• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Panda Dome Premium 2023 | Multi Device | Download

Panda Dome Premium 2023 | Multi Device | Download 1 Apparaat 1 jaar

€ 42,90 * € 49,90 * (14,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

 • BS-11297
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar (jaren)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Panda Dome Premium 2023 | Multi Device | Download"

Panda Dome Premium 2023 - de nieuwste versie overtuigt opnieuw met aantrekkelijke functies

De nieuwste versie van Panda Dome Premium 2023 is gearriveerd en overtuigt met aantrekkelijke functies en allerlei vernieuwingen. Deze zijn enerzijds bedoeld om het gebruikerscomfort aanzienlijk te verhogen, en anderzijds om het veiligheidsniveau nog eens te verhogen. Hier bij BestSoftware ben je aan het juiste adres om licenties te kopen voor het populaire programma Panda Dome Premium 2023. Als het gaat om aantrekkelijke voordelen ben je hier precies op de goede plek. Wij bieden je gunstige prijzen, een snelle levering en een competente klantenservice. Maar het product zelf weet ook te inspireren, bijvoorbeeld door zijn uitgebreide uitrusting met veel individuele hulpmiddelen die een effectief gebruik mogelijk maken.

Particuliere gebruikers profiteren van de uitstekende bescherming in het dagelijks leven

De fabrikant vertrouwt voor de Panda Dome Premium 2023 software op de volgende generatie cybersecurity. Het programma biedt dus een uitstekende bescherming tegen alle gevaren, bijvoorbeeld virussen, Trojaanse paarden of zero-day bedreigingen. Daartoe werkt de software op verschillende niveaus en gebruikt talrijke preventie-, detectie- en herstelfuncties voor een goede bescherming van je eindapparaten.

Zoals de meeste beveiligingsprogramma's gebruikt ook de Panda Dome Premium 2023 software een praktische virusscanner met enorm grote databases. Hiermee kunnen reeds bekende bedreigingen en gevaarlijke gegevens op je computer worden gevonden en geëlimineerd, zodat ze geen schade meer kunnen aanrichten. Dankzij automatische updates worden de databases altijd up-to-date gehouden.

Klassieke virusscanners zijn echter niet in staat om complexe en nieuwe bedreigingen betrouwbaar op te sporen. Hiervoor zijn andere technologieën nodig, waarmee de Panda Dome Premium 2023 software direct vanuit de fabriek wordt geleverd. Dankzij Big Data en de ondersteuning van kunstmatige intelligentie detecteert de software betrouwbaar zelfs complexe en zeer goed gecamoufleerde malware en voorkomt zo direct een infectie op je computer. Het bijzonder hoge detectiepercentage is onder meer gebaseerd op gedragsanalyse. De meeste aanvallen hebben een vergelijkbaar gedrag, althans in hun basiskenmerken, en kunnen dus worden opgespoord en geëlimineerd door de effectieve technologie van de Panda Dome Premium 2023 software.

Het succes bewijst het gelijk van het bedrijf. In veel verschillende tests detecteerde de software met behulp van moderne technologie tot 100 procent van alle bedreigingen; zelfs complexe aanvallen worden betrouwbaar en direct gedetecteerd. En zodat je ook veilig en goed beschermd op internet kunt reizen en gegevens kunt overdragen, biedt de Panda Dome Premium 2023 software je ook een krachtige firewall. Dit is gebaseerd op de nieuwste technologie en biedt uitstekende bescherming voor je verbindingen. Mochten de criminelen vervolgens proberen om via deze weg toegang te krijgen tot je apparaten of gegevens, dan worden de betreffende pogingen onmiddellijk geblokkeerd. Dit betekent dat je je bij je dagelijkse computerwerk geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid.

Het brede scala aan hulpmiddelen maakt het bijzonder interessant om te gebruiken

De Panda Dome Premium 2023 software is een complete oplossing met veel afzonderlijke componenten en krachtige hulpmiddelen. Je kunt dus niet alleen profiteren van basale en goede bescherming, maar ook van vele andere hulpmiddelen in het dagelijks leven. Een Premium VPN maakt bijvoorbeeld altijd deel uit van de Panda Dome Premium 2023 software. Maak verbinding met de dienst om alle gegevens voortaan volledig versleuteld en dus effectief beveiligd over te brengen. Kies uit 22 locaties voor de servers, waaruit je individueel kunt kiezen. Met de VPN-dienst surf je veilig, anoniem en volledig beveiligd, zelfs in openbare netwerken.

Veel apparaten zijn slechts onvoldoende beschermd. Zelfs ontbrekende updates kunnen een groot probleem worden en de deuren openen voor criminelen om toegang te krijgen tot je gegevens en apparaten. Maar in ieder geval kan dit probleem eenvoudig worden opgelost met de Panda Dome Premium 2023 software. De oplossing biedt een geïntegreerde update manager. Hiermee worden je harde schijven doorzocht op verouderde software-installaties waarvoor updates beschikbaar zijn. Als er ruimte is voor verbetering, worden de updates automatisch gedownload van het internet en geïnstalleerd om de beveiliging aanzienlijk te verhogen. Als er daarentegen voor een van de toepassingen geen updates meer zijn omdat ze te oud zijn, krijg je daarover een bericht. Zo kun je tijdig op zoek gaan naar een geschikt alternatief.

