• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht

Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht

€ 39,90 * € 89,90 * (55,62% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 7 keer verkocht
  • BS-11192
  • Meertalig
  • 1 Server
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"

c

Koop Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit en downgrade naar Windows Server 2019

De belangrijkste functies van Windows Server 2019 Datacenter zijn het beheer van gebruikersrechten, het netwerken van computers en het centraal aanbieden van programma's, diensten en gegevens. Het server besturingssysteem overtuigt op alle gebieden met extreme efficiëntie. Niettemin kunnen verschillende redenen een Windows Server 2019 Datacenter downgrade noodzakelijk maken. Hoewel Microsoft veel waarde hecht aan compatibiliteit voor alle producten, kunnen er bepaalde beperkingen optreden, vooral bij speciale, gespecialiseerde procedures onder Windows Server 2019 Datacenter. Voorbeelden zijn foutmeldingen die het onmogelijk maken de speciale software verder te gebruiken. Als je de Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit voor een lage prijs in onze winkel koopt, krijg je een downgrade recht waarmee je de betreffende gespecialiseerde procedure weer zonder beperkingen kunt gebruiken. Er zijn echter andere scenario's waarin het downgrade recht gewenst is. De aanschaf van nieuwe serverhardware wordt soms gekoppeld aan de aanschaf van een Windows Server 2019 Datacenter licentie. Maar zodra de rest van de IT infrastructuur op de vorige versie is afgestemd of er voornamelijk Microsoft Windows Server 2016 CAL's in de licentieportefeuille zitten, kan de Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit de oplossing zijn. Vergeleken met een gewone Windows Server 2019 Datacenter licentie is de Media Kit met downgrade rechten aanzienlijk goedkoper.

Voor een Microsoft Server 2019 Datacenter Downgrade: Koop Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit online

Als je de Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit online via onze winkel koopt om een Microsoft Server 2019 Datacenter Downgrade uit te voeren, profiteer je natuurlijk volledig van de Microsoft Server 2016 Datacenter functies. Misschien wel de meest vernieuwende eigenschap van Windows Server 2016 is de Nano Server installatiemogelijkheid. Nano Server is in wezen een complete refactoring van de Windows codebase om een heleboel afhankelijkheden, user-land elementen en aanvalsoppervlakken te elimineren. Ook nieuw in Windows Server 2016 is wat Microsoft een "cloud-optimised load balancer" noemt. In de kern is deze nieuwe voorziening een volledig softwarematige load balancer, van de grond af ontworpen om aan unieke eisen van de cloud te voldoen. Daartoe behoren het snel en on-demand aanmaken en verwijderen van veel virtuele IP's naarmate er cliënten bijkomen en verwijderd worden, en het horizontaal schalen van load-balancer instances over een netwerk om knelpunten te elimineren. Windows Server 2016 introduceert een aantal functies die bedoeld zijn om identiteiten - vooral administratieve credentials - verder te beschermen naast afgeschermde virtuele machines. Als je de Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit koopt en Microsoft Server 2019 Datacenter downgrade, zijn alle functies voor je beschikbaar.

Koop Windows Server 2016 Datacenter Media Kit en downgrade met succes Windows Server 2019 Datacenter

Met de Windows Server 2016 Datacenter Media Kit krijg je een eenvoudige manier om te downgraden van Windows Server 2019 Datacenter naar Windows Server 2016 Datacenter. BestSoftware biedt je de downgrade recht tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Je kunt bij ons ook de vereiste Microsoft Windows Server 2016 CAL's kopen tegen de beste prijs.

Verdere links naar "Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Server 2016 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Laatst bekeken