• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance Dragon Professional Individual 15 | Windows

€ 319,90 * € 550,90 * (41,93% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

OPGELET! Lees voor je een bestelling plaatst eerst de Productbeschrijving !

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1353 keer verkocht
  • BS-10038
  • DE | EN
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Windows"

Nuance Dragon Individual 15 koop je goedkoop in onze winkel

Bespaar je het tijdrovende typen op het toetsenbord van je computer of notebook en laat je stem het werk doen. Met de software Nuance Dragon Individual 15 software maakt dit bijzonder gemakkelijk. De fabrikant Nuance is een van de absolute marktleiders in dit speciale segment en stelt met versie 15 een uitgebreid herziene en verder verbeterde versie ter beschikking van alle klanten. Of je nu een upgrade doet van een oudere versie of voor het eerst een poging waagt met de moderne spraakherkenning, je kunt de Nuance Dragon Individual 15 software bij Best Software bijzonder gunstig en gemakkelijk kopen.

Meer productiviteit bij dagelijkse tekstinvoer

Het doel van de software Dragon van de ontwikkelaar Nuance is een sterk verbeterde productiviteit in het dagelijks leven van de gebruiker. De nadruk ligt op de stem van de gebruiker. Want in plaats van het klassieke toetsenbord of soortgelijke invoerapparaten, gebruik je je stem voor het hele gebruik van de PC. Dankzij moderne technieken en bijzonder hoge normen op dit gebied zijn de mogelijkheden met Nuance Dragon Individual 15 veel uitgebreider dan vaak wordt aangenomen. Het programma is geschikt voor gebruik op kantoor en bespaart veel tijd en moeite bij het dagelijkse gebruik van de computer. De fabrikant van de software belooft een zeer hoge nauwkeurigheid van tot 99 procent al bij de eerste toepassing. Maar de herkenning van Nuance Dragon Individual 15 wordt mettertijd nog beter. De software went in de loop van de tijd aan je stem, herkent frequente uitdrukkingen en zinnen steeds nauwkeuriger met de weken van gebruik en verhoogt zo de productiviteit weer zeer aanzienlijk.

De technische mogelijkheden zijn heel goed met Nuance Dragon Individual 15 en een geschikte microfoon. Je kunt bijvoorbeeld een zeer hoge productiviteit bereiken door natuurlijke taal te herkennen. Dit betekent dat bijvoorbeeld Romeinse cijfers gemakkelijk herkend worden en correct worden weergegeven. Ook het voorlezen van een e-mail adres is met de software nog gemakkelijker en aangenamer. Tijdens het lezen herkent het programma het "@" teken op de juiste plaats en voegt het direct voor je in. Het tijdrovende zoeken naar de juiste toetsencombinatie of de formattering achteraf, die bekend zijn van veel spraakherkenningsprogramma's, vormen met Nuance Dragon Individual 15 geen probleem in het dagelijks leven. Tegelijk kon de software nauwelijks eenvoudiger in gebruik zijn. Zelfs onervaren gebruikers zullen zeker uitstekend en direct uit de voeten kunnen met de duidelijke menu's en de gestructureerde interface; uitgebreide gewenning of zelfs een lange cursus zijn dus niet nodig, zelfs niet bij het overschakelen op het programma. Overigens kan de software met of zonder aanraakbediening gebruikt worden; de bijbehorende optimalisaties zijn direct aan boord.

Technische innovaties verbeteren het gebruik van Nuance Dragon Individual 15

In de loop der jaren is de Nuance Dragon Individual 15 software blijven leren en staat nu op een enorm hoog niveau. De verscheidenheid aan functies is nauwelijks te vergelijken met de klassieke spraakherkenning van een smartphone. Niet alleen de zeer grote nauwkeurigheid bij het herkennen van je inbreng, maar ook het voortdurende leerproces zijn duidelijke sterke punten van het programma. Hoe vaker je de software gebruikt, hoe beter hij zich aan je uitspraak aanpast, je commando's nauwkeuriger herkent en je commando's kent. Want behalve voor eenvoudige tekstinvoer kan het programma ook gebruikt worden voor uitgebreide acties op de computer. Met behulp van de juiste automatisering kun je bijvoorbeeld gemakkelijk massamails versturen, printopdrachten starten of je bestanden op verschillende plaatsen tegelijk opslaan. Deze opties besparen je ook enorm veel tijd in het dagelijks gebruik en maken een verbeterde workflow mogelijk.

Vooral bij gebruik op kantoor is het niet altijd een bijzonder stille omgeving. Daarom hebben de ontwikkelaars van Nuance Dragon Individual 15 ervoor gezorgd dat je ongestoord kunt werken in geschikte geluidsomgevingen. De resultaten zijn indrukwekkend, want telefoongerinkel, ruis van de printer of zelfs gesprekken van collega's vlak naast je werkplek zijn geen probleem meer en beïnvloeden niet langer de nauwkeurigheid van de spraakinvoer. De speciale en succesvolle filtering van overeenkomstige storingen maakt het mogelijk voor je.

Vertrouw op de krachtige Nuance software

NuanceDragon Individual 15 is de optimale keuze voor kantoorgebruik, maar met zijn brede portfolio aan software oplossingen biedt de fabrikant nog veel meer mogelijkheden. Dragon Medical bijvoorbeeld is een krachtige variant voor de medische sector. Dit optimaliseert de procedures in de praktijk aanzienlijk of bespaart kostbare tijd bij de dagelijkse documentatie.

In het algemeen is Nuance spraakherkenning beschikbaar voor veel verschillende doelgroepen. Met Dragon Nuance Home kunnen bijvoorbeeld ook particuliere gebruikers toegang krijgen tot en profiteren van de uitgebreide mogelijkheden. De producten van Nuance laten ook hun sterke kanten zien op het gebied van financiële dienstverlening, voor overheidsinstanties of zelfs in de detailhandel Nuance Naturally Speaking processen te verbeteren en veel tijd te besparen.

Onze tip: Nuance Naturally Speaking, de voorganger van Nuance Dragon, is vooral aan te bevelen voor privégebruik. Je kunt de bijbehorende versies verkrijgen bij Best Software, en ons goed gesorteerde assortiment laat vrijwel niets te wensen over. Neem dus de tijd en neem een kijkje in het ruime assortiment van de populaire fabrikant Nuance.

Best Software overtuigt je met een aantrekkelijk assortiment

Met ons aantrekkelijke assortiment staan we tot je beschikking in de Beste Software Winkel. Je kunt dus heel goedkoop en even gemakkelijk Nuance software bij ons kopen. Maar de mogelijkheden voor je aankoop gaan veel verder dan Nuance Dragon Individual 15, ook de andere producten en genoemde programma's staan tot je beschikking. Behalve de Professionele versie van de bekende en populaire spraakherkenningssoftware, kun je bijvoorbeeld ook profiteren van de goedkopere instap-oplossingen "Home", die vooral voor particulieren een goede keuze zijn. Hiermee profiteer je van de krachtige technologie, bedien je je PC eenvoudig met je stem en hoef je toch niet al te veel geld uit te geven. Ga dus nu naar Best Software en koop je precies gewenste software comfortabel en veilig van thuis uit. Natuurlijk overtuigen we je graag met directe beschikbaarheid. Ook na je aankoop hoef je niet lang te wachten op de licentie voor de software van Nuance, maar kun je de programma's direct beginnen te downloaden en gebruiken. We kijken uit naar je aankoop.

 

Systeemeisen - Nuance Dragon Professional Individual 15
Processor Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD processor - snellere processors, betere prestaties
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

RAM Minstens 2 - 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  8 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden.
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 11 of hoger of de nieuwste versie van Chrome

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

Wettelijk:
Met het wettelijk bindende arrest van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook de update naar 15.3 verkrijgen. Hogere updates en registratie zijn echter niet mogelijk.

Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Dragon Professional Individual 15 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Abbyy FineReader 15 Corporate | Windows Abbyy FineReader 15 Corporate | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Outlook 2013 Windows Microsoft Outlook 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Excel 2013 Windows Microsoft Excel 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Excel 2016 Windows Microsoft Excel 2016 Windows
€ 19,90 * € 64,90 *
TIP!
Microsoft Access 2016 Windows Microsoft Access 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 14,90 * € 21,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Laatst bekeken