Het internet ouderlijk toezicht is ook een integraal onderdeel van de Panda Dome Premium 2023 software en heeft enkele aantrekkelijke voordelen. Je kunt de internetactiviteiten van je kinderen altijd in de gaten houden en onder controle houden. Tegelijkertijd is de bediening zeer eenvoudig, zodat de oplossing ook voor beginners een goede keuze is. Met slechts een paar klikken kun je sites met ongepaste inhoud blokkeren, kun je gemakkelijk het internetgebruik bijhouden of de apparaten van je gezin opsporen als ze ooit zoekraken.

Als je de Panda Dome Premium 2023 software in je dagelijks leven gebruikt, hoef je je geen zorgen meer te maken over je persoonlijke gegevens. Het programma maakt een grondige en effectieve versleuteling mogelijk, zodat onbevoegde toegang niet mogelijk is. Bovendien kun je dankzij de Panda Dome Premium 2023 software eenvoudig controleren of je persoonlijke gegevens in onbevoegde handen zijn gevallen, bijvoorbeeld bij een datalek. Gebruik daarvoor gewoon de Panda Dark Web Scanner. Dit scant het Darknet en slaat alarm als bijvoorbeeld je e-mailadressen te koop worden aangeboden. Dit werkt voor maximaal vijf persoonlijke e-mailaccounts, die je met een paar eenvoudige stappen kunt opslaan. Zo krijg je altijd direct een waarschuwing en kun je toch snel reageren, bijvoorbeeld door de wachtwoorden van de getroffen accounts te veranderen.

Werk nu effectief en goed beschermd met Panda Dome Premium 2023

De software ondersteunt je bij het goed beschermd en veilig werken op je computer of notebook. Vooral met de nieuwste versie van Panda Dome Premium 2023 hebben de ontwikkelaars opnieuw alles in het werk gesteld om ondersteuning voor de meest gangbare besturingssystemen mogelijk te maken. Daarom werken alle functies en de hele technologie van de software natuurlijk perfect onder Windows 11, maar je kunt ook de voorgangers van Windows 10 of Windows 8 gebruiken. Als gebruiker van Panda Dome Premium 2023 profiteer je echter ook van de grondige bescherming van andere apparaten en platforms. De ondersteuning is zeer breed. Installeer bijvoorbeeld de juiste beveiligingsoplossingen op je Mac, of gebruik de bijbehorende app voor Android voor een uitstekende bescherming, ook als je onderweg bent.

Met de aanschaf van een licentie voor de Panda Dome Premium 2023 software kom je ook in aanmerking voor deskundige ondersteuning door het getrainde supportteam van de provider. De medewerkers helpen je niet alleen met vragen over de software zelf of de beveiliging op je apparaten, maar zijn ook beschikbaar voor veel andere zorgen. Heb je vragen over de WLAN setup thuis, heb je ondersteuning nodig bij de setup van smartphones of tablets of heb je baat bij deskundige hulp bij het oplossen van problemen in besturingssystemen of andere toepassingen. De ondersteuning die je nodig hebt is altijd gratis inbegrepen bij Panda Dome Premium 2023 en biedt je veel aantrekkelijke voordelen.

Koop dus nu direct bij ons een licentie voor de populaire software Panda Dome Premium 2023 en profiteer van de aantrekkelijke, talrijke voordelen die het gebruik van het populaire programma met zich meebrengt.

Bestel geschikte licenties voor Panda Dome Premium 2023 op een bijzonder handige manier online bij BestSoftware

Met onze eenvoudige bestelmogelijkheden bespaar je als consument veel tijd en tegelijkertijd veel geld, terwijl je bij ons aantrekkelijke en uitgebreide voordelen kunt verwachten. Wij bieden je een snelle levering van de gewenste producten, in maximaal 30 minuten staan de sleutels voor de activering tot je beschikking. Daarna kun je alle mogelijkheden en functies van de populaire software gebruiken. We hebben echter ook veel andere producten in de aanbieding die je gemakkelijk kunt bestellen. Je kunt onder andere de goedkopere oplossingen Panda Dome Essentials 2023 of Panda Dome Avanced 2023 kopen en zo de juiste varianten voor je persoonlijke behoeften vinden. Heb je problemen met je aankoop of heb je nog vragen over de producten, dan kun je direct contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. We bieden je immers aantrekkelijke en veilige contactmogelijkheden met een praktische live chat, een hotline en de mogelijkheid om ons een e-mail te schrijven. Overtuig jezelf en koop licenties voor Panda Dome Premium 2023 nu voordelig online.

Systeemvereisten - Panda Dome Premium 2023

Windows desktops en laptops

 • Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1Windows 10 en Windows 11.
 • Windows Server 2003 & R2 SP2, Windows 2008 & R2, Windows Server 2012 & Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.
 • .NET Framework 4.0.3 of hoger
Linux-gebaseerde desktops en laptops
 • Fedora 24 en hoger
 • Debian 7, 8, 9
 • CentOS 7
 • Ubuntu: huidige Long-Term Support (LTS) versies.2 Zie lijst met releases.
 • Red Hat Enterprise Linux 7 en latere versies met behulp van Extra Packages for Enterprise Linux (EPEL)

De agent vereist dat op elk Linux apparaat een volledige runtime versie van een open source toolset genaamd Mono wordt geïnstalleerd.

Op Mac gebaseerde desktops en laptops

 • iOS 7 en hoger
 • 1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • RAM (Random Access Memory): 2 GB
 • macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets

 • iOS 7 en later
 • Android 2.3.3 en hoger
 Ondersteunde Mono-versies
 • Mono 3 en hoger
Voor WMware ESXi 
 • Versie 4.1, 5.X en 6.X.
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Panda Dome Premium 2023 | Multi Device | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Panda Dome Premium 2023 | Multi Device | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Panda Dome Premium 2023 | Multi Device | Download"
Laatst bekeken