar het kan niet goed worden toegewezen, dan wordt in de cloud een grondige en extra controle uitgevoerd. Als onderdeel van dit werk wordt bijvoorbeeld het gedrag nauwkeurig onder de loep genomen. Omdat de meeste malware bepaalde routines en kenmerken ontwikkelt, kan de enorme kracht van de cloud worden gebruikt om een bedreiging op te sporen en snel te elimineren.

Natuurlijk kun je ook vertrouwen op een beschermde verbinding met alle netwerken als je vertrouwt op de goede bescherming die de Kaspersky Security Cloud software biedt. Een krachtige firewall behoort tot de standaarduitrusting van de populaire oplossing, die op veel verschillende apparaten en platforms wordt gebruikt. Dat komt omdat vooral inkomende en uitgaande verbindingen in het dagelijks leven telkens weer problematisch blijken te zijn. Door de Kaspersky Security Cloud software te gebruiken, neem je geen enkel risico meer, want alle verbindingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en kunnen dus direct worden geblokkeerd bij verdacht gedrag. Ook hier profiteer je dus van een bijzonder hoog beveiligingsniveau.

Kies de juiste versie van Kaspersky Security Cloud software voor jouw behoeften

Afhankelijk van de gewenste versie en je persoonlijke budget kan de Kaspersky Security Cloud je overtuigen met veel extra functies en laat het vrijwel niets te wensen over, zelfs niet bij hoge eisen. Je kunt bijvoorbeeld snel en eenvoudig de prestaties van je computer optimaliseren. Bestanden en installaties die niet meer nodig zijn, worden van de harde schijf verwijderd. Deze zijn na een paar maanden nog op de harde schijf te vinden en kunnen de snelheid of privacy van je computer duidelijk aantasten.

Bovendien zorgt de geïntegreerde bescherming voor online betalingen voor bijzonder veilige transacties op internet. Met een licentie voor Kaspersky Security Cloud hoef je je dus geen zorgen meer te maken over diefstal of valse pagina's die gebruikt worden voor internetbankieren. Met de populaire software ben je ook op dit gebied bijzonder goed beschermd. Een onbeperkte VPN-dienst beveiligt bovendien je netwerkverbindingen en alle overgedragen gegevens als je vertrouwt op de populaire Kaspersky Security Cloud software. Bovendien kun je met deze dienst rekenen op een hoge snelheid; dienovereenkomstig hoef je bij het surfen op het internet ook bij een snelle internetverbinding geen verliezen te accepteren.

In alle varianten kan de Kaspersky Security Cloud oplossing je zeker overtuigen met zijn zeer goede prestaties. Dit betekent dat je de installatie ook op minder snelle of oudere apparaten zonder problemen kunt uitvoeren en dan effectief kunt werken. Vertrouw ook op de ondersteuning voor veel huidige en verschillende apparaten overtuigen. Je kunt Kaspersky Security Cloud dus niet alleen installeren op je computer of notebook met een Windows 10 of Windows 11 besturingssysteem, zelfs onder macOS ben je goed beschermd. Dit geldt ook voor mobiele apparaten, zoals smartphones of tablets. Deze apparaten krijgen een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven en moeten dienovereenkomstig ook beschermd worden tegen ongeoorloofde toegang. Kaspersky Security Cloud neemt deze belangrijke taak graag voor je op zich en inspireert met een goede bescherming op alle smartphones of tablets, werkend met Android of met iOS.

Wij bieden de verschillende varianten van de Kaspersky Security Cloud software aan - koop hem nu voor een lage prijs

Koop vandaag nog de Kaspersky Security Cloud licentie voor je computer. Je krijgt talloze licenties tegen ongelooflijk lage prijzen. Alle artikelen zijn legaal en vooral originele producten van de fabrikant. We sturen je de software per e-mail. De productsleutel zit maximaal 30 minuten na ontvangst van de betaling in je mailbox. Je vindt ook andere producten van deze fabrikant in onze online winkel. Kijk ook eens naar Kaspersky Password Manager 2021 of Kaspersky Total Security 2021 | PC/MAC/Android. Alle drie de licenties zijn verkrijgbaar tegen zeer gunstige prijzen, bezoek vandaag nog onze winkel. Als je vragen hebt over een bestelling of op een andere manier hulp nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen je graag helpen. Maak gebruik van de mogelijkheid van een persoonlijk gesprek en bel ons rechtstreeks. Je kunt ons ook een kort bericht schrijven of contact opnemen via de live chat. We horen graag van je en helpen je graag.

Systeemvereisten - Kaspersky Security Cloud 2023

Windows-gebaseerde desktops en laptops

1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
Microsoft .NET Framework 4 of hoger
Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro/Enterprise/8.1 Update2
Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic en Premium/Professional/Ultimate - SP1 of hoger2
Processor: 1 GHz of hoger
RAM: 1 GB (32 bit) of 2 GB (64 bit)

Op Windows gebaseerde tablets (systeem met een Intel® processor)

Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro (64 bit3)
Minimale schermresolutie: 1024 x 768

Op Mac gebaseerde desktops en laptops

1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Geheugen (RAM): 2 GB
macOS 10.12 of hoger

Android-smartphones en -tablets

Android™ 4.2 - 9.0
Schermresolutie: min. 320 x 480
Je kunt de software downloaden in de Play Store: Klik hier

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
 

1. Als je Windows 10 gebruikt, moet je na de installatie van het product mogelijk alle beschikbare patches voor je Kaspersky-beveiligingssoftware downloaden en installeren. Het product is niet ontworpen om te draaien op Windows 10 Mobile en Windows 10 S edities.

2. Kaspersky Safe Kids is niet beschikbaar voor deze versie van het besturingssysteem of dit type apparaat.
3. Sommige productfuncties werken mogelijk niet op 64-bits besturingssystemen. Zie https://support.kaspersky.com/de/15125 voor gedetailleerde informatie.

4. Kaspersky Internet Security for Android kan momenteel beperkt zijn op bepaalde apparaten. Gavoormeer informatie naar http://support.kaspersky.com/de/10216. Als je Kaspersky Safe Kids gebruikt op Xiaomi© apparaten, ga dan naar http://support.kaspersky.com/de/12980 voor meer informatie over het instellen en gebruiken van de service.

Kaspersky Password Manager is compatibel met apparaten met iOS 12.x en hoger.

Verdere links naar "Kaspersky Security Cloud 2023 | Multi Device | 1 Jahr"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Security Cloud 2023 | Multi Device | 1 Jahr"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Security Cloud 2023 | Multi Device | 1 Jahr"
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
TIP!
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
TIP!
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 17,90 * € 49,99 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Microsoft Access 2010 Windows Microsoft Access 2010 Windows
€ 11,90 * € 35,89 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken