• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Steganos Password Manager 22 | Windows

€ 24,90 * € 24,99 * (0,36% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 44 keer verkocht
  • BS-11456
  • Merhsprachig
  • 5 Geräte
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Steganos Password Manager 22 | Windows"

Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD licenties zijn bij ons verkrijgbaar tegen een lage prijs

Wachtwoorden zijn onmisbaar geworden, vooral bij het surfen op internet en het werken met moderne technologie. Tegelijkertijd vinden veel mensen het moeilijk om hun individuele wachtwoorden bij te houden. Met krachtige software hoef je je geen zorgen meer te maken over het vergeten van je toegangsgegevens. Met een uitstekende prijs-prestatieverhouding en een zeer hoog beveiligingsniveau is de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD voor jou beschikbaar. Koop je licentie nu bij BestSoftware om direct te profiteren van de aantrekkelijke voordelen.

Vergeet nooit meer een wachtwoord met de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD

Met de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD zijn je gegevens extra veilig. Bovendien profiteer je als gebruiker van een bijzonder hoog gebruikscomfort en bespaar je kostbare tijd in het dagelijks leven. In principe is dit programma een virtuele kluis op je computer. Je kunt je toegangsgegevens voor alle gangbare diensten of websites in deze kluis opslaan en veilig bewaren. Het voordeel: je hoeft deze wachtwoorden niet meer zelf te onthouden of tijdrovend op te schrijven. De Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD software doet dit werk voor je.

De beveiliging van je gegevens en wachtwoorden is natuurlijk de absolute focus van de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD. Hiervoor wordt een sterke versleuteling gebruikt, die de aanduiding AES-256-Bit heeft. Dit maakt het onmogelijk om de opgeslagen informatie uit te lezen en voorkomt dus onbevoegde toegang. Natuurlijk heb je als gebruiker nog steeds de mogelijkheid om de opgeslagen gegevens en informatie in te zien. Je hoeft je alleen maar te authenticeren en je kunt de gegevens bekijken. De Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD software gebruikt hiervoor twee-factor authenticatie. Een verzoek om toegang moet dus via een tweede autoriteit worden geauthenticeerd en vrijgegeven. Dit maakt de hele afhandeling bijzonder veilig.

Bij het gebruik van de software Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD wordt het gebruikerscomfort echter geenszins verwaarloosd. Profiteer onder andere van het automatisch invullen van wachtwoorden en toegangsgegevens in de respectievelijke velden. Dit bespaart kostbare tijd en voorkomt typefouten, die tot problemen kunnen leiden als herhaaldelijk verkeerde gegevens worden ingevoerd. Door de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD software te gebruiken, bespaar je veel tijd, vooral bij het regelmatig inloggen.

Bij de eerste keer inloggen helpt het bekende programma je ook om krachtige wachtwoorden te vinden. Veel gebruikers vallen vaak terug op dezelfde wachtwoorden of gebruiken bijzonder eenvoudige combinaties. Gebruik liever de software Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD op je apparaten en profiteer van de eenvoudige en directe suggesties van bijzonder veilige, krachtige wachtwoorden. Deze worden direct weergegeven en kunnen in een paar stappen geselecteerd en vervolgens ook automatisch opgeslagen worden.

Overigens: Door de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD software op je computer te gebruiken, sla je niet alleen de actuele wachtwoorden voor alle diensten veilig op in een virtuele kluis. Je kunt ook andere gevoelige informatie direct en handig opslaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor creditcardgegevens. Je hoeft dan ook geen moeite meer te doen om deze in te voeren, maar ze kunnen direct overgezet worden.

Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken - Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD

De software Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft een moderne gebruikersinterface, waardoor het ideaal is voor onervaren gebruikers. Beginners vinden snel hun weg en hoeven in het begin maar een paar gegevens in te voeren, zodat het programma daarna met succes kan gaan werken. In de nieuwste versie biedt het nieuwe Modern Medium Design een nog beter overzicht.

Bovendien kun je de vele functies en voordelen van de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD software op verschillende eindapparaten gebruiken. Natuurlijk ligt de nadruk op het gebruik op een computer met een Windows besturingssysteem. Met Windows 8, Windows 10 en Windows 11 worden hier alle gangbare varianten direct ondersteund. Profiteer van een snelle en eenvoudige installatie en belangrijke tips, zoals het instellen van twee-factor authenticatie voor nog meer veiligheid tijdens het gebruik.

Dankzij praktische browser plug-ins kun je een bijzonder hoog gebruikerscomfort verwachten wanneer je Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD op je computer gebruikt. Alle gangbare varianten worden ondersteund, zoals de browsers Firefox, Chrome en Edge. Maar ook op mobiele apparaten kun je comfortabel profiteren van de vele voordelen van Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD. Gebruik hiervoor de gratis Steganos Password Manager app, die beschikbaar is voor apparaten met Android of iOS. Met de plug-ins en de app ben je altijd en overal beveiligd. Nieuwe wachtwoorden worden handig opgeslagen en gesynchroniseerd, zelfs als je onderweg bent, zodat je gegevens altijd up-to-date zijn.

Overigens: Met een gratis proefversie kun je vrijblijvend een indruk krijgen van de Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD software. Zo kom je er snel achter of het aanbod geschikt is voor jouw doel. Bestel dan bij ons goedkoop de passende licentie, waarmee je het op maximaal vijf apparaten kunt gebruiken.

Bespaar nu geld - koop Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD altijd bij BestSoftware

Bestel Steganos Password Manager 22 (5 PC - 1 Jaar) ESD in onze BestSoftware online shop. Je plaatst de bestelling gemakkelijk en heel snel bij je thuis. De bestelde producten zullen je snel bereiken, zodat je de licentie nog dezelfde dag kunt gebruiken. Bestel ook andere artikelen van de fabrikant Steganos. Als je op zoek bent naar Steganos Safe 21 of Steganos Online Shield VPN, dan zul je hier vinden wat je zoekt. Zet teksten om in PDF-bestanden of gebruik de veilige vandaag. Je levering ligt binnen 30 minuten na je bestelling in je brievenbus. Als je vragen hebt over je bestelling of een van onze producten, bieden we je onze deskundige en vriendelijke klantenservice. Je wordt onmiddellijk door ons geholpen en onze medewerkers staan allemaal te popelen om je verzoek zo snel en grondig mogelijk te verwerken. Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of live chat.

Verdere links naar "Steganos Password Manager 22 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Steganos Password Manager 22 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Steganos Password Manager 22 | Windows"
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Eset Home Security Essentials Eset Home Security Essentials
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
TIP!
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken